Verilmiyor ancak daha sonra bana kablo dağıtılacağı söylendi. Şase no'ya göre bir satışı yapılan araçlara sırayla dağıtılacakmış. Aracı alalı 4 ay oldu ses yok bu konuda. |
Bildirim
Verilmiyor ancak daha sonra bana kablo dağıtılacağı söylendi. Şase no'ya göre bir satışı yapılan araçlara sırayla dağıtılacakmış. Aracı alalı 4 ay oldu ses yok bu konuda. |
Kış lastiği olarak Michelin Alpin Pilot 5 öneririm. Alınabilecek en iyisi şu an o gibi. |
Burada kritik konu bence "bakıma girmese garanti devam eder mi ?" veya, "Garanti için serviste bakım şart mı ?" gibi konular olmalı. Biz 20.000 bakımına temelde garanti devam etsin diye girmiyor muyuz ? Kimin umurunda polen filtresi ve cam suyu ? Yanlış mıyım ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 5 Aralık 2024; 18:31:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 5 Aralık 2024; 21:35:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 7 Aralık 2024; 11:23:53 > |
|
|
çok normal bir tüketim, kocaeli başiskelede iki hafta önce kar yağdı o ara 42-43 kW gördüm yol bilgisayarının eğlence ekranı kısmında sürücü bilgi kısmı maksimum 29.8 gösteriyor. Araç Mg4 comfort |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 10 Aralık 2024; 16:51:37 > |