Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.073
Cevap
90
Favori
139.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vergi levhası ile veya bazı kamu çalışanlarına bu fiyat veriliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    1280 verilip luxury alinir bence arada cok fark yok.150 bin tl isi pompasi koltuk isitma 360 kamera vs dolu dolu olur en azindan tek dezavantaji NCM pil onuda 20-80 dongusunde kullanirsiniz ne olucak bende comfort var 20-70 dongusunde kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

sarı sitelerde 2 ellerine 1300-1400 diyenler var nasıl olacak?

dun suvmarket fiyatlarını aşağı doğru güncelledi.

eve 150-200 fark verip  luxury almak mantıklı..

elektrikli kona da 1399 düşürmüş fiyatı

seçenekler artıyor.

• Hasan7 kullanıcısına yanıt

kesinlikle öneririm. sıfır confort yerine de 2. el luxury almanızı şiddetle öneririm.

2023 luxury sahibiyim. 9 aydır kullanıyorum. 8 yıl sıfır km aldığım vw golf'ten geçiş yaptım. çok memnunum. ara hızlanmalar müthiş

• Gogicis G kullanıcısına yanıt

merhaba

sıfır km aldığım ve 8 yıl kullandığım golf aracımdan mg4 luxury'ye geçiş yaptım. 9 aydır kullanıyorum.

konfor açısından golf'ün aynısı değil malesef fakat lastiklerinizi michelin ya da continentalin yumuşak ve daha sessiz lastikleri ile değiştirirseniz konfor anlamında golf'e yaklaşıyor.

Şehir içi bozuk yollarda bire bir golf konforunu hissedemiyorsunuz ama tatmin edici derecede olduğunu söyleyebilirim.

Bu aracı almamdaki en büyük sebep te araç gerçekten taş gibi. trim sesi sıfır. golften sonra başka bir araca ikna olmak gerçekten çok zor sizi anlıyorum ama mg4 gerçekten iyi bir araç.

Sürüş anlamında ikna olmak için de mg4 kiralayan firmalar var. alın aracı , 2 gün kullanın sonra karar verir. yüksek ihtimal ikna olacaksınız.

• qurhanq kullanıcısına yanıt

Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim,çok bilgilendirici oldu benim için.

• MG i-Smart uygulaması çıkmış

• Mihmander kullanıcısına yanıt

Hepsiburada

Orijinal saic logolu

• karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    çıktıda kullanılmıyor şuanda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Skota yeti aracım var, evim müstakil tek katlı..

2 el MG4 Comfort almak istiyorum. neden comfort derseniz tamamen bütçe

Yeti+para+100k kredi şeklinde olacak. (kredi fazla verilmiyor zaten ödeyemem.)

bütçe yanı.

Luxury daha iyi ama arasında 2.elde 250 bin tl fark var.

size sorum şu çok pişman olur muyum.

Oluyorsa luxury al yada olmuyorsa hiç bulaşma mı dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 25 Mayıs 2024; 10:50:50 >

günlük kullanımınız kısa ise hiç sorun olmaz.

Ben önce comfort v1 kullandım şu anda luxury v2 kullanıyorum memnunum, sanırım comfort v2 yani son versiyon alırsanız şehir içinde işinizi fazlasıyla görür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    comfortun da şöyle bi avantajı var lfp tipi batarya mevcut ve ömrü çok çok daha uzun.

ayrıca bataryayı istediğiniz gibi sarj edebiliyorsunuz. %100e kadar doldurmak gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kona için 1.366.000,00 opak renk, 1.375.000,00 metalik renk fiyat aldım. Bir hafta olmadı, ellerinde sekiz adet araç vardı.

İlgilenen varsa özelden yazsın bayi söyleyeyim.

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think of idea -- 25 Mayıs 2024; 22:53:27 >
  • Luxury için 1.4m diğeri için 1.1m fiyat verdiler. MG4 deneyimi olanlar tavsiye eder mi?

• Comfortta LFP batarya olması ciddi bi avantaj , Luxury nin de menzili uzun ve gücü Yüksek. Zor seçim gerçekten .

• kkvan kullanıcısına yanıt

Adamlar müşteri arada kalsın diye özenle ayarlamış resmen

• splendour41 kullanıcısına yanıt

Sıfır için mi bu fiyatlar?

• smksahin S kullanıcısına yanıt
    Evet Kartal bayii bu fiyata bırakmış. Luxiry dolu paket 1.4m , kayinpeder gitti gördü ondan aldim bilgileri.. bugun izmit bayiiye sorcam. 2.el de de fiyatlara baktim baya yüksek. Sizce sıfır için f/p mi? Genel olarak bir kusuru varmı bu mg4 lerin? Geriye dönük yorumlarida bu sayfadan okumaya devam ediyorum. Sikayetim.var dan baktık parça sıkıntısı yasayanlae olmuş gumrukden gelmedi diyormuş servisler. Mg4 luxury kullanan biri yorum yaparsa cok memnun oluruz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.