Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.465
Cevap
150
Favori
316.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sellektör yapar gibi iki kere kendinize doğru çektiğinizde mg pilot aktif oluyor. En sol dıştaki yuvarlak düğmeye basarsanız da hız sabitleyici aktif oluyor. Sinyal verir gibi yukarı aşağıya yaptığınızda hız arttırıp azaltıyor.

• Selam arkadaşlar

MG HS luxury ile tucson prime plus benzinli arasında kaldım. 300k gibi bir fiyat farklı var. ne önerirsiniz MG memnun edermi yoksa tucsona mı yönelmek lazım bütçeyi zorlayarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jedi39 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler.

• Hs sahibiyim, tucson test etmiştim. İkisi de memnun eder bence. Yalıtım olarak hs bariz iyi. Multimedya, bagaj olarak tucson iyi. Şanzıman, sürüş tucson iyi, konfor hs iyi.

Hs nin donanım artısı da çok. 300bin fark az değil. Aynı para olsa yine hs alırım, 300bin fark varken tereddüt etmezdim.

• By`Dahi B kullanıcısına yanıt

Evet problem düzeldi, ancak zannettiğim gibi sensörlerin ters takılması ile ilgili değilmiş. Araç hangi sensörün hangi tekerde olduğunu algılayamıyormuş, onu da güncelleme ile düzeltmişler.

• Merhaba Herkese yarın MG HS almayı düşünüyorum. Kafamdaki tek konu 2024 yılında makyajlı kasa gelecek mi, gelmeyecek mi? Yardımcı olan olursa dua ederim, teşekkürler.

• çolak1961 Ç kullanıcısına yanıt
    O zaman biz de mecbur servise gideceğiz yani
    İlginç geldi bu bana her değişimden sonra gitmek gerekmez umarım
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam hs ile aynı özellikler için tucsonda üst paket almak gerekiyor. Bagaj konusunu da sormak istiyorum 463 litre diyor ama teste gidip baktığımda daha büyük gibi geldi bana yani Tucson 620 diyor hs 463 bu kaşar fazla fark yok gibi hissettim sanki 550 falan gibi. Bagaj küçük mü kullanıcı yorumu olarak ne dersiniz

• samet3534 S kullanıcısına yanıt

Kağıt üzerindeki verilere bakmamak lazım. Her markanın ölçümü farklı bagaj hacmi konusunda. Tucson bilmiyorum ama mesela tiguan 610litre yazıyor ama bu değer koltuklar dik ve en ön konumdayken. Bir de mesela bazı markalar bagaj altındaki stepte alanını da hacime ekliyor. Skoda, vw vs bu değerleri ekliyor. 610 litre bagaj yazıyor ama pratikte pek alakası yok. Vag grubu kağıt üzerindeki verilerde uyanıklık yapıyor genelde.

Hs nin bagaji fena değil, değerler tutarlı gibi ama tucson dan bir tik küçük gibi geldi bana. Eski aracım mazda cx5 e göre de küçük. Onun hacmi 510litre idi. Bu fark yükseklikten kaynaklı. Yüzeysel alan geniş ama yüksek değil.

Bagaj alti kısımları özenli. Buradaki köpüğü kaldırıp da oraya da ıvır zıvır koyulabilir. Bagaj tahtasını kaldırıp kullananlar da var. Mesela tatile vs giderken bagaj çok lazımsa kaldırıp gidebilirsiniz. Düz zemin olmasa da hacim çok artar.

• booşluk B kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim gelecek. 2024 ilk çeyreği diye biliyorum. Büyük değişiklik yok ama. En kötü kısmı multimedyasi, onda bile büyük değişim yok.

Fiyat ne olur bilemem tabii. Son iki aydır zam yapıyorlar. Hedeflerinin çok üzerinde talep görüyor bence.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Dün kapora göndermiştim yarın Tüm ödemeyi tamamlayıp hafta içi teslim alacağım inşallah. Kafamdaki son pürüzleri de gidermiş oldum sağolun.

Hayırlı olsun hocam. Bayi, fiyat bilgisi verebilir misin?

• Günaydın arkadaşlar Cumartesi günü HS luxury aracımı teslim aldım.
    Aynı gün akşamı servis gitmem için bir uyarı verdi ekte görselini paylaşıyorum. Birazdan servise uğrayıp göstereceğim daha önce aynı durum başına gelen olduysa paylaşırsa sevinirim.
    Henüz aracın tüm fonksiyonlarını ve menülerini ayrıntılı inceleme fırsatı bulamadım. 1 saatlik istanbul Marmara Ereğlisi yolculuğumda 75-85 km hızla otonom sürüşte gittiğimde 6.5 litre ortalama beklentimin üstünde az tüketimle beni şaşırttı.
    Şu ana kadar servis arıza uyarısı dışında beni rahatsız eden iki şey var.
    1.si belli bir süratta giderken ayağı gazdan çektiğimde bir uğuldama sesi geliyor bu çok rahatsız ediyor. Daha önce 2012 sıfır kia sportage manuel vitrs aracımda 10bin kmler deyken 3-4. Viteslerde de benzer bir ses işitiyordum. Servise gösterdiğimde şanzımanda xxx dişlilerinde uyumsuzluk var demişlerdi ve aracı servise alıp şanzımanı söküp ilgili parçanın uyumsuzluğunu çözüp sorunu gidermişlerdi. Sportage in yenilenmiş modeliydi ve 10 gün serviste kalmıştı ve merkezden uzman teknik ekiple koordineli bir şekilde onarım işlemini yapıyoruz bu yüzden zaman alacak demişlerdi. Umarım benzer bir durum yaşamam.
    2. Rahatsızlık duyduğum durum ön koltukların alt önden deri döşeme bitiş noktalarını elimle yokladığımda deri döşeme sanki eksik yarım bırakılmış gibi, döşeme kesilmiş öylece yapıştırılmadan yada koltuk iskeletine sabitlenmeden bırakılmış gibi ve bu çok rahatsız edici. Zaman geçtikçe koltuklar eskidikçe oralarda döşemelerin sıyrılıp açılacağından şüphe eder oldum.

Bu forumda olup İstanbul Bahçeşehir, avcılar, beylikdüzü tarafında arkadaşlar var ise bir araya gelip bahsettiğim durumlar benim aracıma özel bir durum mu yoksa diğer araçlarda da standart mı karşılaştıralım istiyorum. Aynı bölgede olup görüşmek isteyen arkadaşlar mesaj yoluyla veya telefondan (5075314036 Ali ) iletişime geçerlerse memnun olurum.

MG HS Kullanıcıları...

MG HS Kullanıcıları...

• booşluk B kullanıcısına yanıt

mg türkiye instagram sayfasında bir paylaşım altındaki yorumda "makyajlı kasa ne zaman gelecek" sorusuna, ön panjuru değişitirilmiş modelin Türkiye'ye getirilmesi planlanmamaktadır gibi bir cevap yazmışlardı

• ergelen E kullanıcısına yanıt

İkinci durum rahatsız edici gerçekten. Derileri çok kısa tutmuşlar elinizi atınca alttan süngere değiyor. Problem olacak bir şey değil bence ama yakışmıyor böyle şeyler.

• Indy I kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam 1365 Aşkale İstanbul

kuzey ve Maslak trendde benzer fiyatlar verdi geçen ayın stoğundan kalan araçlar için bu fiyatlara indiler yeni stoklar için 1415-1420 civarı dediler

• Mg HS için alt koruma muhafazası getiriyorlarmış. MG HS'nin Whatsapp grubunda paylaşmışlar. İzmir doğan trend servisi bilgi vermiş, fiyatı da 4956₺ söylemişler. 3 hafataya gelmesi bekleniyormuş.

MG HS Kullanıcıları...

aynı para olsa düşünmeden tucson alın derim 300 bin fark fazla değmez bence hs

• msenol11 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam HS i aldım, yarın teslim alıcam inşallah. Şuan b sınıfı HB lerin bile 1 milyonu geçtiği ortamda MG HS fiyat/performans aracı diye düşündüm inşallah memnun kalırız

• Merhaba ben gecen hafta hs test yaptım arabanın konfor ve sessizliği çok iyi, iç tasarımı çok tatlı.. dış görünüş fena değil özellikle kırmızı renk güzel.. fakat dış kırmızı ve iç kırmızı kombin yokmuş.. benim takıldığım nokta bu aracın şanzımanı.. test aracını denemek için sert bir kalkış yapayım dedim abartmıyorum iki saniye falan sürdü arabanın harekete geçmesi.. hareket ettikten sonra sıkıntı yok ama hareket edene kadar bir can çekişti.. bu test aracına özel bir durum mu? Yoksa sizlerde de var mı ? Yakıt ile ilgili de bilgi alabilirsem çok memnun olurum.. selamlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.