telefonunuz android mi? iphoneda o ayara nasıl oluyor acaba. bataryaya göre menzil için internet şart mı ? |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (29. sayfa)
-
-
Android Auto veya CarPlay'de Google Haritalar arayüzünü beğenmeyenler Yandex Navigasyon'u deneyebilirler.
Yandex Navigasyon bir kaç ay öncesine kadar Android Auto'yu desteklemiyordu (daha doğrusu ücretli Yandex Plus üyeliği istiyordu) ama artık destekliyor (ücretsiz). Yandex Navigasyon'un arayüzünü her zaman Google Navigasyon'dan daha başarılı bulmuşumdur. Harita içeriği, rota önerileri ve diğer özellikler bakımından da Google Navigasyon'dan geride kaldığını düşünmüyorum. Hatta bazı özellikler bakımından daha üstün. Örneğin gittiğiniz yoldaki hız sınırı ve sizin anlık hızınızı (GPS hızı) ekranda göstermesi çok faydalı (Google bu özelliği halen Türkiye'de açmadı).
-
Telefonum android, samsung. İPhoneu bilmiyorum ama illaki bir otomasyon programı vardır. Menzili haritada görmek için internet şart değil ama trafik verisi ve ona göre hızlı navigasyon için İnternet şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fren rejenerasyonuna 1-2 gün içinde alışacaksınız.
3 olarak kullanın.
Alıştıktan sonra içten yanmalı bir otomatik araba kullanmaya kalktığınızda hamallık olarak gelecek ve rahatlığını daha iyi anlamış olacaksınız.
Manuel 3 pedal, otomatik 2 pedal, elektrikli tek pedal. Bence harika.
-
Rejenerasyonu biraz anlatırmısınız?
Şehir içinde nasıl olmalı?
Şehir dışında nasıl olmalı?
tecrübeleriniz nedir?
mesela şehir dışında yokuş çıkarken ayrı yokuş inerken ayrı mod mu kullanıyorsunuz?
hemen değişiyor mu? nasıl oluyor:? teşekkürler.
-
Her zaman en yüksek jenerasyonda kullanıyorum ve en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.
Uzun yolda birkaç kez denedim rejenerasyonu düşürmeyi fakat yavaşlama ihtiyacı oluştuğunda, ki ülkemizde uzun yol bile olsa bu ihtiyaç oluşuyor, ayağımı gazdan çekmek yeterli olacak yerde boşuna frenle yavaşlatmış oluyorum aracı.
Gerçekten yol boş ise zaten adaptif hız sabitleyici ile rahatça ilerlemek en güzeli.
-
Uzun yolda Rejen 1 daha iyi şehiriçi 3.seviye siz zaten freni ayarlarsanız rejen 3 şeklinde fren yaptırırsınız uzun yolda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 8 Haziran 2024; 12:16:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mantık dereceye göre frenlemesi değişiyor. 3. Ayarda gazdan ayağınızı çektiğinizde daha fazla yavaşıyor ama karlışığında elektrik geri kazanımı daha fazla oluyor.
bu durumda şöyle bi handikap oluşuyor aracın daha az yavaşlaması gerekiyorsa gaz pedalına basıp yavaşlamasını önlemeniz gerekiyor. Yada ayarı düşürüp aracı salmanız ve gerekiyorsa frene basmanız gerekiyor.
bunu sizin ayarlamanız lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba
otoban sürüşlerinde rejenerasyon 3 'te kullandığınızda sürekli gaza basmanız gerekiyor. yani biraz gazlayıp, aracın serbest salınım yapmasına izin vermemiş oluyorsunuz. ayrıca gazdan ayağınızı çektiğinizde araç hızlı yavaşladığından arkadaki araçlar için tehlikeli olabiliyor. Özet olarak bir çok kullanıcının ve şahsımın fikri de şehir içi rej 3 , uzun yol rej 1 . Bu şekilde vadedilen menzillere ulaştım
-
MG4 Electric Comfort 1.159 bine düşmüş
şarj olarak ev tipi şarj verilri falan yazılıyor sahibindende o nasıl oluyor acaba bilemedim, tavsiye eder misiniz ?
-
evet 2 eli daha pahalı.. şaka gibi
burda bir yaptırım var mı??
https://www.sahibinden.com/mg-mg4-comfort?price_min=1160000&sorting=price_asc
-
aynı paraya (1100 civarı) 20bin de luxury mi sıfır comfort mu alırdınız.
bir de ikinci el bir mg4 alacak olsak pil sağlığını kontrol edebileceğimiz bir yöntem var mı?
-
bende bu soruyu soruyorum kendime
Comfortun tek avantajı pili
Luxury donanımı güzel.
-
Luxury al geç hocam bende Comfort var pil dışında avantajı yok CF nin.Luxury şarj hızı çok iyi ayrıca LFP de olsa NCM'de hiç birşey olmayacak uzun yıllar araştırmalar bunu gösteriyor ayrıca luxuryde ısı pompası var termal yönetim daha iyi
Mesela cf 10 dan 70'e 24 dk da doldu demin luxury olsa muhtemelen bu süre 15 dk olurdu o yüzden Luxury diyorum.Bana CF yetiyor luxury almaya kalksam 150-200k daha para vermek lazım gerek yok o kadar kar edemeyeceğim sonuçta 200k lık.Ben uzun yıl kullanırım gibime geliyor MG4'u mesela bundan büyük araba almam bu bile büyük geliyor bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Haziran 2024; 22:43:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1100 nerde gördün hocam??
1200-1250 civarı hep
-
İmkansız. Kısa menzil 1,4 milyon altı olmayacak bugünün şartlarında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun yol menzillerinizi yazabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rüzgara göre vs değişiyor.Bodruma gittim 14.8 yaktım ama trafik vs vardı onunda etkisi var.Dönüşte 16.8 yaktım.Yani kısacası comfortta uzun yolda 260-300 km falan diyin.Eğer sık ve kısa mola vermek isterseniz benim gibi 5-65-70 arası kullandığınız ortalama 150-190 km'de bir şarja girmeniz lazım.Bodrum 800 km idi işte 1 saat 40 dk mola verdim.Süre bakımından normal benzinli araçta 1 saat 40 dk durur zaten bu bakımından sıkıntı değil.Bu arada her 2 saatte bir mola vermek iyi oluyor vucut açısından :D
Uzun menzilli araçlara daha vakit var birde uzun menzilli araçlar ucuz olmayacaksa anlamı yok comfort'u uzun yıl kullanırım arada bir il dışına giden adam için çok önemli değil yeter ki şarj istasyonu olsun ondada baya iyi seviyeye geldik her yerde şarj istasyonu var artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Haziran 2024; 20:56:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X