Şimdi Ara

MF4: TERCİHLERİMİ YAZDIM SİZCE HANGİSİ GELİR?? Bİ TAHMİN LÜTFEN.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Öncelikle başarın için tebrik ederim. Tercih konusundaki fikrime gelince, genelde başarı sırası konusunda görüştüğüm kişiler ÖSYM tercih kılavuzunun bir parça iyimser olduğu görüşündeler. Bu nedenle 2010 yılında gerçekleşmesi beklenen başarı sırası, 2009'da gerçekleşen başarı sırası ile ÖSYM 2010 tahmininin ortalaması olabilir . Sonuç olarak bu da tercihlerinden Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ne denk gelir diye düşünülebilir.

yorumun için teşekkürler öncelikle...senin dediğine göre ytü ya da marmara gelme olasılıgı da oldukça var...peki sence bu tercihlerle boşta kalma gibi bi risk varmı? en çok bundan korkuyorum,daha da aşagıları yazmam..?
  • 6 gelir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

6 gelir bence.

heyecanlandırdır bi sorum daha var,sence açıkta kalmam söz konusu olur mu? olasılık nedir?
  • Güncel++++++ Hadi arkadaşlar 20 tahmin daha bekliyorum Açıkta kalma riski ne kadardır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi01ozi01 -- 1 Ağustos 2010; 19:21:14 >
  • 2 yada 3
  • hocam kesin bildiğim tek sey geçen sene 1700 gibi bir sıralamsı olan ODTÜ boğqaziçi gibi üniversitelerin bölümlerinde bu sene iddia edildiği gibi 3500 lere sıçrama olmaz. ama piramidin aşağısına inildikçe belki değişebilir

akıllı düşünen bir eleman söylediğimin ne anlama geldiğini anlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akisse77
    hocam kesin bildiğim tek sey geçen sene 1700 gibi bir sıralamsı olan ODTÜ boğqaziçi gibi üniversitelerin bölümlerinde bu sene iddia edildiği gibi 3500 lere sıçrama olmaz. ama piramidin aşağısına inildikçe belki değişebilir

akıllı düşünen bir eleman söylediğimin ne anlama geldiğini anlar..

onu bende biliyorum dostum..
  • baska tahminler bekliyorum.. son 18 :)
  • Güncel++++++++
  • 10 gelebilir hocam :) Hayırlısı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Chevolution

10 gelebilir hocam :) Hayırlısı olsun :)

Saolasın hocam
  • Bence de 6 gelmesi muhtemel.
  • 6 gelir gibi duruyor ama çok emin olmamak lazım. Ucundan da kaçabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arc Reactor

Bence de 6 gelmesi muhtemel.

inşallah hocam saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

6 gelir gibi duruyor ama çok emin olmamak lazım. Ucundan da kaçabilir.
  • aga banada 6 gelir gibi geldi ama bu sene neyin ne olcağı hiç belli değil
    bi bakarsın 5. tercihe girmişsin bi bakarsın son tercihe girmişsin sen herşey için hazırlıklı ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaba19

aga banada 6 gelir gibi geldi ama bu sene neyin ne olcağı hiç belli değil
    bi bakarsın 5. tercihe girmişsin bi bakarsın son tercihe girmişsin sen herşey için hazırlıklı ol

evet hocam bende öyle düşünüyorum,ne olacagı belli deil işte bundan korkuyorum,en çok korktugumda açıkta kalma korkusu,öyle bi risk sence yüzde kaçtır? aklımı kurcalıyor
  • ODTÜ falan biraz hayal olmuş hocam ya Ama yazmakta fayda var nolur nolmaz 6 gelir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

ODTÜ falan biraz hayal olmuş hocam ya Ama yazmakta fayda var nolur nolmaz 6 gelir sanırım

Onları FANTEZİ amaçlı yazdım hocam zaten 30 tan hakkımız var ben 15 e gelemedim inşallah 6 gelir,hangiüniversite.com a göre 7. geldi..bakalım nolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi01ozi01 -- 2 Ağustos 2010; 1:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi01ozi01

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

ODTÜ falan biraz hayal olmuş hocam ya Ama yazmakta fayda var nolur nolmaz 6 gelir sanırım

Onları FANTEZİ amaçlı yazdım hocam zaten 30 tan hakkımız var ben 15 e gelemedim inşallah 6 gelir,hangidersane.com a göre 7. geldi..bakalım nolacak

hangidersane mi?Sen dersaneye yerleşçen galiba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.