Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
86
Favori
131.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Selamlar. Bende aktif olan R33.
    -R13 ile en önemli farkı bilgi eğlence ekranındaki arayüz değişikliği. Klima ekranı çok kullanışlı olmuş.
    -Direksiyon hidroliği ayarı eklenmiş light-normal-heavy olarak 3 modu eklenmiş.
    -Acc ve tja de iyileştirme yapmişlar mesela;
    Hafif viraja 75 km/s hizla girdiğinizde viraj bitene kadar hızı 70 civarina kadar düşürmüştü.(r13 te bunu yapiyormuydu emin degilim)
    Ve obje yakalamada iyileştirmeler var.
    -HVAC auto modu daha kullanışlı geldi.
    -Kimisi artık ACC de ani fren yapmıyor demiş ama ben ciddi bir fark görmedim.
    -Takip mesafesi biraz düşmüş gibi geldi. Belkide plesebo etkisi oldu bende bilemiyorum. Tekrar R13 e düşürüp deneyimlemek lazım.
    -Aklıma gelenler bunlar.

Ayrıca başka deneyimleyenler için inceleyiniz(R38);
    https://www.mgevs.com/threads/the-se-1100r38-infotainment-thread.19399/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 31 Aralık 2024; 12:12:36 >

• masterap M kullanıcısına yanıt

Aynen hocam göksunun öbür tarafında 5.9a var. Bizde tartışma konusu oldu ama bir netice alınmamıştı. 7.9tl çok saçma.

Valla bence de 300km falan az ama ben inanın zevkli kullanan biriyim ve zevk aldığım sürece bu şekilde olur tüketim. Araç 204hp arkadan itiş ve 1,25tl tüketim 2tl olsa da açıkçası kabul edilebilir benim açımdan. Eylülde 380km yaptığım oldu bunun üstü bence zor.

Lütfen tüketim ve benzeri değerlerinizi fotoğraf olarak paylaşmaktan çekinmeyiniz. Bu karşılaştırma açısından bence çoğu elektik araç düşünen kişiler için için faydalı olacaktır.

İyi forumlar, mutlu yıllar herkese.

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt

Tabi hocam, konu vs açmaya da çalışıyorum. Bu arada büyük ihtimalle aynı sitede oturuyoruz, şarjda kırmızı corsa görürseniz bizim araç

Bu abimin mg4 luxury aracı, kış verisi kışlık lastikle bu şekilde. Kapalı garaj yok

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

Bu da bizim elektrikli corsa. Kışlık lastiklerim biraz dandik starmaxx. Bi de boyutları %3'ün içinde kalacak şekilde ama farklı ve yakıtı arttıran bir boyut. Ona rağmen şehir içinde wltp altına düşmedi. Şarj %96-97 civarıydı 344km menzil verirken. Ben arada çevreyolunda kullandığım için ortalama hız biraz yüksek, tüketimi yükselten de benim zaten. Eşim kullanırken daha çok menzil alıyor :)

Aracı aldığımdan beri içinde uzun yol da bulunan yaz-kış içeren ortalamam bu şekilde. Aracı 2. el 10bin kmde aldım

Psa elektrikli araçlar oldukça verimli.
    Hocam benim eşim kullanınca aracın menzili düşüyor 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 1 Ocak 2025; 11:7:48 >
  • Eyasam kullanıcısına yanıt

Hocam normalde ben de düşürürüm ama çevreyolunda min hız 90 oluyor, kışla birleşince ortalama 14'lere geliyor. Eşimin kullanış tarzından ötürü değil yani, koşullardan dolayı.

Şehir içinde normalde 13 civarı yakar kışın. Yazın 10.5-11 civarlarında gezdik. Kapalı garaja koyabilsem daha da düşerdi. Fotoları çekerken araç full buzdu -4 derecede. Şarj kablosunun üstü bile buzdu :D %2 şarjla yani 1kwh tüketimle tüm buzu 2dk içinde çözdürdüm. Kapalı garaj olsaydı bu tüketim olmazdı

Isı pompası ciddi fark yapıyor gerçekten. Ekim ayındaki hava şartlarıyla 320 km %100 den %10-15 civarına yapıyordum. Şuan 200 km. Tüketimde Comfort için çevreyolu kullanımı şehir içi 13 civarıydı ekim ayında şuan bu hava şartlarında da 20 civarı diyebilirim. Ufo yakıyoruz sanki ☺️
  • %95 ten %8 e tüketim.
    İlçeler arası kullanıldı.
    Araç mg4 comfort.
    Diğer comfort sahiplerinden de tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum.
    Son olarak evden sarja takıldi.
    Selamlar.

Hocam selam, soğuk bir yerde yaşıyorsunuz galiba :)

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Manisa da yaşıyorum. Açık otoparkta geceleri aracım hava sıcaklığı eksiye düşüyor. Gündüz 5-10 arasında. Ve HVAC ye acımıyorum kabin ısıtmasız yolculuk yapmıyorum 🫠 ve tüketim bu şekilde. Sizin aracınızda Comfort mu? Tüketim ve hava şartlarınız nedir?

Şuanlık polo comfortline kullanıyorum hocam kısmetse aracımı satıp MG4'e geçmeyi düşünüyorum :) Bilgiler için teşekkürler

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Araç ile alakalı sorunuz olursa seve seve yardimcı olmaya çalışırım şimdiden hayırlı olması dileğiyle.
  • 13 Aralıkta aldığım luxury modelin toplam ortalaması, İstanbuldan almıştım, Konyaya getirdim, burda yaşıyorum. Buralar soğuk tahmin edersiniz. Sakin kullanımda şehir içi 13-15 arası tüketiyor. Daha tam olarak full şarj menzili almadım. %100 yapınca ne kadar menzil verdiğinide yazarım

• İşten eve giderken yapılan tüketim fotodaki gibi. Hava 6 derece, klima 27 derece açık, koltuk ısıtma açık.

• Metin A. M kullanıcısına yanıt
    Isi pompası farkı 😶
    buyrun metin beyle karşılaştırın;
    28 tüketim elbette çok, daha piller kendini ısıtamamış diyebilirim.

Not: intelligent battery heating açıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyasam -- 2 Ocak 2025; 19:8:39 >
    Kesinlikle fark ediyor
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.