Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enciniyır06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
933
Cevap
83
Favori
124.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Verilmiyor ancak daha sonra bana kablo dağıtılacağı söylendi. Şase no'ya göre bir satışı yapılan araçlara sırayla dağıtılacakmış. Aracı alalı 4 ay oldu ses yok bu konuda.

• ML2908 M kullanıcısına yanıt

Kış lastiği olarak Michelin Alpin Pilot 5 öneririm. Alınabilecek en iyisi şu an o gibi.

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt

Burada kritik konu bence "bakıma girmese garanti devam eder mi ?" veya, "Garanti için serviste bakım şart mı ?" gibi konular olmalı.

Biz 20.000 bakımına temelde garanti devam etsin diye girmiyor muyuz ? Kimin umurunda polen filtresi ve cam suyu ?

Yanlış mıyım ?

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Evet garanti devam etsin diye giriliyor sonuçta polen filtresi dışında çok elzem bir iş yapılmıyor ama işçilik ücreti 5300 içinde esas alınan
  • Selamlar herkese.
    Mg4 Comfort(ısı pompasız olan) HVAC tüketimiyle alakalı bir test yaptım. Sarj yüzdem %87,7 ile resimdeki ayar ile aracımın HVAC sini başlattım. Tam 2 saat sonra %82,2 ile bitirdim.

Yani 2 saatte %5,5 tüketti. Bu da ortalama 2,3 kw tüketim 100 kilometrede demek oluyor. Ayrica kamp düşünenler için 10 saatte %27,5 bir kayıp demek oluyor.

Yada 2 saat bir yolculuk sarj yüzdesinin %5,5 ini bu ayarlarda 10 derece civarı havada tüketicek demek oluyor. Yorum sizde.

Not: Eğer aracı içeriden kilitlemezseniz yaklasık yarım saat sonra kendini kapatıyor.
    Ben disaridan surucu penceresinden elimi iceri uzatarak dugmeden kilitledim cunku arac icinde oturmayacaktim 2 saat test sureci boyunca. Sonra pencereyi kapattim ve hizli bir manevrayla elimi kurtardim.
    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

• Merhaba arkadaşlar, e-C4X yerine MG4 Luxury’ye karar verdim, ABRP’ye göre 1070 km’lik yolda %95 ile başlayıp yolu %20 ile bitirmek için e-C4X toplam 2 saat 40 dakika şarja ihtiyaç duyarken MG4 Luxury toplam 1 saat 39 dakika şarja ihtiyaç duyuyor. Bu doğru mu, güvenebilir miyiz? MG4 tercih edecek olmamın ana sebebi şarj hızı çünkü.

Bir de yerden 16 cm yüksek diyor yani e-C4X ile aynı diyor fakat fotoğraflarda yere çok yakın görünüyor MG4, kullanıcıları ne düşünüyor bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 5 Aralık 2024; 18:31:36 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Selamlar öncelikle alacaginiz arac simdiden hayirli olsun. Şahsen e c4 ile alakali cok bir fikrim yok ama karsilastirmalar yaptim bunlari inceleyebilirsiniz.
    Teoride Mg4 önde gözüküyor.
    Karşılaştırma için Tıklayınız

E c4 x 54 kWh saat kapasiteli olan. Birde bunların 48 lik olanları var ama TR de hangisi veya hangileri satışta bilemiyorum.
    Sarj suresi 2 saat 9 dk verdi. MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

Buda MG4 long range olan tr de luxary olarak bilenen. 836 km yola 1 saat 16 dk sarj suresi verdi toplamda MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

Ayrıca ABRP yi kullanarak çok fazla uzun yol yapmış biri olarak sarj dakikasına kadar güvenebilirsiniz eğer canlı veri için bir obd cihazı da kullanıyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 5 Aralık 2024; 21:35:31 >

• Aslında sorularımıza tecrübelilerden pek yanıt gelmiyor ama ben yine sorayım, multimedya ekranının parlaklığını otomatik ayarlayamıyor muyuz? Kendisi ışık şiddetine göre ışık şiddetine karar verse.
  • ML2908 M kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile belki gelebilir ama şuan comfort aracimda R33 Güncellesi mevcut hala manuel. Biraz can sıkıcı.
    Selamlar, ben olsam mg4 alırdım Citroen c3 ac kullandım öncesinde ama elektrikli araç alsam doğuştan elektirikli, satış adedi olsun sorunsuzluk olsun bence birkaç adım önde bir araç
  • Eyasam kullanıcısına yanıt
    Isı pompalı bir aracın 3 katına yakın tüketiyor gibi.
    Ec4x daha verimli bir araç. Nasıl başarıyorsa çok az yakıyor.
  • cebich kullanıcısına yanıt
    Sırf şarj hızından MG4 Luxury alacaktım ama önceliğim konfor ve tasarruf olduğundan C4X e karar verdim. Evet MG4 doğuştan elektrikli ama bunun çok bir faydasını kullanmıyor gördüğüm kadarıyla, iç hacim geniş ama bagaj minnacık, ayrıca o kadar da sorunsuz değil gibi, Avrupa’da en fazla arıza oranına sahip elektrikli olarak gösteriliyor. MG’nin ülkedeki geleceği de halen soru işareti. Güzel araç, siz de güle güle kullanın fakat dediğim gibi önceliğim tamamen konfor odaklı. Tasarruf demişken de C4’ün yakıtı sadece bir tık düşük ama MTV’si filan baya düşük.
    Hayırlı uğurlu olsun o zaman güle güle kullanın, c4x’i de çok bilmiyorum fiyat nasıl şuan?
  • cebich kullanıcısına yanıt
    100 kw versiyonlarını opsiyonlara göre 1300-1350 civarına bırakııyorlar şu an, 250 bin sıfır faiz kampanyaları da var
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Mg4 luxary pil kapasiteleri ile kiyaslandiginda durum aynı oluyor aslında. Hatta MG4 bir tık daha verimli oluyor.
    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

Comfort hvac tuketimde sanirim luxary ile arasinda 2,5-3 kat fark var gibi gorunuyor kesinlikle. Yabancı forumda biri denemişti
    0,9 kw tuketim(hava -1 derece) vardi luxary olaninda. Comfort 2,3 kw(hava 10 derece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 7 Aralık 2024; 11:23:53 >
    Hayırlı olması dileğiyle güle güle kullanın. Bu arada ABRP değerlerine güvenebilirsiniz. Şarj süreleri duraklamalar vs. Obd cihazi ile canli veride kullanacaksaniz eger, sizin sürüşünüze göre obd cihazi kendini kalibre edecektir ona gore verileri verecektir.
    Yanıtınız için teşekkür ediyorum aslında çok da basit bir şey ama neden düşünmemişler anlam veremedim açıkçası.

çok normal bir tüketim, kocaeli başiskelede iki hafta önce kar yağdı o ara 42-43 kW gördüm yol bilgisayarının eğlence ekranı kısmında sürücü bilgi kısmı maksimum 29.8 gösteriyor. Araç Mg4 comfort

• Selamlar, comfort(ısı pompasız olan) aracimla kamp deneyimimiz oldu paylaşmak istedim.

Aksam saat 9 %69 ile HVAC başladı
    Sabah 9 a kadar. Toplam 12 saat.
    Sarj %42. Fark %27.
    Eşim ve kızımla beraber 3 kişi deneyimledik. Uykumuzu aldik. Çadır kampına göre çok daha rahattı.

Hava sağanak yağmurlu ve 10-15 derece civarindaydi.(daha soguk olsa belkide tuketim artacaktı. Bilemiyorum deneyimlemek lazim.) Luxary ile deneyen olursa paylaşırsanız sevinirim çunkü ısı pompası ciddi fark yapacaktır.

Ekleme: boyum 175 cm. Tam sığıyorum. Daha uzunlar biraz çapraz yatabilirler. Ki zaten kim dümdüz şekilde uyurki 🤷‍♂️

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 10 Aralık 2024; 16:51:37 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.