Geçen sene İTÜ Makine 12100 ile almış ben 11950. yim.455 puan ile kapatmış benim puanım 462.girme şansım nedir sizce ? lanet OBP saçmalığı 3 bin geri attı yoksa çok rahat girecektim kafam rahat olacaktı şimdi ama işte..
İngilizcesini kapattığı ve kontenjanını biraz azalttığı için itü makine 13800 den 12100 e inmişti geçen sene. Ama bu sene böyle bir durum yok bildiğim kadarıyla. Ucundan kıyısından girersin gibi duruyor :) Tebrikler.
Ben de 15112 yim obp 2bin geri attı Buyuk ıhtımal itü inşaat(16.600) gelecek ama Odtü inşaat(13.600) olma ihtimali var mı sizce?
teşekkür ederim hocam.inşallah girebilirim yoksa obp olayı yüzünden istediğim yeri kıl payı kaçırmak çok üzer beni.eminim bu durumu yaşayan bir çok arkadaş vardır, herkesin gönlünce olsun..
önceki yılların durumunada bakmak lazım hocam ama 3 bin büyük bir oynama olur zor gibi sanki
DaftPunky
kullanıcısına yanıt
1.400 dostum 3bin değil.
pardon hocam gece gece dört işlemi unuttum
DaftPunky
kullanıcısına yanıt
heyecandan olsa gerek gene de 1400 fark az değil gene yazıcam ama gelme ıhtımalı düşük
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme