Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.449
Cevap
149
Favori
311.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mg hs luxury için fiyat ne veriyor bayiler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Antalya için dünkü fiyat :

luxury - 1.549

comfort - 1.459

Tüzel müşterilere 750.000₺ için 12ay 1.99 faiz

Temsilci ayrıca bunların 0KM ama plakalı olduğunu belirtti.

• Whatsapp linki alabilir miyim?

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende HS Luxury aracımı kısmetse yarın teslim alacağım, Whatsap grubu varmış sanırım link rica edebilirmiyim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbeski -- 18 Ağustos 2024; 19:44:35 >
  • arkadaşlar benim aracım kırmızı içinde siyah deri koltuk var, antalya sıcağında gündüz fazla ısınıyor. aracına koltuk kılıfı alan yada düşünen var mı?

• Yeni mg hs ler müthiş olmuş. burada zikredilen tüm eksiklikler, özellikle multimedya ve ses sorunu tümden çözülmüş,ekran çözümlemeleri, kör nokta,hoparlörler vs mükemmel olmuş. Zannediyorum yeni yazılımlarla beraber dct şanzıman performansı da tatminkar bir noktaya evrilmiş. Problem ise TR distribütörlerinin sorulan sorulara "henüz yeni modeller ile ilgili bir planlamamız yok.." diyerek tüketicileri muallakta bırakmaları ve soru işaretleri uyandırmaları...Neden bir marka serinin devamını gizler, ilginç !

Chorley Groupyoutube
    The New MG HS was unveiled at the 2024 Goodwood Festival of Speed as MG celebrated 100 years and now it has finally landed in showrooms. The HS has been a staple on UK roads for the past few years presenting a fantastic value family SUV, but none of the past models come close to what MG is bringing to the table today. Join Miles as we take you on a tour of the All-New MG HS, show you what's new, how it drives and why you should 'seriously' consider it to be your next car. ▶ Discover more: https://www.chorleygroup.co.uk/mg/new-cars/mg-hs-new/ ▶ Subscribe: https://bit.ly/39y95hz ▶ Facebook: https://www.facebook.com/ChorleyGroup ▶ Instagram: https://www.instagram.com/chorleygroup/ ▶ Twitter: https://twitter.com/chorley_group 0:00 Intro 0:27 Exterior 2:05 Boot 2:30 Interior: Rear Seats 4:03 Interior: Design & Features 7:51 Driving 9:51 Performance 11:10 Pricing 12:30 Summary 13:19 Outro Chorley Group are an award winning group across the North-West of England with showrooms located in Chorley, Blackpool and Burnley. You can visit or contact any of our MG dealerships by phone or by contacting our Digital Response Team online everyday of the week until 11pm - either by completing an online enquiry form or on our Live Chat. ▶ Contact Us: https://www.chorleygroup.co.uk/mg/contact-us/enquiry/ #MGHS #MG #FamilyCar
    https://www.youtube.com/watch?v=Ex5GBFCvnMw
  • Ülkemizde yatırımı olmayan Çin markalı araçlara ek vergi geldi biliyorsunuz, MG nin de yatırım adına bir çalışması olmadı. Bu demek oluyor ki BYV ve Chery (ki onlar yatırım yapacaklarını açıkladılar) ile rekabet etmekte zorlanacak. Bu nedenle belki hacimli olarak satış yapmayacak olabilirler.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hacimli olarak satış yapmasalar bile devamını getirecekler demektir. Ayrıca PHEV modellerini de Avrupa üzerinden TR standartlarına çekerek pekala pazara sokabilirler....

Mesela Volvo sedan modellerini çekeceğini söyledi pazardan gümrük vergileri yüzünden. O zaman sende çıkıp marka olarak TR pazar stratejini açıklayacaksın...

• Mg lere sanayide kim bakar. Japonlara bakanlar mi? Yetkili servis olmayan illerde sıkıntılı bu durum

• garantide olan bir arabayı sanayiye götürmeyin, en yakın il ve servisine götürünki garanti ölmesin...

• Bayl B kullanıcısına yanıt

Japonlarla bir alakası yok. Doğan Trend Suzuki de satıyor Mg ile Suzuki ondan aynı serviste bakılır o kadar. Ortak distribütör harici birbirlerinden farklı motor şanzıman vs ile araçlar üretiyorlar.

Kullanılan motor gm, şanzıman çift kavrama dct zaten bizim ülkede GM diye bir şey kalmadı Opel de Psa ya satılınca HS nin bir kardeş modeli ya da birebir aynı motoru kullanan ikamesi yok. Bakan kişi de genel deneyimlerine dayanarak çözebilir. Sorun motorsa turbo benzin direkt enjeksiyon motorlardan anlayan bir motor ustasına gidilecek. Şanzıman sorunu varsa nispeten daha kolay çift kavramının kitabını yazan adamlar var. Diğer elektronikte arıza olursa onda da zaten ustalar model farketmeden hepsine bakıyor. Bir manada belli bir ismi olan yere değil. Belli nitelikleri olan ustalara gitmek lazım

Bu tip araçları sanayiye çekmenin kötü yanı parçalar her türlü bulunqmadığı ve yetkili servis ile geldiği için yetkilide yaptırmak ile yaptırmamak arasında çok fark olmuyor. İşçilik ucuza gelir o kadar...

• Gerek Doğan Trend merkezin gerekse bayilerdeki satış mümessillerinin yeni kasa

MG HS ile ilgili açık bir cevap vermemelerinin altında yatan iki sebep var ;

- Ya bu modeli TR pazarından çekecekler ve ellerindeki stokları bir an önce eritmek istiyorlar...

-Ya da yeni kasa/yeni versiyon MG HS'nin geliş tarihini söylemeyerek muhtemel potansiyel alıcıların şu andaki kasadan vazgeçmelerini önleyerek ellerindeki stoku

tüketmek...

Benim naçizane kanaatim 2. şıkdan yana...

• Ya bir şey sorucam ? İçinizde hiç tekerlekli bir alev topunun üstünde gidermiş gibi hisseden var mı ? İki adım yere gidiyorum direkt fan açıyor araç. Acayip canım sıkılıyor bu işe...

• mr.yasoo kullanıcısına yanıt

havanın Erzurumda bile sıcak olduğundan olmasın?

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Dostum gözünü seveyim ilk kez araç kullanmıyorum. 25 yıldır bilfiil araba sahibiyim. Bir çok markadan bir çok model manual yada otomatik araç sahibi oldum, ilk kez böyle bir şey deneyimliyorum.

• mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Hareket halinde mi park ettikten sonra mı?

• Ankara Arkas MG ‘ye bakım için gittim HS aracımın ilk yıl bakımı 7.700 TL ücret çıktı…Az önce teslim ettim akşam 5’e teslim edecekler inşallah yazılım güncellemesi vs uzun sürüyormuş. Ayrıca araç alacaklar için bilgi paylaşımı yapayım showroomu dolaşırken HS Luxury stokta yok ama zam geldi 1.599 TL dedi bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 21 Ağustos 2024; 19:53:23 >
  • Merhaba, aranızda araç tesliminde dış kaporta ile ilgili ufakta olsa sorun yaşayan oldumu?

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Park edince evet. Kapıyı açınca bildiğin ayaklara vuruyor ısı.

• abide85 kullanıcısına yanıt
    Hocam en son yazılım bilgisi bulunması adına, aracı teslim alinca fotoğrafını atabilir misiniz yazılım numarasının?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.