< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 31 Aralık 2024; 12:12:36 > |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (50. sayfa)
-
-
Aynen hocam göksunun öbür tarafında 5.9a var. Bizde tartışma konusu oldu ama bir netice alınmamıştı. 7.9tl çok saçma.
Valla bence de 300km falan az ama ben inanın zevkli kullanan biriyim ve zevk aldığım sürece bu şekilde olur tüketim. Araç 204hp arkadan itiş ve 1,25tl tüketim 2tl olsa da açıkçası kabul edilebilir benim açımdan. Eylülde 380km yaptığım oldu bunun üstü bence zor.
Lütfen tüketim ve benzeri değerlerinizi fotoğraf olarak paylaşmaktan çekinmeyiniz. Bu karşılaştırma açısından bence çoğu elektik araç düşünen kişiler için için faydalı olacaktır.
İyi forumlar, mutlu yıllar herkese.
-
Tabi hocam, konu vs açmaya da çalışıyorum. Bu arada büyük ihtimalle aynı sitede oturuyoruz, şarjda kırmızı corsa görürseniz bizim araç
Bu abimin mg4 luxury aracı, kış verisi kışlık lastikle bu şekilde. Kapalı garaj yok
Bu da bizim elektrikli corsa. Kışlık lastiklerim biraz dandik starmaxx. Bi de boyutları %3'ün içinde kalacak şekilde ama farklı ve yakıtı arttıran bir boyut. Ona rağmen şehir içinde wltp altına düşmedi. Şarj %96-97 civarıydı 344km menzil verirken. Ben arada çevreyolunda kullandığım için ortalama hız biraz yüksek, tüketimi yükselten de benim zaten. Eşim kullanırken daha çok menzil alıyor :)
Aracı aldığımdan beri içinde uzun yol da bulunan yaz-kış içeren ortalamam bu şekilde. Aracı 2. el 10bin kmde aldım
-
Psa elektrikli araçlar oldukça verimli. -
Hocam benim eşim kullanınca aracın menzili düşüyor 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 1 Ocak 2025; 11:7:48 > -
Hocam normalde ben de düşürürüm ama çevreyolunda min hız 90 oluyor, kışla birleşince ortalama 14'lere geliyor. Eşimin kullanış tarzından ötürü değil yani, koşullardan dolayı.
Şehir içinde normalde 13 civarı yakar kışın. Yazın 10.5-11 civarlarında gezdik. Kapalı garaja koyabilsem daha da düşerdi. Fotoları çekerken araç full buzdu -4 derecede. Şarj kablosunun üstü bile buzdu :D %2 şarjla yani 1kwh tüketimle tüm buzu 2dk içinde çözdürdüm. Kapalı garaj olsaydı bu tüketim olmazdı
-
Isı pompası ciddi fark yapıyor gerçekten. Ekim ayındaki hava şartlarıyla 320 km %100 den %10-15 civarına yapıyordum. Şuan 200 km. Tüketimde Comfort için çevreyolu kullanımı şehir içi 13 civarıydı ekim ayında şuan bu hava şartlarında da 20 civarı diyebilirim. Ufo yakıyoruz sanki ☺️ -
-
Hocam selam, soğuk bir yerde yaşıyorsunuz galiba :)
-
Manisa da yaşıyorum. Açık otoparkta geceleri aracım hava sıcaklığı eksiye düşüyor. Gündüz 5-10 arasında. Ve HVAC ye acımıyorum kabin ısıtmasız yolculuk yapmıyorum 🫠 ve tüketim bu şekilde. Sizin aracınızda Comfort mu? Tüketim ve hava şartlarınız nedir? -
Şuanlık polo comfortline kullanıyorum hocam kısmetse aracımı satıp MG4'e geçmeyi düşünüyorum :) Bilgiler için teşekkürler
-
Rica ederim. Araç ile alakalı sorunuz olursa seve seve yardimcı olmaya çalışırım şimdiden hayırlı olması dileğiyle. -
-
-
-
Kesinlikle fark ediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X