< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (45. sayfa)
-
-
Bu da uzun yolda kışın 150-160 km civarı gerçek menzil verir demek oluyor comfort için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comfort hem batarya kapasitesi hem de lfp bataryadan ötürü tam bir işe git gel aracı. En azından ben o niyetle alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim ailenin her türlü aracı. Şahsen kışın 150 kilometrede bir durmak sorun değil benim için dacia spring ile 2000 km yapmış adamım 2 günde 😄
Izlemek isteyen buyursun;
Sami AksuyoutubeDacia Spring Extreme elektrikli aracım ile 2 günde 2000 km yol yaptım! o.Ohttps://www.youtube.com/watch?si=bkmrCTJTkc76PuOh&v=LxOrU6kX5g8&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, MG4 Luxury ve MG ZS EV arasında kaldım. boyutlar ve SUV/HB kıyası kenarda kalacak şekilde hangi aracı öneriyorsunuz. MG Luxury daha güçlü, torku fazla ve pil olarak daha mı iyi sanki, ayrıca dolum hızı vs karşılaştırıldığında görüşünüz ne olur. bir de piyasası ve hangisi daha çok tutuluyor o da önemli tabi, teşekkürler. ikisinde de 2023 model
-
Bu sitede karşılaştırmışlar ama elbette daha çok araştırıp incelemek lazım
https://dolubatarya.com/karsilastirma/araba/karsilastir?vehicle1=mg-mulan&vehicle2=2023-mg-zs-ev
Herkese merhaba;
Bu konuyu da takip ederek sizlerin paylaştığı bilgiler sayesende bir comfort araç aldım. Şimd araç için acil olarak kış lastiği almamız gerekiyor. Zira sert mevsim yaşayan bir şehirdeyiz. Birkaç kişi paylaşmış ama kullananlardan öneri alsak aralık ayı arifesinde faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Bir de kablosuz carplay için önüme düşen bir ürün var;
evdoraEvdora™️ Kablosuz CarPlay & Android Auto 4Khttps://evdora.com/products/carplay?srsltid=AfmBOopXulhqABIvWho6S5f8w3CutcDW1CcT9AeVJhGcIzo2KTG4CYYx
Bunu alıp deneyimleyen oldu mu acaba?
Video da oynatan bir cihazmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
MG4 Luxury aldığınızda yanında şarj ile ilgili herhangi bir aparat veriliyor mu?
-
-
Kartal doğan trendde luxury yıllık bakım yaptırdım 5300 gibi bir rakam aldılar 3 taksit bana baya yüksek geldi deyince zam geldi falan dediler diğer servislerde de fiyat aynı mı merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ankara Arkas ta telefonda benzer rakam teklif etti, Luxury 20bin bakım
Ai box kullanan var mı? Sim kart kullanabileceğim gps özellikli arıyorum.
Gözü çok almıyorsa mukemmel duruyor.
O ne öyle benzinli araç bakımı gibi. Tesla harici yalan ya.
Sanırım 20bin km bakımı için 5000 civari bir rakam demek istedi.
Çok soru sorduğumu biliyorum ama tecrube edenler bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim. Kiş lastigi takan kullanan marka tavsiyesi olan var mi? Aracim comfort 16 inç çelik jantlı.
Valla arkadaş benzinli mokkaya 7bin küsüre yaptırdı. Elektrikli mokkaya ise 4500 istiyorlar. Makas bu kadar az olmamalı. Hem bakım hem de uzaktan erişim için tesla en iyisi ama onların da fiziksel servis sıkıntısı var
Yok hocam goz almiyor tam ayarinda isik siddeti ne az ne cok soyle diyeyim 1 watt zaten cakmakliga taktim.Baseus pro konektor var hem kamera bagli hemde bu isik sistemi 7 renk vs oluyor yada renk degistiriyor ama ben mavi sevdigim icin mavi kullanirim.
Aslinda 2 seritli olsa daha guzel olurduda asagiya gecirecek yerler yok bende gaz pedalinin arkasindan basladim sag koltuga goturdum sag koltukta kestim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Kasım 2024; 21:41:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli araç neden 20 000de bakıma giriyor anlamadım. Hani bakım avantajı? 5300₺ yi ne için alıyorlar? Benzinli araçta en büyük kalem yağ. Bunda yok biliyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X