Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.449
Cevap
150
Favori
308.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devamı gelmeyecek araçları gerçekten almak isteyen var mı? Bu araçların ömrü 5 sene değil. 20 sene sonraki kullanıcısı yedek parçasını bulabilecek mi? Siz 5 sene sonra satarken alıcı bunları düşünecek ve ona göre fiyat biçecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilk Alfa Romeomu aldığımda da DS yi ilk aldığımdada bana hep bunları söylendi. Şu bir gerçek şu anda Avrupa markalarının tamamı Çin markaları karşısında zorlanıyor. Son yapılan Paris otomobil Fuarı’nda fuar Avrupa’da olmasına rağmen Çin markaları bütün Avrupa markalarını ezdi. BMW Çin’deki pazarını kaybetmemek için sene sonunda satış fiyatı üzerinden bütün arabalarında %40 indirim yapmış durumda.
    Beş sene sonra bu arabayı satarken ne yapacağım diye düşünerek bugün aynı özelliklere sahip çok daha pahalı araçlara para vereceğime ya da sırf beş sene sonra satışı kolay olur diye beş para etmeyecek arabalara para vermek ne kadar mantıklı tartışılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahmi2253 kullanıcısına yanıt

yazdıklarınız çok doğru. bu forumda defaatle görmüşümdür almak istediği arabayı sorarken ilk kriteri ileride satarken zorlanır mıyım / iyi fiyata satar mıyım? bu neanderthal kafa yüzünden zaten ikinci el piyasası dünyanın hiçbir yeri ile benzerlik göstermiyor. bugün yine başka bir başlıkta vardı 17 yaşındaki golfe 500.000 tl veren zekalar. mg benim 6. arabam, hiçbir arabamı nasıl satarım diye düşünerek almadım hiçbiri de elimde kalmadı. bugün kesilip kamyonet yapılan anadollar bile hala el değiştirebiliyorken 2024 model arabanın elinde kalacağına inanmak en hafif deyimi ile saflıktır.

• Tabi buradaki mentalite de en büyük sıkıntı şu
    Araba hiçbir zaman biri yatırım aracı değildir
    Ve arabaya yatırdığınız para ölür
    Beşinci sene sonunda aracı yatırdığınız paranın reel olarak diğeri en az %40 azalmış olur
    Şimdi ben bu aracı 2.090.000 TL’ye aldım
    Almadan önce ilgilendiğim araçlardan hiçbiri bu fiyata yaklaşamıyordu bile
    Konu açılmışken byd ile ilgili şunu da söylemek istiyorum
    Eminim ki iyi bir araçtır iyi bir teknolojisi vardır ve muhtemelen de benim aldığım arabadan çok daha donanımlıdır
    Fakat yorumuna inandığım test sürüşü yapanların büyük bir kısmı aslında bu araç temelde Nissan Qashqaideki gibi e-power bir sürüşe sahip şeklinde yorumlar var
    Evet benzinli motor tahrik veriyor ancak tek başına hiçbir şekilde performans vermesi mümkün değil şeklinde görüşler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 15 Aralık 2024; 0:6:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Hibrit modeli 2 milyon 500 bin olmuş. İki toprak atalım üstüne sevabına. Öldürdüler arabayı.

Merhaba. Hakikaten çok saçma bir fiyat politikası oldu bu. 2090 a aldığıma sevinemiyorum. Bu fiyattan satması mümkün değil açık konuşayım arabam güzel ama o fiyata çıkarsam almayi isteyecegim çok fazla araç var. Bu durumda anlaşılan bir daha gelmeyecek ve piyasası olmayan bir araca bineceğim gibi. 3 sene sonra yeni kasaya cam tavan hızlı şarj gelirse yada komple elektrikli mi olur artık teknoloji ilerledikçe bakariz artık.

• Bende 2013 Aralık'ta MG HS aldım, açıkçası firma gitmesin, araç satışına devam etsin diye bakıyorum. Su çin vergisi, servis sarti gibi süreçler ne yazık ki en çok MG yi etkiledi. Chery fiyat kırarak satisa devam ediyor, ama MG de bu durum şuan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    Bakanlık geçen saic grubu ile görüşüyoruz dedi. Karamsar olmayın. Burda üretim yaparlarsa fiyatlar eski haline geri döner. Hatta %10 gümrük vergisi de kalkar. Eskisinden de ucuz olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnşallah olur, MG kaliteli marka, Doğan grubu büyük firma ama kısıtlamalar araç alacakları ve sahiplerini de kısıtlamamalı. Aldığımız aracın piyasası olsun isterim, daha uygun daha ulaşılır olsun, arabadan maddi kar etmek değil kolay alıp kolay satmak asıl kar.

10 yıl sonra Çinli markalar elinde sonunda ele geçirecek dünya oto piyasasını. Bari üretim, teşvik vs burda öncü olsun ülkemiz.

• Merhabalar, 2024 Temmuz'da HS Luxury aldım bende MG ready ile. Whatsapp grubuna dahil edebilir misiniz ya da nasıl dahil olunur bilgi verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilseras2 -- 19 Aralık 2024; 10:58:57 >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt

Hic oyle bir sorun gormedim 2 aydir kullaniyorum.. incelemelerde soylenen seylerde dogru ama cekis dusmesi, silkelen gibi seyler yok.. cok dip gazlarda bazen hissediyorsunuz ama o da olacak yani makine bu calisiyor..

• y.e.c. kullanıcısına yanıt

gerçek şu ki arabanın torku yetersiz, drive da da araç mümkün mertebe yumuşak gitmek üzere programlanmış, s de kullanmak daha iyi sonuç verebiliyor. bu arada ben alalı neredeyse 6 ay oldu her bindiğimde ayrı keyif alıyorum. bu arada mg türkiye sitesinde bir arkadaş bahsetmişti kameralar aslında kötü değil de yazılımsal sıkıntı var diye. ben de ilk aldığımda hiç alışamamıştım ama şimdi görüntü o kadar da 144p gelmiyor 360p kıvamında. son bir notta; bilenler için antalyada laradan metro markete 6.5 ortalama ile gidebildim, istenirse ve trafik uygunsa az yakabiliyor ama benim ortalamam hala 10.5 lt gaza basmak acayip hoşuma gidiyor. (tabi chip li olmasının da etkisi var)

• bugün aracı servise götürdüm güncelleme için. şanzıman güncellemesinden sonra araç daha zevk vermeye başladı. şanzımandaki uyuşukluk gitmiş, eskiden vites düşürmek için neredeyse tam gaz yapmak gerekirken şimdi biraz gaza basmak yetiyor. mg şikayetlerin birini halletmiş oldu.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Hangi servise gittiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dayıcım D kullanıcısına yanıt

antalya özkurlar

• Hayırlı olsun. Pedalbox yaptırmaya gerek kalmadı mı ozaman ?

• Araca ses sistemi yaptıranlar var mı? Subigarage dan fiyat aldım ama 3500-4000 dolar arası dedi. Bu fiyat uçuk geldi bana. Hanım ses sisteminden şikayetçi. Çok para harcamadan sistemini iyileştirebilir miyiz? Önerisi olan var mı?

MG HS Kullanıcıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 22 Aralık 2024; 19:32:52 >
  • Müthiş yakıyor , ama öyle böyle değil… hs luxury aracım daha 5 bin k. De turbo hortumu patladı çekici götürdü.. Mg dogan trend güncelleme yok size yalan söylüyorlar hu aracın güncellemesi hic omadı dediler, atasehır servis 4 güncelleme yaptıgını söyledi.Arac konforlu fakat benzini aşırı ötesi yakıyor ve şanzımanı rezil ötesi

• spammer S kullanıcısına yanıt

2023 temmuzda aldık. Alındığı günden beri ortalaması 8.2 görünüyor. Müthiş yakıyor diyen ya kullanmasını bilmiyor ya da araç tercihi sıkıntılı. 1600kg, boyutları büyük, rüzgar direnci yüksek ve 163hp benzinli bir araçtan ne kadar az yakmasını bekliyorsunuz? Aracın teknik verileri ortada, tüketim verileri ortada. Az yakar gibi bir iddiası zaten yok. Fabrika verilerine göre en çok yakan araçlardan birisi. Ne bekliyordunuz siz mesela? Şehir içi 3 litre yakmasını mı?

Şanzımanı da aynı şekilde. Konfor odaklı bir araç. Seri vites değişimi yok. Bunu bilmeyen de yok. Sorun şanzımanda değil bunu bile bile alarak sizlananda. Ben şanzımandan da tüketimden de mennunum mesela. Çünkü alırken bunları bilerek aldım. Beklediğimden daha az yakıyor bu araç.

• Ş.dışı 7-8 lt ş.içi 11-13 lt tüketimi var ortalamada 8,4 görünüyor ama araç yakıyor 14aydır kullanıyorum daha çok yakabilir biraz daha tat almak istersem,daha az yaksın dersem herhalde kağnı kullansam daha iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MG HS Kullanıcıları...

Neye göre, kime göre yakıyor? Ağır, büyük araç dur kalkta, seri kullanımda elbette yakar. Kısa mesafede yakar. Yokuşta yakar. Şartlar zorlaştıkça oransal olarak fazla artar. Araç alındığı günden 10bin km'ye kadar olan 14aylik tüketimi. En fazla 3bin km si şehir dışı.
    Az yakıyor demiyorum ama içiyor vs katılmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.