Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.073
Cevap
90
Favori
139.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ustat vergi levha yada bazı kurumlar indirim yapıyorlar.

sizde durum nedir? kayınpeder esnaf mı?

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Emekli ama aktif çalışıyor tanidik bi fabrikada.
    1.4m luxury için fazla mı sizce? Bunlarda 0 faiz veya 1.99 faizli kredi de yokmuş. Son fiyat 1.4 olur demişler 1 hafta geçerli... elektrikli arabalar arasında mg4 un yerini merak ediyorum artıları eksileri.. byd de bakmış ama fiyat yüksek tabi orada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • splendour41 kullanıcısına yanıt

9 aydır luxury kullanıyorum. çok memnunum. Menzilinin daha fazla olması, seçimim için ilk nedendi fakat diğer başka birçok özelliği de buna etken olabilir. ısı pompası, 360derece kamera,yerleşik navigasyon,koltuk kılıflarının deri karışımı olması, kokpit bölümündeki piano black ayrıntılar, 18inç jantlar, arka kırmızı led çizgisi,spoiler., ses sisteminin 3D olması..... vs vs comfort ile arasındaki fiyat farkına değecek artıları var bence.

Kasım ayında otobandaki bir kamyondan taş gelmesi sonucu ön camım kırıldı. Hemen haftasına servise götürüp değişim için işlemlerimi başlattım. Şubat ayında çağırdılar cam değişimi için MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları 

Gümrük vs vs sebepler gösterdiler. sürüşüme engel bir durum olmadığı için, geçen 3 ay beni çok rahatsız etmedi. bu sene yedek parça konusunda daha dikkatli olacaklarını düşünüyorum çünkü çok ciddi adette araç satışı gerçekleştirdiler. Müşteri memnuniyetini karşılamak zorundalar diye düşünüyorum.

• splendour41 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için. 2. el fiyatlara kıyasla 1.1 M güzel fiyat (Comfort için). Sanırım sonbahar gibi Kia EV3 ve Citroen e-C3 (ki ikisi de B SUV) rekabetçi fiyatlarla gelebilir (en azından Citroen öyle bekleniyor). Onlar da bir alternatif olabilir.

• Kia EV3 rekabetçi bir fiyat ile gelecekmiş.

Kore malı olduğu için Çinlilere uygulanan vergide olmayacak.

• arkadaşlar bir mg4 luxury aldık ama lastik basınç hatası alıyoruz. bunu sıfırlamayı bulamadık. nereden çözdünüz?

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Uzun menzil 1milyon civarına gelirse muhteşem olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

kona ile ayni fiyat olur tahmini yapayım.

oda su anda 1.4 milyon..

firma ne kadar ucuza getirse de bizim satıcılar.

ucuza satmaz.

Teslada 25 bin dolarlık araç yapıyor. bakalım türkiye ye ne kadara girecek.

• Merhaba, ben feyree'nin üreticisiyim.

Feyree'nin tüm ürünleri resmi web sitesi feyree.com'dan satın alınabilir, gümrük işlemlerini biz halledeceğiz ve tarifeleri ödeyeceğiz ve 150 $ 'ın üzerinde bir sipariş vermek mümkündür.

Nakliye süresi yaklaşık 10 gündür, paketin gümrük tarafından ele geçirilmesi de dahil olmak üzere nakliye sırasında herhangi bir sorun yaşarsa, tutarın tamamını iade edebilir veya paketi yeniden gönderebiliriz, şimdiye kadar paketin nakliyesi normaldir ve henüz gümrük tarafından ele geçirilme durumu olmamıştır.

Ürün üzerinde iki yıl garanti vardır.

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

• kesinlikle daha ucuz elektrikliler geliyor. çinlilerden de menzil iddiası olmayan şehiriçi kullanım için küçük hacimli ucuz araçlar için taslak çalışma var. mevzuat değiştiği anda seyreyleyin gümbürtüyü. hem togg'a rakip olmayacak hem de çok ucuza sıfır araç sahibi yapacak.

• Haziran ayı için fiyat teklifi alan oldu mu acaba?

• Merhaba,

Bu gün itibari ile MG4 Luxury modelinden satın aldım. İlk gözüme çarpan şeyler, navigasyon maalesef çalışmıyor. Servis müdürü Navigasyon olmadığını iletiyor. Ayrıca yapmış olduğum ayarlar kalıcı değil, her araçtan ayrılıp yeniden geldiğimde sıfırlanmış oluyor. Örnek fren rejenrasyonu... Bu iki sorun haricinde araç gayet başarılı. Bana bu iki konu hakkında yardımcı olabilecek tecrübelerinizden yararlanmak isterim 🙏🏻

• emrckr79 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
    ISMART aktif olunca navigasyon da çalışmış olacak, onun dışında çalışıyor olmalı,
    Dediğiniz ayarlar güvenlik nedeniyle her restartta sıfırlanıyor maalesef

• ISmart ile ilgili son durum nedir peki üstad☺️

Arada bir aktif oluyor haziranda açılacak demişlerdi ama inşallah çok uzamaz 😀

Merhaba. Navigasyon işini servis biz bilmiyoruz demişti aldığımızda. Bir video bulup ayarlardan açmıştım ben bizde çalışıyor.
    Şu video olabilir
    İnan Kabakyoutube
    2023 MG4 Luxury NAVİGASYONU Nasıl Aktif Edilir? FABRİKA MODU
    https://www.youtube.com/watch?si=u4Ou7mF_tMEekXCF&v=Yp9zCPlz27E&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 4 Haziran 2024; 13:29:56 >

• Denedim ama bir gelişme yaşamadım inan. Bekleyelim bakalım. Apple store da ISmart uygulaması mevcut mudur dostlar?

• Şimdi MG Türkiye ile irtibata geçtim. ISmart uygulamasının ülkemizde henüz aktif olmama sebebini BTK tarafından izin verilmemesine, izin verildikten sonra da yazılım üzerinde çalışmaların devam ettiğini, uygulamanın en geç yıl sonuna kadar aktif hale geleceğini, net bir tarih veremediklerini, navigasyon ile ilgili genel merkezden aranacağımın bilgisini edindim. Gelişmeler oldukça sizler ile paylaşıyor olacağım. Sevgiler.

• navigasyon çalışıyor üstteki videodaki gibi yapın çalışır. ama carplayde google haritalar varken pek de kullanılmıyor açıkçası araçların içinde gelen navigasyon

• Navigasyon çalışıyor. Ancak dili İngilizce olduğu içşn anlaşmak biraz zor oluyor. Ben telefonumda ayar yaptım arabanın bluetooth una başlandığında wifi paylaşımı açıyor. Bu şekilde navigasyona online fonksiyonlarını da kullanıyorum. Carplay e artısı arabanın batarya oranına göre menzil i harita üzerinde çizebilmesi. Ancak konuşma dilinin ingilizce olması işleri güçleştiriyır. Gene de ekranda cadde sokak isimlerinin bulunuyor ol ası google a göre bir artı

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.