aga banada 6 gelir gibi geldi ama bu sene neyin ne olcağı hiç belli değil bi bakarsın 5. tercihe girmişsin bi bakarsın son tercihe girmişsin sen herşey için hazırlıklı ol
evet hocam bende öyle düşünüyorum,ne olacagı belli deil işte bundan korkuyorum,en çok korktugumda açıkta kalma korkusu,öyle bi risk sence yüzde kaçtır? aklımı kurcalıyor
bence açıkta kalmazsın ama sen yine son tercihini 30 binlerden kullan istediğin bi yer olsun bulamazsanda kalsın böle .bu da iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: ozi01ozi01
quote:
Orijinalden alıntı: canbaba19
aga banada 6 gelir gibi geldi ama bu sene neyin ne olcağı hiç belli değil bi bakarsın 5. tercihe girmişsin bi bakarsın son tercihe girmişsin sen herşey için hazırlıklı ol
evet hocam bende öyle düşünüyorum,ne olacagı belli deil işte bundan korkuyorum,en çok korktugumda açıkta kalma korkusu,öyle bi risk sence yüzde kaçtır? aklımı kurcalıyor
buralardan açıkta kalırsın diye daha aşağısını yazmanın bir anlamı yok.o sırlamayla bunlara giremiyorsan bu sene kazanma daha iyi tabii bu benim mantığım.
hacettepe ölü tercih olmuş farkındasın deil mi yıldız teknik daha yakın gibi bence artık.
5 ile 6 arasında uçurum var :D
quote:
Orijinalden alıntı: mrt0392
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
ODTÜ falan biraz hayal olmuş hocam ya Ama yazmakta fayda var nolur nolmaz 6 gelir sanırım
Onları FANTEZİ amaçlı yazdım hocam zaten 30 tan hakkımız var ben 15 e gelemedim inşallah 6 gelir,hangidersane.com a göre 7. geldi..bakalım nolacak
hangidersane mi?Sen dersaneye yerleşçen galiba
hahah koptum kafam gitmiş yaw hangiuniversite.com olacak
quote:
Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: canbaba19
buralardan açıkta kalırsın diye daha aşağısını yazmanın bir anlamı yok.o sırlamayla bunlara giremiyorsan bu sene kazanma daha iyi tabii bu benim mantığım.
hacettepe ölü tercih olmuş farkındasın deil mi yıldız teknik daha yakın gibi bence artık.
5 ile 6 arasında uçurum var :D
evet farkındayım hacettepe ölü tercih olmak zorundaydı,istanbul istiyorum 5-6 arasında uçurum oldu çünkü vakıf üniversitelerini yazmadım,oraları istemiyorum devlet olacak bende senin gibi düşünüyorum,bu sıralamayla buralara yerleşemiyorsam seneye denicem artık,%10 ihtimal gibi gözüküyor
Yıldızın altına Marmarayı yazmasaydın keşke. Anladım istanbul olsun istiyorsun sanırım ama marmaranın mühendisliklerini araştırdım ve iyi olmadığını öğrendim. Aynı şey istanbul üniversitesi için de geçerli. ikisinin de mühendislikleri hakkında güzel şeyler söylemiyor içindeki öğrenciler. Ben zaten altlara yazacaktım hiç yazmadım. Ha ne kadar doğrudur bilemem ama yıldızdan sekerse direkt marmaradasın. o yüzden vermesiysen tercihleri tekrar düşün araştır derim ben. Sen garanti olsun diyorsan Kocaeliyi düşünebilirsin. Eğitimi fena değilmiş Yıldıza geçiş imkanı da varmış. Ama geçiş zordur muhtemelen kasmak gerek. İyice araştır dostum bir yanlış tüm doğrularını götürmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: asedefege
Yıldızın altına Marmarayı yazmasaydın keşke. Anladım istanbul olsun istiyorsun sanırım ama marmaranın mühendisliklerini araştırdım ve iyi olmadığını öğrendim. Aynı şey istanbul üniversitesi için de geçerli. ikisinin de mühendislikleri hakkında güzel şeyler söylemiyor içindeki öğrenciler. Ben zaten altlara yazacaktım hiç yazmadım. Ha ne kadar doğrudur bilemem ama yıldızdan sekerse direkt marmaradasın. o yüzden vermesiysen tercihleri tekrar düşün araştır derim ben. Sen garanti olsun diyorsan Kocaeliyi düşünebilirsin. Eğitimi fena değilmiş Yıldıza geçiş imkanı da varmış. Ama geçiş zordur muhtemelen kasmak gerek. İyice araştır dostum bir yanlış tüm doğrularını götürmesin.
Saolasın dostum yorumun için daha göndermedim tercihleri,bu söylediklerini dikkate alıp tekrardan bi araştıracam o zaman yarın gönderecektim tercihleri sanırım bi sonraki güne kayacak..tekrardan saolasın