Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.449
Cevap
149
Favori
311.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses sistemine daha fazla tahammul edemedim ve değiştirdi. Yaptığım değişikleri maliyetleri sonuçları paylaşacağım

• Arkadaşlar bugün MG HS Luxury aracımı teslim aldım. 1.499.000+3.000(kredi dosya masrafı + tescil) Liraya mal oldu. 300.000 Lira, 12 ay sıfır faiz kredi kullandım.

Yalnız burada asıl paylaşmak istediğim konu farklı. MG'den araç alırken dikkat edilmesi gereken bir konuya dikkat çekmek istiyorum ve konu hakkında yorumlarınızı rica ediyorum.

Koşuyolu Doğan Trend'den aracı teslim aldım. Satış temsilcisi hemen yakıt almamı söyledi. Bayinin hemen yanında benzinlik var. Ters yön olduğu için benzinlik tarafa giremedim. Dönüp geleyim dedim. Ama yaklaşık 600-650 mt gittikten sonra benzinlik tarafına giremeden benzin bitti. 

Satış temsilcisini aradım. Ancak saat geç olduğu ve personellerin çıktığı için yardımcı olamayacağını söyledi. Bende benzinliğe yürüyerek gittim, durumu anlattım ve bidonla 5 lt kadar benzin aldım. Aracın yanına geri geldim. Bidonla benzini koyarken telefonumu aracın tavanına koydum. Benzini doldurduktan sonra bidonu bagaja koydum ve bagajı kapattım. 

Bu sırada çatır çutur bir ses duydum. Sonra fark ettim ki tavana koyduğum telefon aslında bagajla tavan arasındaymış, bagajı açınca araya düşmüş, bagajı kapatınca da arada kalmış. Telefonun ekranı kırıldı. Bagajın üst kısmı da yamuldu. Fotoları da ekliyorum. Eklediğim haritadaki mavi rota kadar gidebildim.

Şimdi burada benim ihmalkarlığım var, evet. Ancak bunların hepsini bayinin yeterince benzin koymamasına bağlıyorum ben. Bayi yeterince benzin koysa, ne yolda kalırdım, ne bidonla benzin koyardım ne de telefonumu oraya koyardım. Bayiden çıkıp 1 km dahi gitmeden benzin biter mi yahu? Spreyle fısfıs yapmışlar sanki depoya. Bayi 100 Liralık dahi olsa benzin koysaydı bunlar başıma gelmeyecekti. 1,5 milyon para veriyorsunuz. Depoda 100 Liralık benzin yok.

Şikayetçi olacağım ben. Sizin yorumunuzu da öğrenmek istedim. Tavsiyeleriniz varsa onu da memnuniyetle kabul ederim.

MG HS Kullanıcıları...

MG HS Kullanıcıları...

MG HS Kullanıcıları...

MG HS Kullanıcıları...

MG HS Kullanıcıları...

MG HS Kullanıcıları...

• mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam kötü bir talihsizlik olmuş. Telefon cüzdan gözlük anahtar bir şekilde hepimiz aracın tavanına koyuyoruz hengamede unutuluyor bu noktada malesef hatayı bayiye yükleme şansı yok. Malesef bütün firma ve bayiler benzin koymuyor koklatıyorlar. Ama sizin durum fazlaca ekstrem olmuş 500 metre bile gidememek. Her ne kadar hukuk devleti olsakta memlekette şikayet, itiraz, hak arama süreçleri malum pek bir sancılı oluyor. Komple bayi ayıplı hatalı araçları sıfır satıyor sonra tüketici uğraşıyor ve sonuç alınamadığını da sıkça görüyoruz.

Diğer taraftan olasılık olarak bakarsak sizin benzin olsaydı bu olay gerçekleşmezdi savınıza, kullanıcı koyulmaması gereken yere telefon koymasaydı, bagajı açmasaydı, kapatırken dikkat etseydi bu olay gerçekleşmezdi diye karşılık vereceklerdir. Kabaca illiyet bağı da kuracak olursak benzinin az konulması aracın yolda kalmasına bağlanır. Aracın uğradığı hasar ise telefonu araç tavanına koymanızla, dikkatsiz davranışınıza bağlanır. Ama hukukçu bir arkadaş daha net cevap verebilir.

STyi darlayıp bayi üzerinden tazmin etmeyi zorlayın ilk etapta bence.

Tekrar çok geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok geçmiş olsun ,okurken ben gerildim . Sonuç alamasanız bile St yi bugün arayıp bunun kabul edilemez olduğunu belirtin , 650 metrede benzin mi biter ? ekşi sözlük te konu açma imkanınız varsa mutlaka deneyin, bence büyük rezalet.

• gepe kullanıcısına yanıt

Ben opeli 3 hafta once aldim 30kmlik vardi icinde.

1 kmlik benzin bile koymamasi sacmalik

Cherry'i iyicene tepemize cikartiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ne sacmalik ya, hic koyma daha iyi, firma keske size yaninizda gelirken 1 bidon benzinle gelin deseymis

• chinawhite C kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam saçmalık, arkadaşın aldığı plakalı araçlardan muhtemelen indir bindir beklet 30kmlik yolu yapıp hiç eklememişlerdir. Ama chery ile alakasını anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gepe -- 28 Ağustos 2024; 12:13:19 >
  • gepe kullanıcısına yanıt

Pardon ben mg yazacaktim cherry yazmisim

• Merhaba MG HS imi geçen hafta aldım ben de. Whatsup gurubu varsa paylaşabilir misiniz?

mail adresim senerguneyli@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snrgn -- 28 Ağustos 2024; 13:31:23 >
  • Death Time kullanıcısına yanıt
    MG HS Kullanıcıları...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. geçen ben de sordum servise. zaten yokmuş yeni gelen bir şey. tee 2023 ocak yazılımı baksanıza.. direkt kafadan 10 tane düzeltme sayarım

• Death Time kullanıcısına yanıt

Evet. Klasik servis işte. Müşteriye şirin görünmek için 20 saniyede 30 yalan söyleyebiliyorlar :D

• Herkese merhabalar. Pzt-sali gibi araci teslim alacagiz insallah. Comfort paket bizimkisi. Sormak istedigim birkac sey olacak. İlk olarak bu comfortlarfa on far ampulleri halojen geliyor sanirim. Led donusumu yapan oldu mu, tavsiye eder misiniz. Degisim yapanlar marka model onerebilir mi. Bir de bu whatsapp grubu icin davet baglantisi alabilir miyim?

• Merhaba, whatsapp linki alabilir miyim ?

• Herkese Merhaba.

Eşime 1 ay önce MG HS aldık. Çok güzel bir araç. Bu fiyata alınabilecek çok kaliteli bir araç. Tavsiye ederim. İçi çok ferah ve geniş. Eksileri elbette var. Sonuçta verilen fiyata göre değerlendirmek gerekiyor.

Sizlere sormak istediğim ise ön sensörler. Araçlar seyehat ederken ışıklarda durduğunuzda veya bir duvara veya arabaya veya insana yaklaştığınızda ön sensörler uyarı vermiyor. Servise de gittim ama böyle bir özelliğin olmadığı söylendi. Böyle bir araçta bu özellik niye olmaz, hangi mantıkla konulmaz anlam veremedim. Her türlü ayarı da kontrol ettim ama bir türlü bulamadım. Aracın önünde bir şey olduğunda sizi uyarması gerekiyor. Sadece geri vitese taktığınızda ön sensör devreye giriyor.

Bu yönde bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.

Teşekkürler.

• meliheylul M kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunu servise sormuştum. Bu şekilde olduğu söylendi. Öne doğru yaklaşırken 360 kamerayı açarak yardım alın demişlerdi.

• Musab5833RIIET M kullanıcısına yanıt

https://tehad.org/2024/09/01/mgnin-turbo-phev-modeli-hs-suv-turkiyeye-geliyor//

"Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen MG, yeni MG HS modelinin 1000 km’yi aşan menzili ve turbo motoruyla yeni bir dönem başlatacak PHEV versiyonunu, Ekim ayında Türkiye’de yollara çıkaracak."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O_z_z_y86 -- 2 Eylül 2024; 15:19:15 >
  • O_z_z_y86 O kullanıcısına yanıt

2090bin tl tahmini fiyat.

Uygun sayılır bence ama yatırım teşviği alırsa BYD seal u vs gibi mantıklı olmaz.

• Aracı bakımdan sonra hemen sattım hocam :(

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.