Şimdi Ara

MF4'ten 40 bine girmek için ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hedefim mf4'ten ilk 40 bine girmek.
    4 senenin obpsi 75 - 76 civarı gelir.Normal bir anadolu lisesinde okuyorum. ( sbs ort. 415di )
    Temelim varmı yok mu bilmiyorum herkes temel soruyor ama temelden kasıt ne onu da biri açıklarsanız sevinirim . ( Konuları bilmiyorum fakat öğrenirken zorluk çekmem gibi geliyor geometri dışında ) 9-10-11 de sınavdan 1 gün önce çalışarak geçtim hep. Şimdi ise hedef yüksek . Acaba olur mu ? Balıkesir Mimarlık istiyorum. Arkadaşlar lütfen ciddi cevap verin . Nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum . Lütfen tecrübeli arkadaşlardan abilerimiz ablalarımızdan yorum bekliyorum .

• Kasmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous

Kasmaya gerek yok.
    Neyi kasmaya gerek yok anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous

Kasmaya gerek yok.
    "Sınavdan 1 gün önce çalışarak."

kilit söz bu büyük ihtimalle bu sene de aynısı olacak tabii istisnalar hariç belki istisnalardan biri olursun öyle kasmana gerek yok felan diyecekler ama alakası yok başarılı olmak istiyorsan sonsuza kadar çalışacaksın benim gözlemlerim bu şekilde sana kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipikOgrenci

Neyi kasmaya gerek yok anlamadım ?

Alıntıları Göster
    Dostum ağırlıklı küme çalış.Limit türev filan fazla bakma gerek yok.
  • SBS puanından yola çıkarak temelin sağlam değil derdim.Bence YGS mat çalış yazin

• Bu senede aynısı olmuycak.Bu sene çalışıcam.Fakat bütün sene boyunca çalışırsam olur mu onu merak ediyorum ?
    Programımıda şöyle yaptım Ygs yi bitirmeye calısıcam yaz boyunca kışında okulların acılmasıyla birlikte Lys kasıcam Ygs den sadece deneme çözücem . YGS son 2 ay kala zaten YGS kasıcam çünkü . LYS Son 3 ay sıkıstırırsam yapamıycagımı dusunuyorum . Dostum ben küme falan yani YGS bitircem lys hiç girmeyi düşünmüyorum zaten yorumun için teşekkürler . Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum . Olur mu olmaz mı ? 40k çok istiyorum . Başarabilceğimi düşünüyodum çevremdeki insanlar ve hocalarımda yapabilirsin diyolar fakat ben sizinde yorumlarınızı bekliyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Yardim pls

• Konu calisip soru cozceksin iste 40 bin ucuk bi siralama degil. Son bir ay denemeye yuklen bi de cok gecikmeden basla temmuz agustoa gibi. Lysyi sakin ygsden sonraya birakma hayatinin hatasi olur ygsye deneme agirlikli çalış

• quote:

Yardim pls

Geçen sene bu zamanlar bende böyleydim.İlk 30k gelir mi?Temel ne demek gibi gibi soruları cok sordum soruşturdum.Obp 76 ki 12.sınıf 93 olmasına rağmen.

ben sana sene içindeki durumdan bahsediyim.

Geçen sene bu zamanlar...Okulun sonlarına doğru tüm sinif ygs mat başlamış,biz en arkada takılmaya devam.Okulun son 1 ayı okulda ygs mat kursu açtılar.Çok emektar bi hocamız vardı sağolsun adam para bile alamamıştı sanırım.Neyse başladık dinlemeye kursta falan,fem ygs konu anlatımlı matematik aldım.Hergün dedim 2-3 çözücem,arkasındada çözümleri var baka baka öğreniyorum falan derken okulun mat kursunda matematikçi bi soru sordu.Sanirim geçmiş yılların zaman denemesinden bi kâr zarar problemiydi.Bizim okulda da o sene ygs 200küsürlerde bi kiz vardi.(daha sonra bu kiz tr 59.oldu).Hoca şöyle dedi bu soruyu bu kız yapamadı.Sınıfa 3-4 dk süre verdi ve soruyu tek yapan ben oldum.Şimdi bunu niye anlattım.Bu zamana kadar obpn düşük olması,sınavlara son gün çalışman vs. durumlardan kendini kötü görüyorsun.Bende öyleydim ama yeter ki çalışmaya başla ve anlayarak çalış.Ben o günden sonra kendime tam anlamıyla güvenmiştim.Kendime şöyle diyordum "O kızın yapamadığını yaptım.Demekki o kadar da kötü değilim."Neyse okul bitti.Yazın her gün işe gidiyorum babama yardıma.Yardım dediğimde müşteri beklemek.Baktım böyle olmayacak fem ygs lys geometri sb ve fem konu özetli ygs mat aldım.Müşteri beklerken aralarda sürekli çözdüm.Yazın ortalarına doğru geometrinin analitik kısmı hariç bitti.(Analitik hiç yoktu.Lisede biraz üçgen çember dinledim.)
    Konu özetlinin de yarısı bitti ordaki soruları da burdan bi grup kurup sormuştum.Baya da soru paylaşımı oluyodu.Gaza geldim bi gün neyse dedim fizik kimya biyoloji alayim.Aman allahım kitaplar fem simetri.Fizikte konu kaldırma kuvveti bi başliyim dedim.Hiçbişey bilmiyorum.Biyolojiye baktım vitamin mineral yok yapamıyorum.Kimya en kötüsü zaten 11 hariç toplasan 5 ders dinlememişmdir.Sonra feni dershaneye bıraktım.Dershaneler başladı okuldan başarılı bi arkadaşla ayni dershanedeydik.O arkadaşta yazın kitap açmadığını söylüyodu.Neyse dershanenin ilk ygs denemesini olduk.Matematik te 1.ciydim.Sanırım 27 doğrum falan var.Ama genel sırada 3.yüm tabi kimya 3 doğru falan gelince.Aa dedim o başarılı arkadaş geçememiş matematikte,dedim o zaman çalışınca oluyomuş.(lise 4 de başıma dank etti bu olay).Her neyse oyle devam ettik.Fenden cok eksik olunca sabah akşam fen kastım.3-4 tane 20-25 li fen denemesi bitirdim.Matı tamamen bıraktım.Bu sefer mat düşüp fen yükselmeye başladı.Tabi aralık gibi artık mat 30-35 arası görüyodum ama fen hala 25-24.Neyse fene devam falan derken fende rayina oturdu.30-35 seviyelerine çıktım.Ocak gibi bi deneme de de dershane 1.si oldum.Artık tamamen güveniyodum kendime.Olcak bu iş sinyallerini kendim alıyordum.Neyse vakit geldi çattı ygsye geldik.Ygsde bi heyecan bi stres bastı.Sonuç ygs1 29k.Dershanede 5.ydim.Dershanede sürekli geçtiğim bi mezun arkadaş ygs1 de tr 600.sü oldu.Bende moral 0.15 k yapabilceğim sinavda gittim 29 oldum.Sonrası 1 ay lys hiç bakmadım.Sonra dedim lys başlayalim bari.Logaritma karmaşık integral türev fizik kimya derken inanılmaz zorlandım.Derslerden birinden fedakarlık yaptım biyoloji hiç çalışmadim.Ona rağmen diğerlerine zor vakit ayırabildim.Lys cok kotu dönemdi ama Allah'a şükür 15-20 bin aralığına çekebilcek kadar yapabildim.Lys de stres heyecanı cok iyi kontrol ettim ki bu cok onemli bence.neyse roman oldu yazdıklarım ama geçen sene aynı ben olduğun için yazıyım dedim.Dostum bi yerden başla çalışmayı bırakma kendine güven gerisi gelir.Mutlaka ygsden sonra da salma.Hadi kolay gelsin...

• Bolca gusul alman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sadclown

Konu calisip soru cozceksin iste 40 bin ucuk bi siralama degil. Son bir ay denemeye yuklen bi de cok gecikmeden basla temmuz agustoa gibi. Lysyi sakin ygsden sonraya birakma hayatinin hatasi olur ygsye deneme agirlikli çalış
    2 hafta ygs bak türkçeye aban kimya zaten 3 günde biter lysde limit türev integral bakma gerisine odaklan lys fizik ve kimya çalış çok fazla formul bakma. lys geo vektörler falan bak. lys kısmıda 1 ay yeterli. hayırlı olsun.

en önemliside kasma. sıkılırsan gidemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

quote:

Yardim pls

Geçen sene bu zamanlar bende böyleydim.İlk 30k gelir mi?Temel ne demek gibi gibi soruları cok sordum soruşturdum.Obp 76 ki 12.sınıf 93 olmasına rağmen.

ben sana sene içindeki durumdan bahsediyim.

Geçen sene bu zamanlar...Okulun sonlarına doğru tüm sinif ygs mat başlamış,biz en arkada takılmaya devam.Okulun son 1 ayı okulda ygs mat kursu açtılar.Çok emektar bi hocamız vardı sağolsun adam para bile alamamıştı sanırım.Neyse başladık dinlemeye kursta falan,fem ygs konu anlatımlı matematik aldım.Hergün dedim 2-3 çözücem,arkasındada çözümleri var baka baka öğreniyorum falan derken okulun mat kursunda matematikçi bi soru sordu.Sanirim geçmiş yılların zaman denemesinden bi kâr zarar problemiydi.Bizim okulda da o sene ygs 200küsürlerde bi kiz vardi.(daha sonra bu kiz tr 59.oldu).Hoca şöyle dedi bu soruyu bu kız yapamadı.Sınıfa 3-4 dk süre verdi ve soruyu tek yapan ben oldum.Şimdi bunu niye anlattım.Bu zamana kadar obpn düşük olması,sınavlara son gün çalışman vs. durumlardan kendini kötü görüyorsun.Bende öyleydim ama yeter ki çalışmaya başla ve anlayarak çalış.Ben o günden sonra kendime tam anlamıyla güvenmiştim.Kendime şöyle diyordum "O kızın yapamadığını yaptım.Demekki o kadar da kötü değilim."Neyse okul bitti.Yazın her gün işe gidiyorum babama yardıma.Yardım dediğimde müşteri beklemek.Baktım böyle olmayacak fem ygs lys geometri sb ve fem konu özetli ygs mat aldım.Müşteri beklerken aralarda sürekli çözdüm.Yazın ortalarına doğru geometrinin analitik kısmı hariç bitti.(Analitik hiç yoktu.Lisede biraz üçgen çember dinledim.)
    Konu özetlinin de yarısı bitti ordaki soruları da burdan bi grup kurup sormuştum.Baya da soru paylaşımı oluyodu.Gaza geldim bi gün neyse dedim fizik kimya biyoloji alayim.Aman allahım kitaplar fem simetri.Fizikte konu kaldırma kuvveti bi başliyim dedim.Hiçbişey bilmiyorum.Biyolojiye baktım vitamin mineral yok yapamıyorum.Kimya en kötüsü zaten 11 hariç toplasan 5 ders dinlememişmdir.Sonra feni dershaneye bıraktım.Dershaneler başladı okuldan başarılı bi arkadaşla ayni dershanedeydik.O arkadaşta yazın kitap açmadığını söylüyodu.Neyse dershanenin ilk ygs denemesini olduk.Matematik te 1.ciydim.Sanırım 27 doğrum falan var.Ama genel sırada 3.yüm tabi kimya 3 doğru falan gelince.Aa dedim o başarılı arkadaş geçememiş matematikte,dedim o zaman çalışınca oluyomuş.(lise 4 de başıma dank etti bu olay).Her neyse oyle devam ettik.Fenden cok eksik olunca sabah akşam fen kastım.3-4 tane 20-25 li fen denemesi bitirdim.Matı tamamen bıraktım.Bu sefer mat düşüp fen yükselmeye başladı.Tabi aralık gibi artık mat 30-35 arası görüyodum ama fen hala 25-24.Neyse fene devam falan derken fende rayina oturdu.30-35 seviyelerine çıktım.Ocak gibi bi deneme de de dershane 1.si oldum.Artık tamamen güveniyodum kendime.Olcak bu iş sinyallerini kendim alıyordum.Neyse vakit geldi çattı ygsye geldik.Ygsde bi heyecan bi stres bastı.Sonuç ygs1 29k.Dershanede 5.ydim.Dershanede sürekli geçtiğim bi mezun arkadaş ygs1 de tr 600.sü oldu.Bende moral 0.15 k yapabilceğim sinavda gittim 29 oldum.Sonrası 1 ay lys hiç bakmadım.Sonra dedim lys başlayalim bari.Logaritma karmaşık integral türev fizik kimya derken inanılmaz zorlandım.Derslerden birinden fedakarlık yaptım biyoloji hiç çalışmadim.Ona rağmen diğerlerine zor vakit ayırabildim.Lys cok kotu dönemdi ama Allah'a şükür 15-20 bin aralığına çekebilcek kadar yapabildim.Lys de stres heyecanı cok iyi kontrol ettim ki bu cok onemli bence.neyse roman oldu yazdıklarım ama geçen sene aynı ben olduğun için yazıyım dedim.Dostum bi yerden başla çalışmayı bırakma kendine güven gerisi gelir.Mutlaka ygsden sonra da salma.Hadi kolay gelsin...

Allah senden razı olsun dostum.Gercekten ihtiyacim olan cevabi aldim.Bugünden itibaren basliyorum derslere asilmaya.Gercekten cok tesekkur ederim.

• Sen cekemezsin 40 a falan hatta sen barajı bile gecemezsin

Forum da onlarca mesaj var onlarca konu var sen hiç araştırma bakma oraya buraya 40 bine nasıl çekerim diye sor amuda kalk sık sık 40 yaz 5664 e gönder

• fiko07 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kızdan bahsedermisin biraz ? İkinci senesindemi tr 59.cusu oldu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodman1

Hocam o kızdan bahsedermisin biraz ? İkinci senesindemi tr 59.cusu oldu ?

Yok dostum lysde oldu.

• fiko07 kullanıcısına yanıt
    200 puandan nasıl 59.cu oldu hocam ?Sanırım 200 puanı değil sıralaması yanlış anladım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodman1 -- 30 Haziran 2015; 9:10:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerini yaparsan girersin daha bile iyi yaparsın benim ikinci senemdi bu sene full yattım dershanede Etüt koyuyorlardı etütü ekip arkadaşla PlayStation oynamaya giderdik eve gelir lol oynardım ygs'de 25 bin oldum bakalım lys ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

Dediklerini yaparsan girersin daha bile iyi yaparsın benim ikinci senemdi bu sene full yattım dershanede Etüt koyuyorlardı etütü ekip arkadaşla PlayStation oynamaya giderdik eve gelir lol oynardım ygs'de 25 bin oldum bakalım lys ne olacak
    TÜREV-İNTEGRALE BAKMA MATTA.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.