Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.465
Cevap
150
Favori
316.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şanzıman ile ilgili olarak tepki ve ilk kalkışlarda silkileme durumu benim de canımı sıkıyordur.Aliexpress den aldığım pedalbox ürününü geçen hafta araca bağladım.

Cihazı telefona yüklediğim aplikasyon ile kontrol ediyorum.Mod olarak şehir,spor,spor+,park,ekonomi ve kullanıcı alışkanlığına göre kendi programını ayarlayan bir seçenek var.

Ben şu anda şehir modunda kullanıyorum.Bu mod %15 peformans artışı vaad ediyor.İlk izlenimlerim silkeleme olayı çok nadir yaşanmaya başladı.Ara hızlanma olayı farketti.Hele spor moda alırsam arabayı tutmam zor oluyor.Yakıt üzerinde etkisi için biraz daha zamana ihtiyacım var.

Bu arada araçta son yazılım güncellemesi de mevcut.İsteyen linkini de gönderebilirim

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Aslında ehs nin yeni sayılabilecek ikinci ellerinde fiyat uygun ama o arabanın şanzıman ve motor yapısı çok karmaşık.. es kaza bir arıza yapsa yetkili servisler bile çözemez bence.. o nedenle ehs kapsamdışı.. ev zs nin küçük olduğu dışından belli aslında.. ben elektriklilerde şanzıman olmadığı için onu örnek verdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Uzun vadede nasıl etkisi olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkandeutr -- 7 Aralık 2023; 23:35:0 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam faydalı bişeymiş aktif edeyim o zaman 😀 bayinin bunların hepsi kapalı teslimat yapması da ilginç gerçekten şerit takip bile kapalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri vites radarını hatırladığım kadarıyla her seferinde açmak gerekiyor.

• bu sabah "TPMS Arızası Kılavuza Bakınız" hatası verdi.

hiçbir lastiğin basınç ve sıcaklığını göstermiyor. çizgi gösteriyor.

kılavuzda da birşey bulamadım. ne yapmak gerekir acaba?

lastik falan da değiştirmedim, hava da basmadım, lastiklerde görünür birşey yok.

edit: servisi aradım. tüm lastiklerin havası tamamlayın. bir süre sonra otomatik düzelecektir dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 8 Aralık 2023; 10:49:37 >
  • nocnoc kullanıcısına yanıt

Hocam lastiklerin basıncının kaç olduğuna sistemden bakın. Soğuk hava kaynaklı küçük bir fark varsa birşey yapmanıza gerek yok. Benim sabah uyarı verdi lastikçiye gidemedim akşam dönüşte düzeldi.

• Merhaba arabayla ilgili bazı sıkıntılarım var.
    1- lastik uyarısı veriyor aracı ilk çalıştırdığımda. Aracın lastikleri şişirdim ama ekrandan gitmiyor. Araç menüsünden aracın lastik basınç ayarlarına nereden giriliyor onu da bulamadım.

2- arka taraf orta koltuk kemerin çıkış yerinde yarım cmlik bir boşluk var. Bu herkesin arabada var mı? Kemer kullanırken o boşluğa sıkışıyor ve zorlayarak çıkartıyorum her seferinde ama artık çocuklar sonuna kadar çektiği için hafif salıp zorla çıkaracak boşluğum kalmadı.

3- araç ön camda buğuyu çözmekte çok zorlanıyor. Çok geç çözüyor. Bu da herkeste öyle mi? Yoksa benim araçta mı bu sıkıntı var, herkeste bu sıkıntı varsa çözüm için yapabileceğimiz bir şey var mı?

4- Güncelleme ne zaman geldi? Ben aracı 2023 şubatta teslim aldım. Ondan sonra güncelleme oldu mu? Bluetooth üzerinden telefonla görüşme yaparken klima ayarlarını değiştiremiyoruz bu düzeldi mi güncelleme ile?
    MG HS Kullanıcıları...

• Bugün ilk defa lastik patladı. Lastikçi 2.6 bar basınç vurmuş. Sol arka ise 2.0 bar. 2 bar bana çok az geldi karşılığı 29 a denk geliyor. Kapı içine de bakmayı unuttum. Bunun oluru kaç?

• Werner Heisenberg kullanıcısına yanıt

o kadar abartmaya gerek yok. passat'tan 20 cm kısa bir araç. çin malı çakma mg'nin yalıtımının iyi olacağına inanamıyorum.

• JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt

hem benzinli hem de ilk bakımı 5100 tl. çokmuş.

• Yalıtımı gayet iyi aracın. Auris 1.33 kullanıyorum normalde, hs hanımda. Bazen hs ye binince ne kadar sessiz olduğunu daha iyi anlıyorum :)

B8 passattan geçen birisinin yorumları var videoda. Yalıtımı hs daha iyi diyor.

Otomobil Günlüklerimyoutube
    Bu Fiyata Bu Hissiyat! | Tüm Detaylarıyla MG HS | Otomobil Günlüklerim
    https://www.youtube.com/watch?si=otAsnWCvPlrAoECC&v=LUQbikCw8vA&feature=youtu.be

• Merhaba, cheryler de koltuk isitma yalnizca minderde, mg hs lerde de böyle mi acaba?

Bir de lastiklerden memnun musunuz ve ne marka geliyor, 4 mevsim mi?

• smallpox kullanıcısına yanıt
    Isıtma sadece minderde var diye gözlemledim. Lastik en son maxxis geliyordu. 4 mevsim. Enerji etiketi aşağıda paylaşım.

MG HS Kullanıcıları...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

Tmm

• smallpox kullanıcısına yanıt

Sırtta da var MG HS

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Beyler audi a3 2018’den gectim yaw ,araba kaliteli ve ozellikleri iyi buyuk araba evliyseniz cocuk varsa basin gecin abi araba cok iyi.

• foxwoods kullanıcısına yanıt
    Butun servisler icin mi gecerlidir diye dusunuyorum?

• Interface KS4I2 I kullanıcısına yanıt
    Mg HS whatsapp grubu hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl dahil olabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.