Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: en1gma Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.449
Cevap
149
Favori
310.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de yeni MG HS PHEV aracımı Cuma günü teslim aldım ve ilk uzun yol sütüşümü de yaptım. Öncelikle araç çok güzel olmuş. Uzak doğu aracından ziyade avrupalı bir araç sürüş hissi veriyor. Yalıtımı şaka değil gerçekten çok başarılı. Benzinli motor devreye girdiğinde dahi sesi duyulmuyor eğer yüksek devir çevirirse ufak bir ses duyuyorsunuz. Rüzgar ve yol sesi de çok iyi yalıtılmış. Yalıtım olarak premium araçlar seviyesinde olmuş. Bazı arkadaşlar yol tutuşu iyi değil demiş ama yüksekliğine ve ağırlığına göre ben başarılı buldum. Uzun yolda sürekli hibrit modda kullandım 830km sürdüm. Eşya taşıdığım için araç full yüklüydü ve 5.3 Lt/100km ile yolu tamamladım. Araç yeni olduğu için bir iki kez kısa süreli olmak dışında 120km hızı geçmedim. Genelde 90-120km/saat hızla sürdüm. Uzun vadede arıza vs göstermezse çok iyi bir araç olmuş. Garantisi de 5 yıl veya 150.000km. Plug in hybrid almayı düşünenlere tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MG HS PHEV güzel ama ambiyans aydınlatma olmaması şaka mı?

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Benim için hiç bir önemi yok. Aracın sürüşü keyifli ve konforlu olursa tamamdır. Tabii herkes için öncelikler farklıdır ve kendi zevkine göre araç seçebilir.

• CR2 C kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın cam tavan harici eksiği yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öncelikle hayırlı olsun,

aracın süspansiyon konforu nasıl?

yüksek bir araç olduğu için yumuşak değildir diye düşünüyorum

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• The_BUTZ T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bana orta sertlikte geldi ama bağımsız suspansiyon olması ve lastik yanaklarının yüksek olması gayet konforlu hissettiriyor. En iyi yönü suspansiyonun da çok sessiz çalışması. Bam güm diye hiç bir ses yok.

• Uzun yolda her yönden çok konforlu hissettirdi

• Yeni gelecek benzinli modeli de bir test etmek lazım. Büyük ihtimalle bu kalitede gelir diye düşünüyorum.

zaten hs conforlu ve iyi yalıtımlı bir araç. mersin ankara yaptım yakın zamanda hiç yormuyor bile sürüş. bu phev serisinin tek avantajı yakıt. 8-9 lt/100 km ile gittim geldim. MG HS Kullanıcıları... 

• Lastik basinclari esit ve olmasi gereken barda olmasina ragmen uyari veriyor nedendir ? Karsilasan var mi
    MG HS Kullanıcıları...

• 2 saat sonra nasipse bende MG PHEV aracımı teslim alacağım. Dönüşte 100km lik bir yolum olacak detaylı bilgi yazarım.

• mr07 M kullanıcısına yanıt

Önerilen değerlerin altında sanki. 2.4 diye biliyorum.

Tekerlerde yer değiştirme durumu oldu mu?

• commandx C kullanıcısına yanıt

Yok degisme olmadi. Onerilen 2.2 diye biliyorum ben de. Lastik patlak olsa inerdi. Bi haftadir boyle

• MG PHEV whatsapp grubu varsa birisi davet edebilir mi acaba?

• mr07 M kullanıcısına yanıt

merhaba. aynı sorun bende de olmuştu. 4 lastiğe de eşit hava vurun sonra düzelecektir.

• The_BUTZ T kullanıcısına yanıt

Suspansiyon b8 highline passattan daha yumusak ve konforlu.. koltuklarda biraz pufudik oldugundan yumusak bana gore..

• GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

Sanirim phev ici ayri bir grup yok kuran olursa beni de alsin MG HS Kullanıcıları... 

• Ulak76 kullanıcısına yanıt
    Byd adı var kendi henüz yok. Ankarada bi kez gördüm. O da pursaklarda bi galeride satışta. Tr fabrikası üretime geçince piyasada cherry etkisi yapacak mı görücez. Cherry ve togg un satışlarından çalacağı kesin..

Byd den çok sıklıkla skywell görüyorum. Tipi çok güzel menzili iyi. D suv olarak gayet güzel duruyor. Ama elektrikli düşünsem torres incelemeye değer derim... Çinller koreliler ortalığı daha da karıştıracak gibi...

• PHEV'i olupta ön park sensörü çalışmayan var mı otomatik olarak? Ben duvara yanaşıyorum açmıyor. Ayarlardan baktım 360 derece otomatik devreye girsin seçeneği de seçili.

Kamera tuşuna basıp yanaşırsam eğer ancak o zaman çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.