Mg satış rakamı kasım ayında 300 adet civarı olmuş. Diğer markalara göre çok düşük kalmış. Genelde 1000 adetin altına pek düşmezdi. Diğer markaların kasım ayında satış adeti artarken Mgnin azalması çok garibime gitti. Yeni modelini almayı düşünüyorum fakat satış rakamlarının düşük olması beni çok düşündürdü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martelersin -- 5 Aralık 2024; 9:19:45 > |
MG HS Kullanıcıları... (119. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Satacak arabaları yok. Plugin ler bitti. Benzinlisi de bu ay gelecek.
Bunun yanında yeni zs ve mg 3 de gelirse satışları 2binlere çıkar.
Şu 20 servis olayını çözmeleri ya da teşvik belgesi alması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kasada sunroof yok. Ambiyans aydınlatma yok. Bir de tasarım çok albenili değil bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulak76 -- 9 Aralık 2024; 17:28:39 > -
Merhaba mg hs phev luxury 2059 TL bir yerde bir araç buldum. Bu fiyata alınır mı alınmaz mı arkadaşlar ona göre gün içerisinde kapora yollayıp karar vereceğim.
Bence alınır, bu kombinasyonda bu fiyata en alınası araç bence. Performans, yakıt donanım vs.
-
Olaya fiyat performans açısından bakınca bence alınır
Plug in hibrit fiyatlara bir göz atarsanız bu rakama araç olmadığını görürsünüz
eksikleri tabiki, var ancak bunlar kişiye göre değişir.
Örneğin ben cam tavandan nefret ederim ancak hep en dolu paketi aldığım için tüm arabalarımda cam tavan vardı ve bunda olmadığı için mutluyum.
Ama iç aydınlatma konusunda raba taş devrinde adeta.
Ben kullanıyorum kullandıkça daha çok sevdim, tabiki benim kapalı otoparkımda ev elektipinde şarj imkanım olması memnuniyetimi arttırmakta.
-
Ahura Mazdayoutube
MG HS PHEV ve Peugeot Hybrid Nasıl Çalışırhttps://www.youtube.com/watch?si=hfbg07XC7m2NQmqj&v=EEgX2y4YPYg&feature=youtu.be -
benzin elektrik geçişleri bariz sorunlu aracın ben çok bekledim alacaktım vazgeçtim
-
Kapora verdiğim Benzinli Yeni HS için dönüş yapıldı. Liste fiyatı neyse o dediler. Sonradan 1.990.000 TL yapabiliyorlarmış. Mg sahiplerine ekstra bir şey söylenmedi. Ben kaporamı geri alıp, mevcut HS le devam ediyorum. 2025'teki fırsatlara bakacağım artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında sorun benzin-elektrik geçişlerinde değil. Bu araçta hybrid sistemin çalışma karakteri nedeniyle benzinli motor 3 farklı modda çalışıyor. Bazen sadece jeneratör gibi çalışıp bataryayı dolduruyor, bazen hem bataryayı doldurup hem de çekişe destek olmak için tahrik sistemine güç veriyor, bazen de bataryayı şarj etmeyip sadece tahrik sistemine güç veriyor. İşte benzinli motor yüksek devirde çalışırken bu modlar arasında geçiş yaptığında güç dalgalanmalarını hissettiriyor. Testlerde bahsettikleri bu aslında. Ama benzinli motor düşük devirde çalışırken bu hissi almıyorsunuz. Benzin-elektrik geçişlerini çoğunlukla anlamıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçiş hissiyatı 2 vites arasındaki geçişten de kaynaklanıyor
-
Vites geçiş hissiyatı bir kere 70 ile 80 Km hız arasında hafif şekilde oluyor. Benim bahsettiğim benzinli motor yüksek devir çevirirken sabit hızda yol alırsanız ufak güç dalgalanmaları olması. Bu da genellikle 70 Km sabit hızla giderken hissediliyor. Daha düşük hızda hissedilmiyor. Biraz daha hızlanınca vites 2. kademeye geçiyor ve bu durum yine ortadan kalkıyor.
Hibrit modeli 2 milyon 500 bin olmuş. İki toprak atalım üstüne sevabına. Öldürdüler arabayı.
-
Sanırım 20 servis gerekliliği tebliği nedeniyle %30 ÖTV'li veremiyorlarmış o nedenle yükselmiş
Seal u 1850 iken bizim mg nasıl satış yapacak merak ediyorum
Bir konuyu netleştirmek lazım her şey tamam iyi de
BYD yokki
Bugün kapora verirseniz o zamanki fiyat geçerli olmak üzere eylül Ekim 2025 diyorlar
İptal eden olursa onay verirseniz yine o zamanki güncel fiyat geçerli olmak üzere Nisan diyorlar
Naptın hocam ne ekimi. Bugün kapora ver Ocak'ta araç hazır.
-
Byd yok mg de yok ellerindeki plakalı araçları bitiremediler daha en iyi çıkışı chery yaptı şuan araç yok belki ama iki yıla kalmayacak byd de sağlam çıkış yapacak bence
Hangi bayi acaba, bizim görüştüklerimizin hepsi aynı şeyi söyledi. en az 3 bayi ile görüştü arkadaşlarım
-
BYD nin hükümet destekli olarak büyümesinde engel yok. Yeter ki istesinler yeterki anlaşsınlar. Ancak resmi açıklamalarında 2024 bitmeden 10.000 araç, 2025 te 30.000araç deniyordu. Araç yok
MG dede araç şu anda yok ancak ilk getirdiklerinde isteyen ulaştı ve aldı. Kendi ifadeleri 2025 te koşulları sağlayarak yeniden %30 ötv ile aracı getirecekleri yönünde, fabrika kurma istekleri çok ciddi. En az 2 model üretimi burada yapılcak. Ancak engellendikleri ile ilgili ciddi söylenti var, bu konudada yorum yapmak istemiyorum çünkü tamamı siyaset...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X