Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.004
Cevap
86
Favori
131.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Mg4 Luxury aracımızın, genel - günlük kullanım ve tüketim değerlerimizi aşağıdaki gibi paylaşmak isterim:

Sitemizdeki EPSIS'in AC istasyonundaki şarj ve ücretini aşağıdaki gibi ekledim. %9 iken sabah şarja bırakmıştım.

Favori istasyona %10 indirim uygulanıyor.

%10 kadar da iş bankası maximumun kampanyası ile puan olarak gelmekte.

Dolayısıyla kabaca hesaplarsam 0 - 100 şarj 450tl tutar EPSIS %10 indirimiyle.

%10 da maxipuan tanımlanacağından 405tl'ye full şarj edebileceğim hesaplanabilir.

Bu kadar şarjla da Ankara'da şehiriçi - bol ışıklı yollarda, klima+koltuk ısıtma + direksiyon ısıtma kısa süre açık,

2 kişi için %100'den - %0'a 324km ortalama menzil ön görülüyor, son kullanım ortalamalarına göre.

Bu da 405/324 = 1.25 TL / Kilometre tüketime eşdeğer bizim rutinimizde.

Not: Drive mode - Normal, Rejenerasyon High. Genel olarak seri - agresif bir kullanım sergilenmekte.

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 28 Aralık 2024; 16:35:0 >

• Boyle bir urun kullanan var mi ? Camdaki buguyu kaldirir mi acaba gercekten

Su asagidakinden almayi dusunuyorum koltuk isitma icin dosemeciye goturup koltuk icine yerlestirecegim

https://app.hb.biz/OnCEj3XzbqoG

• murrz2643 kullanıcısına yanıt
    Istasyona gelmeden 10-15 dk once pil isitmayi acin hocam yoksa dediginiz gibi cok agir sarj aliyor.Kisin aliskanlik olmasi lazim bununda bende unutuyorum
  • Herkese selam, yakin zamanlarda MG4 alan ya da fiyat alan oldu mu acaba? Ataşehir tuğmaner araç yok diyor. Tum Türkiye genelinde yok diyor st, acikcasi cok inanmadim cunku araba satmak ister gibi bir hali yoktu agzindan zorla laf aldim da neyse, yakin zamanlarda arac satin alan varsa bilgi verebilirse sevinirim

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Var mı yok mu bilmiyorum ama Sakarya bayisini arayın.
    Yeni alanlardan biriyim. İstanbul Büyükçekmeceden aldım. 1.429.000 tl ye luxury. Ben son kalan siyah arabayı aldım bildiğim kadarıyla. Birkaç bayinin elinde var ancak defolu. Eğer almak istiyorsanız bayileri aramanızı tavsiye ederim. Ama dikkat edin aracın bir sorunu olup olmadığını sorunuz.
  • Metin A. M kullanıcısına yanıt

kredi durumu nedir?

• okusamaratam kullanıcısına yanıt
    300.000 TL sıfır faiz kullandım
  • Metin A. M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, ne zaman aldınız acaba? St bana kampanyaların dün sona erdiğini söyledi

Teşekkür ederim. 13 Aralıkta aldım.

Bugün balıkesir comfort paket turuncu renk son 1 adet vardı

• onuremre1 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, luxury paket kalmadığından bahsediyordu st

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt

Çoğu site epsisten 5.90'a kullanıyor aslında, siz 7.90'dan almışsınız. Öyle olsa maliyet 1tl'nin altında olacaktı. Eryaman tarafındaysanız sitenizi tahmin edebiliyorum MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları 

Bana kış da olsa luxury ile alınan menzil biraz az geldi. Çevreyoluna vs girmezsem şehiriçi rotasında corsa ile 350km menzilin altına pek düşmüyorum ki bu da wltp karma menzili. Koltuk-direksiyon ısıtma vs açık oluyor. Rejenerasyon zaten hak getire ayarı falan yok MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları 

Maxi puan işi iyiymiş tertemiz. Ben hepsipay ile ödüyorum %3 hepsipara + eticaret harcaması kampanyalarından yararlanmış oluyorum.

Rica ederim, bende luxury için aradım kalmamıştı bulabilen olursa bende düşünüyorum aracı ama anladığım kadarıyla 2024 hiç gelmemiş sebebini bilen varsa merak ettim..

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Teşekkür ederim sonrasında dediğiniz şekilde yapacağım.

benim aracımda güncel yazılım mı vardır? yazılım kısmında aldığım foto bu şekilde.

telefon güncel android olmasına karşılık araç bazlı android autoda bağlanmama problemi oluyor o bakımdan sormak istedim.

Teşekkürler.

Sanırım araç Comfort paket. R38 geldi en son. Benim arac r33 te şuan.
  • Eyasam kullanıcısına yanıt

Aynen comfort paket :) yazın halbuki şirketim bakım için aracı servise de verdi. Ama güncelleme yapmamışlar demek ki. 2 ay sonra yine gidecek bu kez ben talep edeyim yazılım güncellemesini.

Ne yazikki servis güncel diyor. Yani TR de Comfortta r13 resmi olan şuan anladigim kadariyla. Ben kendim flash bellekle yaptım güncellemeyi. Pc başına geçtiğimde aşamaları paylaşayım

Ekleme=
    Update'ler:
    https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1ZKLqttjbl0AtRWTzFCbxCePC1ZMYOSg9

Nasıl yapılacagı:
    anlatıldığı gibi aşama aşama güncellemeyi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 30 Aralık 2024; 18:9:21 >

İlk sürüm bu manuel R38 e yüklerseniz en güncel olur
  • Eyasam kullanıcısına yanıt

merhaba güncelleme ile neler değişiyor biraz bilgi verebilirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.