O haliyle çekemedim fotoyu yazıyı kendim yazdım. Multimedya ekranı da durmadan reset atıyor. Hatta bazen araç giderken yan ekran simsiyah oluyor. Hasar için servise gidecek tüm şikayetlerimi o zaman dikkate alacaklarmış iş yerinde idari işlerde çalışan arkadaş söyledi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (44. sayfa)
-
-
Hayır, yazlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LDP kapatıyorum ben adas sistemindende modarate'ye alın acil durum frenini R38'de tam inceleyemedim ama ADAS sisteminde pek bir değişiklik yok gibime geldi daha ama dediğim gibi çok km yapmadım.ADAS tan kimse memnun değildir.Ço karışıyor en optimum çözüm en düşük seviyeye yada getirmek bende ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Kasım 2024; 21:59:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün mg4’deki bridgestone’lar yazlık mı aracı ben aralıkta almıştım o mevsim için yazlık değildir diye düşünmüştüm de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen hepsi aynı marka model yazlık.
-
Benim Mg4 aracım yok ama düşünme/alma arifesinde konuya bakıyordum, msj gördüm, ben yıllardan beri kullanırım, performansları markadan markaya çok değişkendir, eskiden yumuşak hamurlu yazlık lastikleri 4 mevsim diye verdikleri için bi tanım karmaşası var.
Normalde 4 mevsim lastikler akıllı moleküller ile üretilir, taban deseni kışlık lastik deseni gibidir, yan tarafında “M+S” ifadesi ile birlikte “Üç Tepeli Dağ Ortasında Kar Sembolü” bulunması gerekir, ona göre bakarsınız.
-
Selamlar, luxury için ilk servise kam km’de gidilmeli araçın kendi menüsünde 24bin yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İçten yanmalı araçlar dahil, bütün arabalarda çok kısa mesafeli sürüşlerde tüketim yüksek olur.
Alakayı tam olarak anlamasamda aslında cevabı sadece elektriklilere özel olabilir diye düsünüyorum. Piller kendini mi ısıtıyor bir süre hava şartlarından dolayı?
Çünkü ekim ayında havalar sıcakken böyle bir durumla karşılaşmamıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında havalar sıcakken de, örneğin ilk 5 km'deki ortalama ile 20-30 km'den sonraki ortalama aynı olmaz. Araçlar (içten yanmalı dahil) ilk çalıştırmada kendi optimizasyonunu yapmak için bir miktar enerji harcar. Bu enerjiyi içten yanmalılar benzin/dizel işe, elektrikliler ise batarya ile karşılar. Lfp bataryalılarda kışın, NMC bataryalılara göre dahs fazla tüketim olurken, yazın özellikle 35-50 derece üstünde ise NMC bataryalılarda, LFP bataryalılara göre daha fazla tüketim olur. (özellikle batarya optimizasyonu için)
Cevabınız için teşekkür ederim. Durumun normal olduğunu anlıyorum. Bir LFP kullanıcısı olduğumdan kış şartlarından kaynaklı başlangıçta 20 üstü görmem gayet doğal o halde. Geçen ay başı almıştım aracımı o zamanlar bu şekilde fazla bir tüketimi yoktu. Peki pil optimizasyonu ne demek oluyor? Soğukken kendi enerjisiyle ısınıyor veya tam tersi gibi işlemler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet. En fazla enerjiyi batarya ısı yönetim sistemi kullanıyor.
Normal benim bugun 19-20 nin altina inmedi neredeyse 70-80 km yol yaptim sehirici birde hava soguk olunca bu araclari cok etkiliyor 10 derece ve alti sıkıntı 5 derece sonrası daha kotu.Klimada tabi ki baya tuketiyor bu araclarda ufo calistiriyor sonucta
Mart nisana kadar boyle gider sonra sıcaklarla duzelir yine ama dedigim gibi ankara ve dogusunda ısı pompali arac almak lazim comfort'un yetenekleri belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 23 Kasım 2024; 23:38:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı karda test etme şansı olan var mı kar lastiği ile?
kışın şehir dışında; 120 - 130 KM ile ortalama KW kaça çıkar ?
ISI pompası gerçekten etkili mi ?
-
comfortta ısı pompası yok mu?
-
0 derecede kışlık lastikle tahminim 25kwh/100km tüketim olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X