Şimdi Ara

MF4: TERCİHLERİMİ YAZDIM SİZCE HANGİSİ GELİR?? Bİ TAHMİN LÜTFEN.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EGE yi daha da üste alacagımı sanmıyorum işte en fazla istanbul üni nin üstüne alabilirim,vallahi bana adı da yeter o yüzden marmara yı yazdım,eğitimi de kötü deilmiş..YTÜ gelse de kafamız rahat etse dogru.. en iyisi,hayırlısı
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ ------- BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ(TÜRKÇE)
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ------ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

2sinden biri gelir çok büyük ihtimalle hocam
  • EGE yi istanbul üniversitesinin üstüne yazacam sanırım,istnabul deilde EGE gelebilir o zmn hocam
  • 6 gelir bence. (YTÜ Bilgisayar Mühendisliği) Ama %100 olasılık vermiyorum tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

6 gelir bence. (YTÜ Bilgisayar Mühendisliği) Ama %100 olasılık vermiyorum tabii.

inş gelir..bende %50 gelir diye düşünüyorum..
  • Yorum,Tahmin ya da Önerisi Olan Var mı???
  • ytü gelir umarım.. bende bu sene hazırlanıyorum, hedefim yıldız bilgisayar. ortalama nekadar çalıştın acaba günde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRainman -- 31 Temmuz 2010; 15:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRainman
    ytü gelir umarım.. bende bu sene hazırlanıyorum, hedefim yıldız bilgisayar. ortalama nekadar çalıştın acaba günde ?

valla dostum benim altyapim iyidi fazla calsmadan fena olmayan bi sonuc aldm..eger anadolu lisesindeysen ve altyapina guveniyosan bu isi olmus bil.ben cok az calstm ama tum konulari bilirdm,konu eksigin olmasn ve en onemlisi bol bol deneme sinavlarina gir.
  • bu arada hedefin bogazici itu falan olsun,simdiden ytu deme 2. plana at.
  • bende anadolu lisesinde okuyorum ama pek iyi sayılmam. not ortalamam 75 civarı, ama bu sene çalışıp iyi biyerlere giricem umarım. tabiki itü öttü süper hedefler ama biraz gerçekçi oliyim dedim. 16 temmuzdan beri 4 saat çalışıyorum zamanla artıcak umarım. ygs matı bitirip geometriye geçtim şuan. geometriyle mat1 den soru çözmemi mi önerirsin yoksa 9. sınıf fiziğe mi geçiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRainman -- 31 Temmuz 2010; 16:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRainman
    bende anadolu lisesinde okuyorum ama pek iyi sayılmam. not ortalamam 75 civarı, ama bu sene çalışıp iyi biyerlere giricem umarım. tabiki itü öttü süper hedefler ama biraz gerçekçi oliyim dedim. 16 temmuzdan beri 4 saat çalışıyorum zamanla artıcak umarım. ygs matı bitirip geometriye geçtim şuan. geometriyle mat1 den soru çözmemi mi önerirsin yoksa 9. sınıf fiziğe mi geçiyim ?

benim de diploma notum 73 tu merak etme bise olmaz sadece okul puani 60-65 arasi gelr.hedefn odtu olsun inanki zor bisey deil,puanin arttk sira anlarsn bunu.. ilk olarak alannda eksik oldugun konulari tamamla sonra biraz test coz ama daha cok karsk testcoz
  • hocam ben de 21 binlerdeyim, tercih listelerimiz çok küçük farklarla aynı :)
    ben de egenin tutacağını tahmin ediyorum kendim için.inşallah hepimizin istediği gibi olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradypus35
    hocam ben de 21 binlerdeyim, tercih listelerimiz çok küçük farklarla aynı :)
    ben de egenin tutacağını tahmin ediyorum kendim için.inşallah hepimizin istediği gibi olur ;)

ins sana ege,bana da ytu gelir :) sence benim bu terchle ackta kalma durumum var mi?
  • bence en kötü ihtimal iyte olabilir.kendi listemde de iyte son sıralarda.ama ne olur ne olmaz diyerekten 30 binlere kadar sıralayacağım ben, en alta istanbul bilgi ya da eskişehir yazmayı düşünüyorum.açıkçası ege tutmazsa diye korkuyorum da.bence sen de en alta geçen yıla göre 30 binlerle kapatmış bir yer yazabilirsin
  • Daha da asagi inmem en son iyte olacak....guncel
  • Güncel++++++++ Yorumları bekliyorum..Bu arada Tercih Sıram Güzel mi?
  • a.ü tr gelir gibi
  • hangidersane.com a tercihlerimi gönderdim,marmara geldi...sizce olur mu ki,yıldız neden olmadıı
  • Güncel+++++++++ En az 20 kişiden daha yorum bekliyorum,ltfn
  • Öncelikle başarın için tebrik ederim. Tercih konusundaki fikrime gelince, genelde başarı sırası konusunda görüştüğüm kişiler ÖSYM tercih kılavuzunun bir parça iyimser olduğu görüşündeler. Bu nedenle 2010 yılında gerçekleşmesi beklenen başarı sırası, 2009'da gerçekleşen başarı sırası ile ÖSYM 2010 tahmininin ortalaması olabilir . Sonuç olarak bu da tercihlerinden Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ne denk gelir diye düşünülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.