< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (111. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende aynı fikirdeyim. Yoksa bu fiyata rakip çok. Ayrıca kendi müşterisinide korumalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla açıkçası ben yeni mg hs nin dizaynını pek beğenmedim. donanım olarak da bana ekstra gelen kablosuz carplay ve muhtemelen daha iyi bir 360 derece kamera. sırf bunlar için araç değiştirmeyi düşünmem. kaldı ki yeni aracın yol tutuşu , yol konforu nasıl onlar da soru işareti.
-
Herkese merhaba bende ortalama 3 aylık hs sahibiyim aracım şu anda 9000 km de yakıt uzun yolda 6.2-6.5 arasında şehir içi de Adana trafiğinden dolayı 8-8.5 civarı gayet normal kameralar gerçekten vasat sol ve sağ orta direklerden şiddetli trim sesi geliyor artık dayanılacak gibi değil en kısa zamanda servisle görüşeceğim çözebilen varsa yanıt olarak dönüş yaparsa çok sevinirim. 2 gün önce araç gaz yemedi. Deviri yükseltiyor hatta 3 kademe vites düşüyor ancak hızlanmıyor sadece hızı koruyor. Servisle görüştüm bakılacak ancak sonrasında bir sıkıntı vermedi. Aynı gün içinde toplam 3 defa aralıklarla yaptı. Bunun dışında bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Gayet kullanışlı bir araç. Whatsapp linkine hiçbir şekilde ulaşamadım. Eğer onu da iletebilirseniz gerçekten çok sevinirim
-
dün yine lastikler inmiş diye hava bastım öncere 37 arkalara 31 çok değil mi?
-
Önler 2.5 Bar arkalar 2.4-2.3 Bar hocam
-
evet işte o barlar da dediğim noktaya tekabül ediyor.
-
Evet olması gereken o.
-
aynısı başıma geldi tatilde. çalıştırdım, uzunca bir bayırı çıkacağım 80 üzerine çıkmadı. Dip gaz, s mod d mod farketmedi. Kamyon gibi yavaş yavaş çıktım artık. Durdum baktım acaba turbo hortumu falan mı delindi diye anormal bir şey yoktu. Biraz bekledim yola devam ettim yine aynı. Neyse 200-300 metre gittim kırmızıda durdum. Ondan sonra düzeldi.
Zaten yakın zamanda serviste işim var, söyleyeceğim bu olayı. Eğer çözülmezse gidip ecufast'te yazılım attıracağım. konuştum 10.000 TL diyor.
-
Merhaba. Öncelikle araç sahiplerine kazasız belasız sürüşler diliyorum. Bende MG HS almayı düşünüyorum. Bayilerde sıfır ve plakalı olarak 2 fiyat var. Plakalı olarak satılmasının mantığı nedir? Kullanılmış km yapmış araçlar mıdır? Liste fiyatına göre 40-50 bin fark var plakalı alımlarda sıkıntı yaşanır mı? Bu farka değer mi? Teşekkür ederim.
-
servise götürdüm yok dik rampa diye çıkamamıştır felan diye saçmaladı dedim araç düz yolda da yaptı ha o zaman bir bakalım dedi. Sonra ustabaşı yok onun bakması lazım felan dediler. Elimizde kalmadan servise götürebilirsek güzel bir şey. Ancak şu anda şehir içinde böyle bir şey yapmıyor. Bende sensörden şüpheleniyorum. Çünkü böyle yaptığı zaman turbo akış sesi de kesiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin araçlarına ek vergi geldiği için vergiden önce distribütör araçların vergisini ödeyip plakalandırdı. Hatta bu sırada boyası zarar görmesin diye bal mumu tarzı bi kaplama yapmışlar. Plakalılar da diğerleri gibi sıfır km. Bizim aldığımız araçta fark 150bin tl idi + kredi vardı
Teşekkür ederim. Bu durumda değerlendirilebilir o zaman. Fazladan para vermeye gerek yok.
-
Merhaba,
MG HS 1.5 benzinli motoru ve şanzımanı, kialardaki 1.5 tgdi-hibrit ve şanzımanla aynı mıdır ? Baya bir araştırdım fakat hiçbir kaynakta bununla ilgili bilgiye rastlamadım.
Teşekkürler,
-
Merhaba,
MG-HS kullanıcısıyım ve yakın zamanda 15 bin bakımı yaptırdım ve herhangi bir multimedya güncellemesi olmadı. Mevcutta aracı ilk aldığımda yüklü olan 20230129 tarih kodlu versiyon bulunmakta. Acaba bundan daha yeni bir sürüme güncellenebilmiş kullanıcılar var mı aramızda?
Teşekkürler.
-
Ben Pedal Comander yaptırdım aracıma .Mg HS Luxury.Açıkçası çok memnunum.eco-city-Sport ve sport+modları var.Arabayı çok değiştiriyor gerçekten.Tavsiye ederim.
P ye almadıkça sensörleri kapatmıyor hepsinde böyle sizin araçla alakası yok hocam.
Wğ grubuna alırmısınız?
Wp grubuna alırmısınız?
kime yaptırdınız acaba? araba üzerinde menfi bir etkisi var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X