Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep Bayılttım . CQC olsun Nagnat ve Mk ile
  • oyunu bitirdim bana oyundaki bolumleri gecmeme yardim eden herkese cok tesekkur ederim.Benim icin yoruma fazla gerek olmayan bir oyun

yanlis anlamayin hayatimda oynadigim en iyi oyun diyebilirim.aldigim posterini cerceveletip asmayi bile su anda ciddi ciddi dusunmekteyim...

selamlar
  • Screaming Mantisi öldürmek için MGS1 deki Psycho Mantis taktiğini deneyince gülmekten öldüm ya..Sizede tavsiye ederim Otacon la Snake arasında gecen muhabbet cok matrak.Bilmeyenler için söyliyeyim MGS1 de psycho mantis i öldürmek için snake in aklını okuyamaması için controlleri 1 den cıkarıp 2 ye takıp oynamamız gerekiyordu.(Ne oyundu yaw MGS hey gidi günler hey )
  • oyunu bitirenler gizli karakteri çıkardımı ?
  • hayır ne ki ?
    ben görünmezlik ve sınırsız mermi bile çıkardım ama o yok ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

hayır ne ki ?
    ben görünmezlik ve sınırsız mermi bile çıkardım ama o yok ?

hocam o save dosyanı bizlerle paylaşırsan seviniriz.acaba alabilirmiyiz?
  • tabi ki ama PS3'üm yanımda yok tatilden döndüğümde atarım lafı mı olur
  • Ben o kadar bekleyemem diyenler için %100 bitmiş save dosyaları:

http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/926596.html
  • pek benim kadar kasan olcağını sanmıyorum . The Boss extreme'de adam öldürmesiz var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Ben o kadar bekleyemem diyenler için %100 bitmiş save dosyaları:

denemeyin inanılmaz zevksiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

denemeyin inanılmaz zevksiz.

Orası öyle ama isteyenler olduğu için verdim zaten. Kendin uğaşarak bitirince oyunu zevki başka oluyor.

• ve nickin değişmiyor değil mi ? The boss extreme benim xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

pek benim kadar kasan olcağını sanmıyorum . The Boss extreme'de adam öldürmesiz var mı ?

ben alarm çaldırmadan, continue yapmadan, adam öldürmeden, enerji kullanmadan bitirdim.. ama 5 saat 40 dk sürdü 5 saat aldı yapamadım.. aslında dolaştım biraz gereğinden fazla ondan.. yoksa 5 saat altı olurdu...

şimdi big boss extreme de başladım... aynı özellikler + 5 saat altı deneyecem.. ama zor baya.. adamlar fazlalaşıyor. tek adam olan yerlerde 2 adam oluyor... ve uyutucu silah mermisi satılmıyor.. oyun içinden bulmak lazım... ilk act 1 saatte bitti.. bakalım gerisini nasıl yapıcazz..
  • Sen Nagnat kullanıyor musun yoksa sadece CQC'mi ? Otacamo'yu yemiyorlar veya ölü numarasını
  • nagant, mk2, stun granade... uyutan bayıltan herşeyi kullanıyorum işte.. ama sınırlı sayıda ve satılmıyorlar tabi... ve evet ölü numarası işe yaramıyor.. artı 100 metreden 'whos that?' deyip koşup geliyo herifler :P ...
  • Evet ben bir de The Boss hard'da bitirdim yemin ediyorum oyun başladığı gibi Orta Doğu'da 1 mermide ölüyorum
  • Gerek kalmadi sonunda hallettun

sarppy sen yazana kadar zaten yabanci bir forumda yazmislar gozden kacirmisim ama yinede tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 10 Temmuz 2008; 21:30:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

quote:

arkadaslar burda bir kac tane save dosyasi varda nasil ps3e atilacakki?

usb den deniyorum bir turlu gormuyor hatta icini bombos goruyor

han gisini indirdigimi gelirsek europe dan 2. olan
    makinem pal oyun pal zipleyip attim olmadi zipten cikarip ps3 dosyasini attim yine olmadi ps3 dosyasinin icinde save data dosyasi vardi oda olmadi

acaba bunun baska bir yolu varda benmi bilmiyorum yani zipli+zipin icindeki herseyi tyektek attim ama sonuc:0 :S

usbde olanlar bunlar

https://store.donanimhaber.com/54/5c/cc/545ccce734380371a9363d8b838597c4.jpg

Her şeyi ZIP'ten çıkar. PS3 > SAVEDATA > BLES00246G48530353 dosyasını yap. Ana dosya PS3 olacak şekilde flash diske at. PS3'ten Save Data bölümünden flash diske gir, oradan save dosyasını kopyala.

• selam millet acil yardima ihtiyacim var ben bu dribinmidir nedir o silah id lerini kiran zenci adamla tanistim ondan sonra savasin icine girdim ama cikis yolu yok heryer kapali nasil ulasmam gereken noktaya ulasacagim yardim edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

selam millet acil yardima ihtiyacim var ben bu dribinmidir nedir o silah id lerini kiran zenci adamla tanistim ondan sonra savasin icine girdim ama cikis yolu yok heryer kapali nasil ulasmam gereken noktaya ulasacagim yardim edin

Duruş şekline göre az ilerde sağda bir yıkıntı var, onun içinden geçeceksin. sonra o yol yukarı doğru cıkıyor. yukarıya geldiğinde Snake elleriyle tutunarak aşağı sarkık vaziyette bir yıkıntı balkona geliyor. Oradan içeri gir. 2 tane asker var, dışarıdaki askerlerle savaşıyorlar. onları imhada edebilirsin arkalarından sürünerekte cıkabilirsin. cıkacağın ufak koridorda ilerle ve aşağıya düş..artık sokaktasın..sonrası haritanı incele

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.