Hic dikkat etmedim.. yarin bakarım.. ayarlardan 360 otomatik devreye girsin ayarinin ekran fotosunu atarmisin hocam nereden yapiliyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.e.c. -- 5 Kasım 2024; 21:36:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (117. sayfa)
-
-
Kamera açıkken çıkıyor ayarı oradan yapılıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de aynı durum vardı. lastikleri ideal seviyeye getirmenize rağmen hata kodu devam ediyorsa servis tarafından lastik sensörlerine güncelleme yapılması gerekiyor.
-
Kesinlikle ALINMAZ
2. Elde TUTULMAZ
Yedek parça süreleri UZAYABİLİR
Tasarım: BEĞENMEDİM
Kalite BEĞENMEDİM
Konfor AZ
Yalıtım OLMAMIŞ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 7 Kasım 2024; 10:48:24 > -
Oğlum tüm araçlara aynı şeyi yazıyorsun manyak mısın sen ? Hepsi farklı sınıf farklı karoser. Hs zaten benzinli ne menzili olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HS PHEV
Farklı karoser olunca kalite artıyor mu ?
-
Kaç tane phev gördün de buna menzili düşük diyorsun ?
hs, zs, mg4 hepsinin altına aynı şeyi yazmışsın. Hepsi birbirinden farklı kalitede araçlar
21.4 kWsa kapasiteli batarya nedir ? Benim telefon bataryası gibi neredeyse
En kalitelisinin kalitesini bile beğenmiyorum kusura bakma
Otokoç çıkması Avis kiralama dönmesi Tonale bile daha kaliteli
2. Elde Tonale de para etmez. ZS de tutulmaz, SZ de alınmaz, MG4 de satılmaz
MG42 dersen o ayrı, Almanların efsane makineli tüfeğidir. Her zaman çalışır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaptan ne yapsın, çok sevdiği Polo arttik sadece Afrika da üretiliyor, Aşiret paket Passat üretimi de bitti, VW Avrupa da birkaç fabrika kapatıyor, kısacası güvendiği dağlara karlar yağıyor, o yüzden böyle etrafa sarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 7 Kasım 2024; 11:48:43 >
Evet vitesi geri takmadan on park sensoru devreye girmiyor.. onun yerine carpisma sinyali vs veriyor.. passatta otomatik girerdi iyiydi.. bu aracta cok salakca seyler var.. ornegin aksam arabayi stop ettim kapilari actim ic isiklari aciyor.. yukarida bir tus ile kapatma yok.. mecbur yaniyor icerisini herkes goruyor sacmalik.. bagaji icerden bi tusla acamiyorsun mecbur android gibi ekrani asagiya cekip bagaj tusuna dokunuyorsun, ses kisma icin bi cevirmeli birsey yok.. bagaj kapagini ayakla acma var kapatma yok.. passattan geçtim ondan alisamamis olabilirim.. yas 41 bu arada yaslandik da olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.e.c. -- 7 Kasım 2024; 21:47:38 >
Mg Hs 2024 Yeni Phev icin whatsapp grubu yoksa kuralimmi.. kurallar nedir..
Merhaba, yeni HS plugin hibrit aracımı yeni aldım sayılır. Dün otoparkta giderken farkettim, benzin motoru devreye girdiğinde direksiyonda bir titreme oldu devreden çıkana kadar. Bu normal mi acaba. Tekerleklere güç vermek için mi girdi yoksa elektrik motorunu şarj etmek için mi bilmiyorum ama inceden bir titreşim oluştu. Bir de şunu sormak isterim. Hibrid modda sallıyorum 10km yapıyorum şehir içinde fazla hız yapmadan,benzin menzili 10kmden fazla düşüyor hep elektrik çok az düşüyor. Yeni olduğu için mi acaba?
Aracın çalışma prensibi değişik. HEV modunda kendisi hava sıcaklığı, kalorifer sisteminin kullanılıp kullanılmadığı, hız durumu vs gibi etkenlere göre benzinli motoru devreye alıyor veya çıkarıyor. Bu da yakıt tüketimini değiştiriyor. Örnek vermem gerekirse her gün aynı güzergahtan işe gidip geliyorum, yaklaşık 15km dur kalklı sıkışık sayılabilecek bir güzergah. Dün sabah evden işe 3.3 Lt/100km tüketimle geldim. Bu sabah aynı kullanım tarzıyla aynı yolu 5.4 Lt/100km ile geldim. Gördüğüm kadarıyla uzun yolda da aynı durum geçerli.
Benim araçta da benzinli motor bazen hafif bir titreme yapıyor ama genelde 2100-2500 devir aralığında çalıştığında. Çoğu zaman da 1400-1900 devir aralığında çalışıyor o zaman titreşim yapmıyor
Benzinli motor bazen sadece bataryayı şarj ediyor, bazen sadece tekerleklere güç veriyor, bazen de her ikisini birden yapıyor. Buna göre de çalışma karakteri değişiyor
Merhaba, bu normal. Diğer modellerde de yapıyor bunu. Şarj olurken genellikle MG de karşılaştım
Arkadaşlar teşekkürler bilgiler için. Taze bir video var NCAP testi HS yeni kasanın.
Euro NCAPyoutubeEuro NCAP Crash & Safety Tests of MG HS 2024https://www.youtube.com/watch?si=olR7plqIqYZrDg-W&v=4_ukHjr1SzI&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az önce yine test ettim kafaya taktıgim için :) normal yolda denedim, evet var ama hissedilmiyor fazla, kapalı otoparkta sessizlikte ve pürüzsüz zeminde biraz gaza yuklenince benzine geçiyor ve o zaman hafif bir direksiyonda titreşim oluyor ve bir motor sesi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X