Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.465
Cevap
150
Favori
316.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben mg turkiye instagram sayfasında kendi paylaşımları altındaki yoruma cevap olarak "ön panjuru değiştirilmiş versionun Türkiye de satışı planlanmamaktadır" şeklinde cevap okumuştum ama hangi paylaşımları hatırlamıyorum. biri ikisine baktım ama bulamadım. çok yorumlu olan sponsorlu-hani şu tanınmış kişilerin MG övdüğü paylaşımlardan biriydi.

• commandx C kullanıcısına yanıt

normal basınç uyarısı mı vardı yoksa "TMPS arızası " mı verdi?

• nocnoc kullanıcısına yanıt
    Kis icin lastik bancinizi ayarlamaniz lazkm ,kitabcikta bar degerleri yaziyor.Ona gore hava basmaniz gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendi rekorumu kırdım. Daha altı var mı acaba :)

MG HS Kullanıcıları...

• jedi39 kullanıcısına yanıt

34 km yokuş aşağı gitmişsiniz, rekorluk bir durum yok.

• nocnoc kullanıcısına yanıt

Hatırlamıyorum maalesef. Basınç uyarısıdır muhtemelen.

• çolak1961 Ç kullanıcısına yanıt
    Kendi rekorum yazdım farkındaysanız. Ayrıca 34 km yokuş aşağı yol varsa neresi olduğunu yazın bilgim olsun.

Yanlış anlaşılmasın sadece sordunuz diye yazıyorum, Antalya'nın Korkuteli ilçesinden Antalya'ya gelirken 60km yolun neredeyse yarısı aşağı eğimlidir bizde orada baya düşük tüketim değerleri yakalıyoruz, hiç gaza yüklenmeden km'lerce yol gidiliyor :)

Gidişte ortalama 9lt gören araç sıfırlamazsak dönüşte 5 - 5.5lt lere düşüyor.

• ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Ben trakyada ikamet ediyorum. Burada Antalya gibi eğim yok dümdüz bilen bilir. Eğimli bölgelerde yaşayan arkadaşlarda yakıt tüketimlerini paylaşsın belki daha az yakan çıkar :)

• ankara ortalaması 9 lt. sabahları yokuş aşağı yolum 6-7 yakarken akşam 11-12 ile dönüyorum. şehirler arası 120 ile gidersrniz 7 lt civarı yakar. geçen otobanda aşırı rüzgar vardı 9 yaktı. yine otobanda 170 km ortalama hız(150-200 karışık bilgisayar en son 170 gösteriyordu) ile gittiğim bir bölüm oldu. deneme amaçlı bastım bi 100 km kadar, bqaşlamadan önce bilgisayarı sıfırladım. orada da 13.5 yakmıştı

Tenise giderken trafik ihtimalini de düşünerek 5dk erken çıkıyorum. Trafik olmayınca aheste aheste 70 ile gidiyorum. Evim de biraz tepede ama e5'e kadar tümsekler, kırmızı ışık vs var. 13 km mesafede giderken en düşük 4.7 gördüm. Dönüşte rakım etkisi ve biraz da hızlı dönünce 6-7 arası oluyor.

• okusamaratam kullanıcısına yanıt
    Otobanda 200-210 km hız ile 100km yolda 15.0 litre yaktığını gördüm.

En son kaç yaptınız hocam ben 200ü çok geçmedim gece diye, araç yüksek de olunca güvenemedim.

Önceki aracım dizel otomatik sedandı aynı yolda 180 ortalama ile 7.5-8 yakıyordu 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okusamaratam kullanıcısına yanıt
    210 yukarısını kesinlikle görmüyor sanırım kesici var.

• Geçen perşembe bende, eşim için siyah, içi kırmızı hs luxury paket siparişini verdim. Eşimin isteği siyah olunca kırmadım. Siyah aracın bakımı zordur diye tahmin ediyorum. Liste fiyatından aldık, ne kadar zorlasam da indirim alamadım. Peşin alacaktım fakat indirim yapmamalarından dolayı, 250 bin krediyi 0 faizle kullandırdım eşime, vereceğim o 250 ye de gittim gram altın aldım :) . Araca, markaya çok yabancıyım. Hiç koltuğuna dahi oturmadım. Ama içi Premium araç olmuş. Malzeme kalitesi göz dolduruyor gerçekten. Ama aynı şeyi altı için söyleyemem. Ne bi karter koruma var, ne bi kaplama var altında. Direk alt kısmına pütür uygulaması yapıp göndermişler.
    Eşleniği fiyata tucson prime, ya da biraz fazla ödeyerek n line donanımı alınabiliyordu. Tucsonun içi, hs kadar olmasa da yine de fena değildi. Ama altı tam benim beklediğim gibi. Muhafaza ve koruma plastikleri ile gayet güzel kapatmışlar altını.

Neyse eşim deneme sürüşü yaparken bende yan koltukta oturdum, sessizliği ve süspansiyon konforu göz dolduruyor. Ancak araçta buradan okuduğuma göre; GM nin 1.5 litrelik turbo benzinli motorunu kullanıyor. Şanzımanı ise SAIC grubun ürettiği kuru tip, çift kavramalı bir şanzıman. Bu konularda detaylı bir bilgiye ulaşamadım.
    Teknik dökümanı vs. olsa da bi incelesek, yorumlar yapsak.

• Ayna kapagimi caldilar,nedir bu kadar ihtiyac olan anlamis degilim.Servisten ertesi gun aldim 587lira…git al kardesjm..
    ikinci servise gidisim,bir sanssizlik sardi beni anlamadim gitti:) neyse servis kalitesini de en cok ben deyelimledim sanirim🥶Aydin Dogan , dogan grubu isini iyi yapiyor eline yuzune bulastirmamislar tebrik ederim gercekten…

MG HS Kullanıcıları...

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Geçen Cumartesi kırmızı MG HS Luxury için , 1370 TL , içinde 250.000 %0 faizle anlasmistim, kapora gondermistim ama aracımı satamayinca sanırım vazgecegim demiştim ama bugün bayiye gittim, araç kalmamış, olsa liste fiyatından az bir indirimle verirdik diyince ,parayi hazirlamiyorsaniz isterseniz vazgeçebilir siniz, kaporanizi göndeririz dedikleri için, elimdeki arabayı zararına olsa da satıp, kapora verdiğim aracı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 16 Aralık 2023; 18:44:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt

Hocam hangi bayiden aldınız 1365 1370 rakamlara kredili olarak veren bayiler var. Liste fiyatı dediğiniz kaç 1459 mu? Eğer öyle ise diğer bayileri arayın fiyat yüksek

• discrepancy kullanıcısına yanıt

Hocam bende ay başında sahibinden ortalaması 820-840 olan aracımı 737 ye verdim sırf sıfır fiyatları yükselecek düşüncesiyle oradaki zarara bakmadım. Aradaki makastan kazançlı olmak önemli 🙂

• Bu 250.000 yüzde sıfır krediden banka ne kadar kesinti yapıyor acaba.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.