< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (47. sayfa)
-
-
Kullandığım ürün bu : www.decathlon.com.trŞişme Kamp Yatağı - 2 Kişilik - 140 cm - Air Comforthttps://www.decathlon.com.tr/p/sisme-kamp-yatagi-2-kisilik-140-cm-air-comfort/_/R-p-334124?mc=8648443
(120 x 190 cm olsaydı ürün daha çok iş görür gibi geldi.)
Aracın gündüz farları kapanmıyor. Bende resimdeki gibi bir önlem aldım perde ile.(tutturmak için=mıknatıs) Arka lambalar içinde aracın auto light sistemi off konuma getirmeniz yeterli kapanacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 10 Aralık 2024; 18:10:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynı testi uludağda eksi derecede tesla ve togg ile yapıyorlar. Tüketim hatırladığım kadarıyla %10 altında kalıyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet sanırım izlemiştim. Togg ve teslalarda ısı pompası mevcut ve gerçekten ciddi fark var tüketimde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toggda ısı pompası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aa özür dilerim yanlış ifade için.(Chatgpt suçlu.) Karsta yaşayanlar için kötü haber😄
TOGG'da ısı pompası yok ama bataryası büyük olduğundan yüzdelik olarak daha az azalıyor.
-
Bende aradım yok yağmur sensörü. Otomatik devreye girmesi lazım tek silmeden sonra ama olmuyor. İlginç
Size düzgün cevap gelmemiş, aracın kilidini açtığınızda aktif ön ızgara açılıyor, ön kısımda sigorta kutusundaki kontaktörler aracın çeşitli aksamlarını açmak için sırayla açılıyor yani aracı sürüşe hazırlıyor. Sürüşünüz bittiğinde araçtan inip ön ızgaraya eğilin bakın sonra kilitleyin göreceksiniz kapandığını. Ses normal
Mg 4 luxury aldım İstanbuldan. Araca continental ts 870 kışlık lastik takdırdım, Yolculuk Konya ya. Yolda gayet iyi, yağmurda ve soğukta gayet iyi tutuyor. Kışlık lastik arayanlar için yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin A. -- 15 Aralık 2024; 11:45:28 >
Ben de mg4 luxury aracıma Nexen n blue 4 season 2, 4 mevsim lastik taktım. Lastik epey sessiz (bridgestone t005 ev ile aynı resmen sessizliği) hem de ani hızlanmalarda vs artık esp devreye girmiyor. Aracın gidişi, tutuşu her şeyi değişti. Tavsiye ederim 4 mevsim düşünenlere. Elektrikli araca özel bir lastik değil fakat ben takmıyorum o durumu.
Aldığım aracın navigasyonunu aktif edebildim ayrıca telefonumdan internet bağlantısını da sağladım, geriye bir tek i-smart aktifleştirme kaldı, onu da halledersek çok iyi olacak.
Ben goturmedim cinden polen filtresi aldim 500 TLye kendim degistirdim.
5.yila kadar aynisini yaparim 5.yilda batarya suyu degisiyor.
Seneyede ayni sekilde polen degistirip devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende boyle bir tuketim degeri hesapliyordum fakat asil soru kisa mesafede klima acmak % sel olarak cok farkettiriyor.Klima ilk acilista cok yakiyor yoksa uzun yolda 2 saatlik suruste %5 birsey degil
Garanti bozulmuyor mu?
Comfortta sürekli kısa mesafe kullanıyorsanız PTC olması bir noktada ciddi avantaj.
Aracı açar açmaz deli gibi sıcak üflüyor. Benim gideceğim mesafe ev işarası3.5 km.toplam 7 dakika sürüyor. hava sıcaklığı 0 derece civarında Benzinli araçta yolun yarısında sıcak üflemeye başlayıp işe vardığımda kabin ısısı normale geliyor. Comfortta açar açmaz camdaki buzu dahi çözüyor. Bu büyük avantaj.
Ancak tüketim olarak bakarsanız bu şekilde menzil 180 - 220 km civarı oluyor. ( comfort 51kwh batarya ) Normal kullanımda 270 280 km uzun yol.
Isıs pompasının tam gücüne ulaşması 3 dk filan sürüyor. benzinli araçtan yine iyidir.
Hava sıcaklığı 6 derece üzerindeyse zaten ısı pompası daha da avantajlı hale geliyor.
-
Arkadaşalr merhaba,
yıllardır benzinli araç kullanıyorum. Ortalam tüketim 9 LT/100 KM. Ortalamaya göre çok yüksek.
Pazar günü hariç haftanın 6 günü işe git gel toplam 15 km anca yapıyorum. Pazar günleri duruma göre 50-100 km arası yapıyorum. kapalı ispark otopark aboneliğim var ama maalesef sarj istasyonu yok. Dışarıda sarj edebilirim. MG4 Comfort beni mutlu eder mi? Hem yakıt, hem teknoloji olarak.
-
Garantiyi cok takmiyorum hocam zaten batarya haric 2 yil garantisi var.Bataryada zaten 7 yildan uzun dayanacagi cok acik.Sirf garanti sacmaligina dunyanin parasini vermedim diyelim
-
Memnun eder hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X