Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.449
Cevap
149
Favori
310.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14 aydır kullanıyoruz.

Yokuş çıkamama, boğulma hiç yaşamadım. Aksine 110 la giderken yokuşta bir bakıyorum 130 olmuş. Hızı hissettirmiyor. Tabii atik, çevik ya da sürüş keyfi yüksek bir araç da değil. Konfor öncelikli bir araç.

Kameraları kötü zaten temiz tutunca bir nebze daha iyi. Hiç olmamasından iyidir. İş görüyor. Zaten sensörler de var.

Ses sistemi rezalet değil bence. Bose ses sistemli araçtan geçtim. Güçlü ya da berrak değil ama öyle rezalet kesinlikle değil.

Kısa kasislerden sert geçince vuruntu sesi oluyor. Lokum gibi geçen suv var mi bilmiyorum.

Klima hiç son kademe kullanmadık. Soğutuyor ama iç hacim fazla. Bu tarz araçları soğutmak daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 6 Ekim 2024; 19:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Bir kaç kişinin yorumu o şekilde olduğu için kafada soru işareti bırakıyor.

Şehir içi yada şehir dışı kullanımda sizin yorumlarınız nedir.

Tavsiye eder misiniz yoksa 1.5M MG değil de 200 300 daha koyup Tucson mu değerlendirsem?

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

Bu aracı almadan tucson da test ettim. Tucson bu araçtan daha iyi bir araç. Yalıtımı biraz daha zayıftı sadece. Bütün olarak daha eksiksiz. Ben alırken mg daha f/p idi. Benzer donanımda arada 200bin fark varsa tucson da tercih edilebilir. Biraz da zevk meselesi.

atik , çevik yada sürüş keyfi yüksek bir araç değil yorumunuza katılmıyorum. bilakis son derece atik, viraj performansı son derece yüksek bunun getirisi olarak da sürüş keyfi son derece yüksek. 180 ile seyrederken en ufak bir tedirginlik hissettirmezken, deniz kenarında 40 km/s ile ilerlerken de sanki elektrikli araç kullanırmışcasına sessiz seyretmesi ayrı bir keyif. ayrıca o kadar sert virajlarda özellikle denedim daha arkasını kaydırmayı başaramadım. benim aldığım zaman fayda/maliyet oranı en iyi araçtı. bu arada ben antalya 23 derecede kullanıyorum klimayı gayet iyi soğutuyor, karşılaştırmalı örnek olsun diye söyleyeyim latitude ün klimasını 18 dereceye indirmezsem yeterince soğutmuyor ki klima motorunu da yeni değiştirdim. tabi zevk renk meselesi, ben hyundai staria yı da çok istemiştim ama hem evde kimsenin istememesi hem de ilk güncel starianın donanımının ilk piyasaya çıkanlara göre traşlanmış olması almamamda etkili oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 6 Ekim 2024; 21:16:20 >

• Test sürüşü için adımı yazdırdım. Klimasına, kamerasına, konforuna bakacağım.
    F/P olarak en iyi seçenek gibi duruyor. İnşallah üzmez.
    Her türlü yoruma açığım, görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

sana, beni etkilemeyen ama negatif olarak gördüğüm noktaları yazayım:

-iç dikiz aynası oturma pozisyonuna göre sağa dönüşlerde görüşü engelliyor,

-manevrası daha zayıf, benim latitude 30 cm daha uzun olmasına rağmen daha rahat dönüyor. ama bu ve arkadaşların yazdığı diğer unsurlar benim için arabadan vazgeçme nedeni değil bilakis 100 mt bile kullansam bana inanılmaz keyif veriyor.

Benzer donanımlar değil. 2024 MG HS vs 2022 Tucson prime.

Tucson da ortada havalandırma bile yok.

Sunroof, güvenlik vs hiç birisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 6 Ekim 2024; 23:59:48 >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

İkisine de çok takılacağımı sanmıyorum.

Yakıt tüketimi nedir? C suv ne alırsan al şehir içi 10 garanti herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 7 Ekim 2024; 9:1:8 >

yakıt tüketimi hangi şehirde, ne uzunlukta yolda , nasıl kullandığınıza göre değişiyor. ben antalya belek arası (25 km) 44km/s ortalama hızla klima açıkken 8 lt yi de tutturdum ama şehiriçinde devamlı durk-kalk da ve kısa mesafede (1-3 km arası) 10 lt nin altı zor. en azından ben yapamıyorum belki yapan vardır. tabi ben haziranda aldığım ve hala klima açık kullandığım için bu değerler. klima kapalıyken 9 un altını görmek zor değil. bu arada sunroof birçok arabada rastlayabileceğinden daha çok açılıyor ve aracı neredeyse cabrio ya çeviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 7 Ekim 2024; 8:23:5 >

Klimada sorun yok, soğutuyor diyebiliyor musunuz?

Klima da varla yok arası, bir işe yaramıyor diyenlerde var da çünkü.

Antalya'da soğuttuğuna göre heryerde soğutur kliması :)

Bi arkadaş araca atik felan demiş ama bence atik felan değil, aracımız gayet konforlu ve rahat bir araç ama kesinlikle atik değil.

Bu araba mükemmel denilemez ama f/p olarak en üst seviyelerde kaldıki tercih edenlerin çoğu bu yüzden tercih etti aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 7 Ekim 2024; 9:38:31 >
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt

Kullanan herkes normal sürüş modunda atik olmadığını söylüyor.

Sakin ve yavaş kullanıma uygunmuş. Aslında tam bir aile arabası, düşünüldüğünde.

Hocam SS kullanmıyorsunuz sanırım, ben sabah trafiğinde bile 10lt görmüyorum kaldıki sıkışık trafik oluyor sabahları.

Mevlana'dan Yeşilbahçe ye gidiyorum baya sıkışık yani trafik oralarda.

kliması var ile yok arası diyende akıl da iyi niyet de vicdan da var ile yok arası.

Alıntı

metni:
    Bi arkadaş araca atik felan demiş ama bence atik felan değil, aracımız gayet konforlu ve rahat bir araç ama kesinlikle atik değil.

atiklikten kast ettikerimiz farklı. evet d de ilerlerken tam gaz yapınca düşünüyor ama s ye alınca gayet atik yada 100 den 180 e çıkışta en ufak bir sorun olmuyor. ama şanzıman çift kavrama olmasına rağmen biraz tembel

Alıntı

metni:

ben sabah trafiğinde bile 10lt görmüyorum kaldıki sıkışık trafik oluyor sabahları.Mevlana'dan Yeşilbahçe ye gidiyorum baya sıkışık yani trafik oralarda.

ne yalan söyleyeyim ben görüyorum. klima açıkken zaten ortalama gösterge gösterene kadar 13 ltnin üstüne çıkıyor. kırmızı ışık arasokak derken ben görüyorum. ama dediğim gibi antalya-belek kundu üzerinden gittiğim halde klima açıkken 8.0lt de gördüm.

• Torpido da soğutma var mı?
    İç dikiz aynası kararıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 7 Ekim 2024; 23:33:19 >

Torpidoda soğutma yok ama ön kol dayamanın altındaki gözde var, boyutuna göre 2-3 küçük su şişesi sığabiliyor kullanışlı bence, ayna kararıyor

• İbrahimc74 İ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Kısmetse yarın alıyorum, inşallah üzmez.

• Merhaba herkese. Aracı mayıs ayından beri kullanıyorum. Sürüş adına biraz hantal bir araç. Sahip olduğu beygiri pek hissettirmiyor. Ama malzeme kalitesi olarak çok başarılı. Ayağını gazdan çektikten sonra yığılma oluyor ve ses yapıyor. Ankara arkas oto ile görüştüm pedalbox yapmayı önerdiler. Garanti bozmuyormus. Tüm sürüş sorunları çözülürmüş. Fiyatı 19 bin tl olarak ifade edildi serviste. Yazılım yaptırmayı da düşündüm. Servis karşı çıktı doğal olarak. Aramızda pedalbox ya da yazılım yaptıran var mı? Sonuç elde edebilen oldu mu ? Geri kalan tüm unsurlarda çok iyi araç. Kamerası da vasat ötesi gerçi :D

• Hs deki motorun gm grubu olduğunu söyleyen bi video izledim.

İnsignia 1.5 t araçların motoruymuş. Var mı bilgisi olan

instagram
    SubiGarage on Instagram: "MG HS araca yalıtım yaparken ne keşfettik? #mghs #mgtürkiye #mg"
    https://www.instagram.com/reel/C_K2jiiov8I/?igsh=d24yczNsYjhjMmY3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerestekeser -- 19 Ekim 2024; 15:31:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.