Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.449
Cevap
149
Favori
310.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni HS PHEV araçlarda bildiğiniz şanzımanlardan yok. Kademesiz bir yapısı var ama CVT şanzıman ile uzaktan yakından alakası yok. Kademesiz hızlanıyor. Tam elektrikli araç gibi. Ben de yeni aldım yarın teslim alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca aracın yalıtımı gerçekten çok iyi

• Evet kullandikca bilgi vereyim.. arac dc sarj olmuyor yani avm vs sarj yok bulundugum yerde.. zaten olsada km 2.25 kurusa geliyor bi manasi yok.. yani evden sarj edeceksiniz ederseniz yoksa anlamsiz.. evde kablo ile halledicem.. o zaman km 50 kurus.. 3 4 gunde bir etsem gunde 25 km yeter bana.. hee hiç sarj etmesem benzinle gitsem o da bataryaları dolduracak.. bu sefer km de 2.5 tl yakacam ortalama 5.5 lt desek.. ambiyans yok hergun soyleyecem uyuz oldum.. karanlik aksamlari araba.. motora baktim vs mahle, Bosch benzeri hepsi kaliteli markalardi.. bazi markalarda kendilerinin saic motor yaziyor.. serit takip sistemi ve acc muazzam ve seriti ortalayip gidiyor.. baya yuksek araba heybetli dikkat cekiyor.. tipi harika.. dodiklerin piyano black olmasi ve kapi seritlerinin karbon gorunumlu olmasi cok cok guzel.. araba distan bambaska guzel bence.. arka tampon difizoru avrupaya verilen modelden olsa guzelmis.. neyse bunun icin illaki aksesuar cikar.. araba gözümde 3 gunden sonra 10 uzerinden 8... passat 2015 highline 1.6 tdi dsgden geçtim.. hee bu arada ses sistemi passata gore vasat asla bir passat degil ses sistemi degil..
    MG HS Kullanıcıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.e.c. -- 24 Ekim 2024; 23:39:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle binin. Elektrikli bagajda ayakla açma sensörü var mı? ST yok dedi ama bir videoda ayakla açıldığını gördüm

• CR2 C kullanıcısına yanıt

Garip ama ayakla acma var kapatma yok..tesekkurler bu arada daha iyileri sizin olsun insallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.e.c. -- 24 Ekim 2024; 23:32:30 >
  • Bugun 300 km civari baska sehire giderek yol yaptim.. ondeki araci takip ediyor duruyor, sonra ondeki kalkinca kendi kalkiyor.. serit takip 10 uzerinden 7.. hafif virajlarda basarili caslisiyor.. 3 gunde 600 km yaptim.. ilk sarj dolu verdiler.. yakit ortalama 6.2 gosteriyor.. bu arada bastigimda cok oluyor.. sarj etmesemde deger harika.. ki arac daha rodajda 5 10 bin km sonra 5 5.5 lere duser bu.. klima vs kullanmak gicik abi.. ayrica her indi bindide güvenlik ayarlari sifirlaniyor tekrar hersey kapatmak zorundasin.. yoksa cok oto boka otup duruyor.. bide cok mudahale ediyor kapatmazsan direksiyona.. 30 yillik soforum beni biraksin diyorsun artik..

• rkadaşlar bende wp linki istiyorum yardımcı olırmusunuz

• Arkadaşlar wp link alabilirmiyim

• Ayrica bu vites kararsizligi dediginiz nedir.. yeni hs sahibiyim boyle birsey hissetmedim.. arac ne yapiyor..

Bazı youtube videolarının altındaki kullanıcı yorumlarında rastladığım bir konuydu. 1 den 2 ye özellikle yokuşta biraz geç atması, atarken ıkınması gibi şeylerdi tam hatırlamıyorum şimdi ama bu tür şeyleden bahsedenler vardı.

• Ben de wp linki alabilir miyim

düşük hızlarda yüksek vites düşük devir giderken tam gaz yaptığınızda şanzıman torku mu kullansam yoksa vitesi düşürüp beygiri mi kullansam diye bir ikileme düşüyor

• Hmm.. boyle birsey hissetmedim ama.. bu arac 2 vitesmis.. benzinli motor gazi koklersem devreye giriyor o sira biraz hissediyorum.. ama dsg kullanan biri olarak beni rahatsiz etmedi hiç..

• Merhaba. 2023 model 16k HS Luxury ile aranıza katıldım bende. WP linki paylaşmanız mümkün müdür acaba?

• Selamlar

Epeyce araştırdıktan sonra son karar olarak mg hs 2023 model luxury araç almaya karar verdim.

C5 aircrossta adblue ve tavanda boya atma problemi var..

Cx4 lerde triger ecx4 lerde menzil ve elektronik sıkıntılar var.

Ssangyong korando çok güven veriyor ama servis parça ve hacimsiz piyasası düşündürüyor.

Kadjar 13 tce bi süre sonra motor sıkıntısı ihtimali ve renonun başarısız model sonlandırmaları var...

Qaşkay ler çok kibar ve fiyatı yüzde otuz pahalı

Sportage güçlü kaslı sağlam ... Hem pahalı hem yakıtı...

Hyundailer de öyle...

Cherry hiç imaj ve güven beğenmiyorum...

Hs de beğendiklerim...

F/P aracı olması
    C suva göre daha geniş oturaklı...
    Tam dolu olması
    Kaporta sağlamlığı ortanın üstü...
    İki yıldır yüksek satış rakamı
    Yenilenen modelleriyle piyasa hacim ve güven vermesi...
    İnsigniadaki 1.5 t motor kullanılması
    Bilinçli kullanıldığında verimli problemsiz şanzımanı...

Yakıtı elbet problemli ama yüzde doksan uzun yol kullanıcısı olarak çok önemli değil.

Hız sabitleyici ile 100-120 de sürdüğüm için araçlarım makul yakar ve yorgun düşmez.

Neticede aracımı uygun bir zamanda satıp hs ye geçicem nasipse... Bu arada faydalı yorumları ara ara takip edip bilgilenmekte fayda var ...

Herkese kazasız belasız günler...

• kerestekeserr K kullanıcısına yanıt

Merhaba

BYD için tespitleriniz nedir?

Direksiyona müdahale kapatılabiliyor

Kardeşim hayırlı olsun. Kafam benimde çok bulanık. BYD 4 Kasım sonrası teslimatlara başlıyor direk ilk sıradayım.

MG HS ise direk alabilirim ama çıkmazlardayım.

Lanet olasıcaya bir sunroof , şarjın 6.6KW olarak yavaş hızda dolması, aydınlatma ve arka koltuk (eski kasadalarındaki gib) kademeli katlamayı neden koymazsın ki?

Koy abicim al 50.000 TL fazla verelim. O yüzden çok karmaşıklardayım. Velhasıl Kelam sormak istediğim bir husus var.

Adaptif hız sabitleyici ve şeritte tutma asistanları kaç KM'ye kadar aktif olarak çalışabiliyor? Kullanma klavuzunda yazıyor bakma şansın var mı?

BYD 120 (Şeritte tutma) Adaptif ise 150. Çok fazla düşük geldi.

10 gün bekleyip BYD ye mi kavuşmak yoksa direk MG HS mi almak karar veremedim açıkçası...

• Sonunda MG nin modern görünümlü bir araç yapması güzel olmuş, ben de ciddi ciddi düşünüyorum bu aracı muhtemelen Şubat gibi alacağım.

• GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

BYD kaç paraya verecekler? Ben olsam MG alırdım. BYD çok muallakta kaldı.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.