Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.449
Cevap
149
Favori
310.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben pedalbox yaptırdım, şunu anladım ki yığılma motor gücüyle değil şanzıman yazılımıyla alakalı. şanzıman biraz tembel. yoksa kalktıktan sonra gayet iyi gidiyor iş tam gaz yaptığında şanzımanın ne yapacağını şaşırması. direkt bir vites küçültüp devam etse yığılma falan olmayacak. ama araç konfor odaklı yaratılmış. yine de boyutlarına göre harika bir yol tutuş sunuyor.

• kerestekeser K kullanıcısına yanıt
    Evet aynen o motor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Memoturk27 M kullanıcısına yanıt
    Arkas Volvo-MG ‘nin pedal box satmaktan başka bir derdi yok konuyu MG ye iletelim yazılımı guncellesin diyen yok, ver 20 bin tak geç uğraşma mantığı ile yaklaşan bir firma ne yazıkki :) Böyle utanmazlik olur mu başka firmada olmaz bu inanin bu aymazligi başka bir markadan duymazsınız sanzumanimiz evet yazılımsal olarak problemli ama biz bunu yazılımla değil de sizden para sogusleyerek düzeltiyoruz 😛

Size şu kadar söyleyeyim Doğan Trend ve Arkas ile MG servis işi yürümez şimdiden alanlara geçmiş olsun ben zararsız sattım kurtuldum tavsiye ederim.

• abide85 kullanıcısına yanıt

kusura bakmayın da söylediklerinizin hiçbir manası yok. daha önceki otomobillerim asjtra j dizel otomatik ve 2013 captiva da da şanzıman yavaştı ama bu bir eksiklik değil, konfor için bir tercihti. şanzıman ile distribütör şirket arasında bağlantı kurmak öküz altında buzağı aramaya benzer.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Söylediğinizden birşey anlamadım açıkçası bir araçta kronik bir sorun varsa bunu distribütörün yani yetkili servis tarafının sorunu markanin genel merkezine iletmesi gerekmez mi konu ile alakalı geri çağırma veya periyodik bakımda yazilim güncellemesi gerekmez mi ? Öküz altında buzağı aramıyorum Distribütör olarak çok yol alması lazım MG ‘nin siz bir servis kalitesini gözlerinizle görün ne demek istediğimi anlarsınız.

Opel’in de bu konuda çözüm sunamaması zaten bugün geldiği konumu açıkça ortaya koyuyor :)

• abide85 kullanıcısına yanıt

ben kronik bir sorun değil bir tercih görüyorum. opelin global durumunu türkiye distribütörünün davranışları ile açıklamak ise hiç olmadı. kaldı ki MG türkiyede yeni yeni yapılanıyor. eğer servis kalitesinden bahsedeceksek türkiyedeki çoğu marka toyotanın eline su dökemez (renault dahil) onu ne yapacağız?

Siz bu sanzimani baska bir araçta kullanmamışsınız anladığım kadarıyla sorunun ne olduğunu hala idrak edememişsiniz DCT normalde bu şekilde davranmaz sn hocam, bu Honda’nın düşünceli sanzimani CVT değil eleştirdiğimiz konu fam olarak bu aslında yani marka yazilimla halledebileceği bir KRONİK sorunu 20 bin alıp ne idiği belli olmayan her ne hikmetse başka hiç bir servisin çözüm olarak sunmadığı bir parça ile geçiştiriyor bu adını andığınız hiç bir markanın servisinde teklif dahi edilmez,
    Distribütörün bu aymazligi size 20 bine patladı bunun farkında olmanız için yorum yazdım yoksa ben sattım kurtuldum zaten darısı başınıza.

Gerçi siz gördüğüm kadarıyla bu durumu sorun olarak göremiyorsunuz :) Güle güle kullanın

Hocam sen otomatik şanzımanı tek tanımlıyorsun sanırım, saydığın şanzımanlarla mg'nin şanzımanı bir değil, bu konuda karşılaştırma yapılamaz.

Astra j deki şanzıman konforlu olsun diye öyle çalışmıyordu, zira tüm tam otomatik şanzımanlar öyle çalışır. mg'deki şanzıman ise tamamen yazılımla ayarlanabilen bir yarı otomatik çift kavrama yani aslında otomatikleştirilmiş bir manuel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yıgılma aynı şekilde devam mı ediyor? Pedalbox herhangi bir çözüm olmadı anladığım kadarıyla ???

• Yeni hs plug-in hybrid kaporasi verildi yarin teslim edilecek beyaz ici taba.. passat 1.6 tdi dsgden geçtim.. aracta eksik olarak ambiyans aydinlatma ve sunroof yok.. sunroffla isim yok hatta olmamasini istedim ama ambiyans nasil koymazsin yaa.. sorular varsa alirim..

• Memoturk27 M kullanıcısına yanıt

şöyle söyleyeyim s modunda sıkıntı yok 50 ile giderken tam gaz yaptığında önce torkla çözmeye çalışıyor baktı ki olmadı sonra vites küçültüp beygir gücü ile devam ediyor.

• y.e.c. kullanıcısına yanıt

size de şöyle söyleyeyim bende ambiyans var ama istediğim gibi değil chevy captivamda daha iyiydi.

Ambiyans olmamasi aksam arabayi baya karanlik yapiyor.. benim için buyuk eksik.. ilerleyen zamanda serit ip led ile halledilir illaki.. aracin gidisi muazzam gaza basinca 1850kglik arac sağlanıyor resmen.. 0-100 7 sn.. bugun araci aldım diyarbakirdan ve bingole 150km yaptim 6.5 lt yakit yakti tabi daha rodajda bu deger 5e kadar ileride duser.. sarj olayina kitapcikta evden sarj ile 12.5 saat yazmış.. cuss devenin nali dedim.. bayide 1 saate sarj olur bataryalari ufak dediler.. ya kitapcik hatali yada bayidekiler.. deneyip gorecez.. sehir ici kullanimda elektrikle gidiyor genelde bu baya iyi oluyor.. orta multimedia ekranin parlaklik seviyesini kisabiliyorum ama hiz gostergelerinin oldugu ekranin parlaklığını kisamadim.. buda uzun yolda gozumu rahatsız etti.. ilk gun izlenimleri bunlar.. arac 2024 phev hs..

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Benim de almayı düşündüğüm araçlardan biri o yüzden kullandıkça genel izlenimlerinizi yazarsanız memnun oluruz. Benim merak ettiklerim konular şunlar.

Burada aracı alan birini görünce heyecan yapıp fazla soru sorduğum için şimdiden kusura bakmayın.

Önceki modellerde özellikle 1 ve 2. viteslerde olduğu söylenen şanzıman kararsızlıkları bunda da var mı.

Yine önceki modelde şikayet edilen Ekran ve kamera görüntüsü kalitesinde iyileşme olup olmadığı,

Aracın ses yalıtımı,

Müzik sisteminin ses kalitesi,

Batarya boşken dışarda ac şarj ile kaç saate dolduğu,

Aracın uzaktan çalıştırılıp çalıştırılamadığı,

Araçta Sesli komut sistemi olup olmadığı.

Hs eski kasanın yalıtımı fena değil. Yeni kasa için testlerde da olumlu bahsetmişler.

Sizin izlenimler nasıl? Passatla kıyaslar mısınız?

• Bayide inceledim yeni hs yi. 2 milyon bütçe ile araba alacak olsam başka arabaya bakmam. Canlıda ekranda görünenden daha da yakışıklı bie araç. Alanlara hayırlı olsun.

• Bu yeni aracı 339 HP diye pazarlıyor. Bence koca bir yalan. Bu aracın 339 beygir olması imkansız.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Ben kullaniyorum beygirini alirken dusunmedim.. 0-100 7 saniyemi ona baktim.. evet 7 saniye.. saka makinesi gibi.. taksiciler sellokter atiyor hepsi kro.. yada 3.20 5.20 vs.. saga bi cekiliyorum.. sonra yaninda gaza basiyorum birakiyorlar basmayi felan..

• commandx C kullanıcısına yanıt

Bu arabada ses felan yok.. ben benzinli motorun calistigini 140 150den sonra biraz anliyorum.. ruzgar 110dan sonra var ama araba oyle sessizki ruzgari duyuyorsun.. aynalarda buyuk o da var ruzgar sesinde.. dizel passata gore yuzde 50 fark var abartisiz.. passatta sava lastik vardi ama.. bunda brigstone..

• Sanziman kararsizligi yok yağ gibi gidiyor masallah.. vites kacta ne zaman atiyo dsg kullanan biri olarak 2 gundur cozemedim.ekran görüntü kalitesi guzel cozmusler.. full hd degil tabi ama hdye gore yuzde 75 80 eder.. yalitim harika..muzik sesli tatmin ediyor blutetohla calarken.. ama passat bir baskaydi highline.. hee yadirgamadim yeter..araci hic sarj etmedim kac saat bilmiyorum.. sesli komut bi kac tane vardi baska ekleniyomu yada online varmi bakmadkm daha.. ama direksiyondaki ses tusina basip open the radio deyince radio acio.. uzaktan calistirma yok.. uzaktan cam acma kapama var..

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.