Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
81
Favori
116.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

O haliyle çekemedim fotoyu yazıyı kendim yazdım. Multimedya ekranı da durmadan reset atıyor. Hatta bazen araç giderken yan ekran simsiyah oluyor. Hasar için servise gidecek tüm şikayetlerimi o zaman dikkate alacaklarmış iş yerinde idari işlerde çalışan arkadaş söyledi.

• cebich kullanıcısına yanıt

Hayır, yazlık.

• murrz2643 kullanıcısına yanıt
    LDP kapatıyorum ben adas sistemindende modarate'ye alın acil durum frenini R38'de tam inceleyemedim ama ADAS sisteminde pek bir değişiklik yok gibime geldi daha ama dediğim gibi çok km yapmadım.ADAS tan kimse memnun değildir.Ço karışıyor en optimum çözüm en düşük seviyeye yada getirmek bende ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Kasım 2024; 21:59:8 >
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Bütün mg4’deki bridgestone’lar yazlık mı aracı ben aralıkta almıştım o mevsim için yazlık değildir diye düşünmüştüm de

Muhtemelen hepsi aynı marka model yazlık.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Güncelleme tamam. Yeni arayüzü ilk defa deniyorum gayet kullanışlı geldi. MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

Benim Mg4 aracım yok ama düşünme/alma arifesinde konuya bakıyordum, msj gördüm, ben yıllardan beri kullanırım, performansları markadan markaya çok değişkendir, eskiden yumuşak hamurlu yazlık lastikleri 4 mevsim diye verdikleri için bi tanım karmaşası var.

Normalde 4 mevsim lastikler akıllı moleküller ile üretilir, taban deseni kışlık lastik deseni gibidir, yan tarafında “M+S” ifadesi ile birlikte “Üç Tepeli Dağ Ortasında Kar Sembolü” bulunması gerekir, ona göre bakarsınız.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.