< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (112. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba MG HS imi geçen bugün aldım ben de. Whatsup gurubu varsa paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi konuyu okudunuz acaba?
-
Wp grubuna alır mısınız? Geçen yolda lastiğim yırtıldı. Maxxis lastiğe ihtiyacım var ama bir tane. Nasıl bulabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzmir de PedalBox Comander Yetkili bayisine yaptırdım.Gaz pedalına takılan bir cip.Arabanın var olan düşük viteslerdeki kararsızlığını ve baygınlığını bitiriyor .Özellikle rampalı yollarda.Çok değişti arabam açıkçası.Ben memnunum.
PedalBox Comander araştırın önce .
Düşük vitesteki kararsızlığı ne ölçüde bitirdi hocam
teşekkür ederim.
-
aracıma pedal box ve powerboost uygulamas yaptırdım. araç ciddi anlamda hızlandı ama ilk kalkış uyuşukluğunu dehleyemiyor kalktıktan soran fırtına. efficiency modunda bile çok canlı, 2000 d/d dan aşağı vites atmıyor. ikinci viteste tam gazda vites atarken bir vurma sözkonusu onu tekrar gidip konuşacağım ama hızlanma gerçekten fark ediyor. yakıt tüketimi düzgün kullanan düşürebilir çünkü en ufak bir gaz emrinde hızlanıyor dolayısıyla cidden gaza daha az basıyorsun.
-
Ne kadara yaptırdınız hocam
16,000 tl
-
arabanın polen filtresi gibi basit bir parçasını bulamıyorum. İnterneti fellik fellik ettim, ölçülerinden mann, filfiltre gibi alternatiflere baktım. yok yok yok... Çok saçma
-
O değilde benimde havalandırma durduğu yerde durmuyor. Sinir harbi yaşıyorum. 22 derece ayaklara veriyorum fanı. Sabah biniyorum minumum derecede yüze üflemede. Varsa bilen fixlemeyi allah rızası için bir el etsin.
Arkadaşlar merhaba, MG HS araç sahibiyim 2024 ağustosta aldım aracı 1000 km için kontrole götürdüğümde iki tane yazılım güncellemesi olduğunu söylediler biri uzun biri kısa sürer dedi, zamanım olmadığı için kısa süreliyi yaptırdım fakat ne ile ilgili güncelleme olduğunu sormayı unuttum. Yakın zamanda araca güncelleme yaptıran var mı kısa ve uzun güncelleme neyi değiştiriyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Ayrıca güncelleme yaptırmak mantıklı mı?
-
İstediğiniz ayara getirip klima tuşuna 10 saniye kadar basılı tutun. Kısayol atayabilirsiniz ve varsayılan ayar olarak açılır
Teşekkür ederim cevap için. Ancak sorun gene çözülmüyor. Yani her durum da havalandırma ayarları bıraktığım gibi kalmayacak. Her seferinde atanan değere reset atacak doğru mu anladım ?
-
Hocam merhabalar,
Sanırım birisi şanzıman ile ilgili güncelleme ama diğerini bilmiyorum. Siz hangi servisten öğrendiniz güncelleme olduğunu?
-
Merhaba arkadaşlar C suv arayışım mevcut bu aralar. MG HS ikinci el olarak düşünüyorum 2023 model 15bin km altında 1.3M 1.4M arası gidiyor.
İnternette okuduğum yorumlar ne derece de doğru bilmiyorum, kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yılbaşına kadar bir şey almayı düşünüyorum.
Araç yokuş çıkamıyor, boğuluyor deniliyor. 2 ile çıksa çıkar ama 3ile çıkmaya çalışıyormuş. Şanzıman bu anlamda kararsız ve keyifsiz diyorlar.
360 derece görüş kamerası leş, gece çok daha leş. Hiç bir şey görülmüyormuş.
Ses sistemi rezalet ve keyifsiz deniliyor.
Ve kasislerden geçerken çıtırtı çuturtu seslerin gelmesiymiş.
Klimanın soğutmadığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 6 Ekim 2024; 13:32:9 >
Merhaba, ben aracı 4 ay önce aldım, 7500 km yol yaptım. Benim araç comfort paket 360 kamera yok, geri görüş kamerası çözünürlüğü iyi değil ama iş görüyor . Diğer dediğiniz sıkıntıların hiç birini yaşamadım. Yüksek seste müzik dinlemediğim için müzik sisteminden memnunum. Uzun rampalarda S moduna alınabilir şanzıman kararsızlığı için ben sorun yaşamadım. Aracı aldıktan iki ay sonra lastiklerde oluşan balans problemi nedeniyle titreme oluyordu serviste garanti kapsamında düzeltildi. Ben bu fiyata daha iyi araç olmadığını düşünüyorum. Genel olarak çok memnunum sakin bir kullanıcıyım, çok konforlu bir araç, iyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimc74 -- 6 Ekim 2024; 16:49:53 >
yokuş çıkamıyor diyen ya gerizekalıdır yada arabayı kötülemeyi amaç edinen bir troldür. uzun soluklu yokuşlarda 140 ile tırmanırken önünüze 80 ile atlayan bir ilkel yaşam formu oldu mu tekrar süratle 140 lara çıkması için devir çevirmesi gerekiyor bir tork yetmezliği var ama 3 ile çıkamıyor demek ben hıyarın önde gideni bir trolüm demektir.
-
Araç hakkında sizin yorumlarınız nedir?
Sıfır 1.75M galiba
Elimde biraz para kalsın ne olur olmaz diye 2.el düşünüyorum. Yoksa tucson 2.el de olabilirdi.
2024 6bin km civarlarında ki araçlar 1.45M 1.5M civarında gibi. Bence alınabilir, yorumlar düşündürüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X