Şimdi Ara

MF4 29K YARDIM !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

MF4 29K YARDIM !!!!

(En Son Oy Tarihi: 23.2.2023)
Giriş
  • MF4 29 BİNDEN NEYAPILABİLİR ? Arkadaslar benım için çok önemli yardımcı olun

• UP
  • aerodynamics A kullanıcısına yanıt
    Mühendislik icin teknik üniversiteleri tercih etmeni tavsiye ederim. Tercih listende yüksek sıralamalı ISTEDIGIN mühendisliklere yer verebilirsin. Mezuna kalmani da tavsiye etmem mezuna kalan ve aşırı gelişme gösteren çok ama çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta sonu thknın Uçak fabrikasınıı gezicem uçak müh.eğitiminde birtek orada varmıs diye biliyorum. Ne diyorsunuz bu konuda.. teknik olarak iyi midir sizce ben erzincanda yasıyorum iyi karar vermem lazımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerodynamics -- 1 Temmuz 2015; 4:34:00 >
    Açıkçası uçak mühendisliği ve thk konusunda bi bilgim yok ama bir teknik üniversite kadar iyi olduğunu dusunmuyorum, muhendisliklerde tercih edebiliyorsam teknik üniversite tercih ederim. Yine de bölümün internet sitesinden o bölümdeki hocalardan kaç tanesi profesör kaç tanesi doçent bunlara bakar, ders içeriklerini incelerdim. Ayrıca uçak mühendisliği Türkiye'de dediğin gibi yalnızca orada bulunuyorsa, is imkanı da yine bu derecede kısıtlı olacaktır diye düşünüyorum.

• hscakir H kullanıcısına yanıt
    4 yerde var itü odtü thk ve konyada inceleme yapmam lazım haklısınız
    Geleceğini etkileyecek bu tercihlerde mümkün olduğunca iyi araştırma yapmanı tavsiye ederim. Bu bölüm benim ilgi ve yeteneklerime uyuyor mu? Uyuyor. Peki ben bu bölüme gidersem üniversite beni yeteri kadar donanımlı yapacak mı, hocalar iyi eğitim verebiliyor mu? Evet beni yeteri kadar donanımlı yapacak ve hocalardan iyi eğitim alıp, faydalanacağım. Üniversite eğitiminin yanında kendimi daha nasıl geliştirebilirim? İngilizce dışında yeni bir geçerli dil öğrenebilirim, sertifikalar kazanabilirim. Mezun oldum piyasada bana göre is var mı, nerelerde ise girebilirim ? Kendine böyle sorular sorup etkili araştırmalar yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.