Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun sonunda kavenin önünde liquid dayı ile snake abi kapışıyolar..süper yapmış orayıda kojiması...şimdi divan altındaki pelvan bakıyo ki zor durum ..diyor ki..kapatayım şimdi de. sabah döverim şunu temiz, temiz diyo..oyunu kapatma işareti veriyorsun...ahaa..kapatmıyo geri alıyo...ve Liquid diyor ki...nereyeee...bitmedi daha diyo...ya hideosu etme eyleme yatacam, çişim geldi...kurban olam bırak yaa..zor ikna ediyon hideosunu valla...süper yapmış
    Saat 20:18, Cumartesi günü gönderildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: oldwolf67

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum.snake in sivil kıyafetleri giydiği bölümde takıldım ne yapmam lazım .teşekkürler

Biraz ilerleyip ön taraftaki sivil adamı takip et. Bunu yaparken adamın önüne çıkacak bütün PMC askerlerini, askerler daha adamı görmeden bayılt/öldür (bayıltmak ilk tercihin olsun eğer gerçek silahlarında susturucu yoksa). Daha sonra adam bir kapıdan girecek. Burada adamın artık karşında olmadığını göreceksin. Sol tarafındaki bahçeye baktığında (içeri girme sakın) bir PMC askerinin ıslık çaldığını göreceksin. Bu PMC askeri aslında demin takip ettiğimiz adamın ta kendisi. Yine izleyerek ve önüne gelen PMC askerlerini bayıltarak (böylece adamı karıştırmazsın) adamı kiliseye kadar takip et ve ara videonun keyfini çıkart. İyi oyunlar...

Abi yok böyle bişey ya kaç tur takip ettim PMC şeklinde giyiniyor yine baya bi takip ettim fakat bir şey olmuyor en sonunda tanklar geçerken falan görüyorlar beni adamı kaybediyorum valla sinir krizi geçircem nasıl geçilir bu bölüm

act3 ün başı arkadaşlar

• allah sabır versin bu bölüm harbi sinir bozucu ama tam olarak çözümü yok, takip etmeye çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva06

allah sabır versin bu bölüm harbi sinir bozucu ama tam olarak çözümü yok, takip etmeye çalış

Abi yok böyle bişey ya save etme olayıda yok bide adamı şehir boyunca takip ediyorum eziyet resmen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

allah sabır versin bu bölüm harbi sinir bozucu ama tam olarak çözümü yok, takip etmeye çalış

Abi yok böyle bişey ya save etme olayıda yok bide adamı şehir boyunca takip ediyorum eziyet resmen ya

Adamı asker giysisi giyene kadar takip edebildiysen eğer, sonrasını şöle devam edebilirsin. Item larden varili seç. ama sokağın en kenarından varil içerisinde ilerlemeye devam et. Askeri araç geldiğinde kenarda geçene kadar kıpırdamadan bekle sona yine devam et.Başaracaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: blazek

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Adamı asker giysisi giyene kadar takip edebildiysen eğer, sonrasını şöle devam edebilirsin. Item larden varili seç. ama sokağın en kenarından varil içerisinde ilerlemeye devam et. Askeri araç geldiğinde kenarda geçene kadar kıpırdamadan bekle sona yine devam et.Başaracaksın

Sagol yarın deneyeceğim varil hiç aklıma gelmemişti.

• beyler adami kaybedince size verilen infarod cihazini kullanin adamin yerni tekrar bulursunuz ... en kolay bölüm yahu nasil takildiniz orda hayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

beyler adami kaybedince size verilen infarod cihazini kullanin adamin yerni tekrar bulursunuz ... en kolay bölüm yahu nasil takildiniz orda hayret

Adamı nasıl bulcam ki adamın hangi bölgede oldugunu gösteriyor sadece, yerini göstermiyor ki sadece etrafta ıslık çalan adam aramak zorunda kalıyorum nedir bu ormanda aslan avı mı?
  • bu bölüm gerçekten en kolay bölümlerden zaten adam her seferinde farklı yerden gitmiyor ,gittiği yer sabit olduğu için burayı aşmak zor değil.ayrıca araçta belli zaman ortaya çıkıyor.deneme yanılma yoluyla rahatlıkla geçilebilir.
  • 4.bölüm sanırım...Karlı buzlu bir yerde ilerliyoruz. Zıplayan-ayak'ları, lolipop robotları vs. geçtim. Bir odaya girdim. Şifreli bir kapıya geldim. Bizim yardımcı telsizde anahtar mı ne bulman lazım diyor. İşte orada kaldım. Ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz? Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

4.bölüm sanırım...Karlı buzlu bir yerde ilerliyoruz. Zıplayan-ayak'ları, lolipop robotları vs. geçtim. Bir odaya girdim. Şifreli bir kapıya geldim. Bizim yardımcı telsizde anahtar mı ne bulman lazım diyor. İşte orada kaldım. Ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz? Teşekkürler...

Anladığım kadarıyla şimdi bulunduğun yerde 2 tane kilitli kapı var dimi ? Dışarda da robotlar war ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

quote:

4.bölüm sanırım...Karlı buzlu bir yerde ilerliyoruz. Zıplayan-ayak'ları, lolipop robotları vs. geçtim. Bir odaya girdim. Şifreli bir kapıya geldim. Bizim yardımcı telsizde anahtar mı ne bulman lazım diyor. İşte orada kaldım. Ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz? Teşekkürler...

Anladığım kadarıyla şimdi bulunduğun yerde 2 tane kilitli kapı var dimi ? Dışarda da robotlar war ?

Evet..aynen dediğin gibi. Tekrar dışarı çıkıncada o iki robotla uğraşmak zorunda kalıyorum. Tabi sonuç belli... ben ölüyorum. O yüzden orada kaldım. Yani içerideki kapı kapalı, dışarda o robotlar. Ama bilsem ki illa o robotları öldürmem gerek ona göre uğraşacam..

• quote:

Merdivenden üst kata çık, asansör olacak ona bin. Asansörden indiğin katta ilerle buralarda düşman yok rahatça ilerleyebilirsin, en son bir odaya gireceksin ve video girecek MK.II'nin kilidi açabilmesi için senden 5 haneli bir parola isteyecek sen de 48273 yazacaksın. Şimdi geldiğin yeri geri dön ama bu sefer karşıma biraz büyük bir düşmanımız çıkıyor ona gözükmeden asansörün sol tarafında açılan yeni kapıya gir içeride bizi Otacan abimiz arayacak. Daha sonra asansörden eski geldiğimiz yere geri dön. MK.II kilitli olan kapıyı açmaya gidecek tabi bu arada seni yeni sürprizler bekliyor olacak. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 20 Temmuz 2008; 17:36:01 >

• Akşama deniyecem..teşekkürler
  • abi buna oyun denmez ya insanlık dışı bişey hayatımda gördüğüm en iyi şey yani ne olduguna karar veremiyorum film mi oyun mu

Kendini hem içinde hissediyorsun, hem film gibi ve o kadar duygusal ve aksiyon dolu ki. Hideo Kojima'ya sarılmak istiyorum abi adam eser yapmış ya
  • Arkadaslar act3 de takıldım şehir bölümü varya bu bölüm yüzünden oyundan soğudum hem cok sıkıcı hemde acayip bi bölüm bilen birisi varsa lütfen yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaslar act3 de takıldım şehir bölümü varya bu bölüm yüzünden oyundan soğudum hem cok sıkıcı hemde acayip bi bölüm bilen birisi varsa lütfen yardım etsin

Şu hani elinde bir telsizle başlıyorsun daha sonra bir adamı takip ediyorsun, o bölümden mi bahsediyorsun?
  • evet o bölüm üstümde elbise var
  • ben oyunu bugün bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

evet o bölüm üstümde elbise var

Daha önce bu konu içerisinde bu bölümü nasıl geçeceğiniz verildi. Islık çalan adamı takip et, adamın önüne çıkan PMC askerlerini adama belli etmeden bayılt. Adam bir yere girip PMC askerlerinin giydiği kıyafeti giyip tekrar karşına çıkacak ve bir süre PMC askerleriyle birlikte yürüyecek. Arkalarından takip et ve bizimki gruptan ayrılınca onun peşine takıl. İlerleyen kısımlarda yanından PMC askerlerinin bulunduğu cipler geçecek, onlara gözükmemek için itemlerden varili seç, cipler gidince ilerle Zaten sonrasını kendin çözersin, takip ettiğimiz adam kıyafetini çıkarıp çöpe atacak ve ilerledikten sonra kapıda video girecek.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.