Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAAARRRRR BİRİ BANA YARDIM ETSIN YAW KAFAYI YIYCEM METELGEAR 4 UN BI BOLUMUDE GEMINI ICERISIDEKI O FINAL BOLUMUNU GECEMIYORUM....HANI HERTARAF BILGISAYARLARLA DOLU ORTADA DUNYA VAR INSANLARI KUKLA GIBI OYNATIYOLAR.ATES EDIYORUM OLMUYOLAR...YANA KAYIYOLAR...YAW DUNYANIN TEPESINDEKI O ALETI VE YANINDAKI (SOL VE SAGINDAI 2 VELETI) OLDURAMIYORUM.(SAAT 3 E KADAR OYNADIM KADIN GULUO GULUP DURUYO KULAKLARIMIN DIBINDE NASIL OLCEK NASI GECICEM O BOLUMU......................................................
    L U T F E N YARDIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • YINE AYNI YERDEYIM YAW ARIZ AETTI BENI ZATEN COK IYI BI OYUNCE GEGILIM...BI YARDIM ELI UZATIN YAA LUTFENN
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykuterkek

ARKADAŞLAAARRRRR BİRİ BANA YARDIM ETSIN YAW KAFAYI YIYCEM METELGEAR 4 UN BI BOLUMUDE GEMINI ICERISIDEKI O FINAL BOLUMUNU GECEMIYORUM....HANI HERTARAF BILGISAYARLARLA DOLU ORTADA DUNYA VAR INSANLARI KUKLA GIBI OYNATIYOLAR.ATES EDIYORUM OLMUYOLAR...YANA KAYIYOLAR...YAW DUNYANIN TEPESINDEKI O ALETI VE YANINDAKI (SOL VE SAGINDAI 2 VELETI) OLDURAMIYORUM.(SAAT 3 E KADAR OYNADIM KADIN GULUO GULUP DURUYO KULAKLARIMIN DIBINDE NASIL OLCEK NASI GECICEM O BOLUMU......................................................
    L U T F E N YARDIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

onuda yazdilar ama dur bende soyleyim...

o kadi screaming mantis sanirim ciglik atan kuklaci

dikkat edersen elllerinin altinda 2 tane kukla olmasi lazim puppet yani biri sorrow puppet sanirim turuncu olan digeri mavi ama adini unuttum...simdi yapacagin seye gelelim

sen o dedigim puppetlere ates et eger tutturursan yere dusecektir ve dustugu yere hemen gidip onu al ve digerinide dusur ve dedigim gibi onuda al o kadina isleyen sanirim mavi olandi ama garanti olsun diye 2sinide al dedim weapons bolumunden o puppet leri sec ve mantise ates et L1 e bas R1 le ates et iste eger tutturursan onuda onun digerlerine yaptigi gibi kukla yapabilirsin ve bunu yapinca zaten assagida belirecektir joystick i yukaridan assagiya dogru goturup getir xD onunu indirip kaldir iste 4-5 kere yapinca olucektir
    bu arada kadin kukla olmazsa diger puppetle ates et birinde olucaktirneyse zaten 4-5 kere yapinca mantis oluyor ve kadin cikiyor ortaya ve sana dogru geliyor ve onu oldurmek zorunda kaliyorsun

umarim anladin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 6 Temmuz 2008; 12:47:33 >

• TUTTURAMIYORUMKI YER DEGISTIRIYOR ZIRT PIRT NISAN ALDIRMIYOR BILE ODAKLANAMIYO SILAH...FORMDA 2.SAYFADA VARDI ACIKLAMASI KENDINE SIRINGA YAP DIYO NASIL YAPILCAGINI COZEMEDIM...AMA SENIN DEDIGIN GIBI ATES EDINCE DUSECEKSE KUKLACI VELETTT HEMEN YAPAYIM..
  • TEK KELIME SUPESRSIIIINNNNNNNNNNNNN
    TESEKKUR EDERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • tekrar selam arkadaslar bu ara cok basinizi agrittim kusruma bakmayin .vamp i oldurmeye calistiktan sonra siringayi sokuverdim Allah razi olsun.yanliz bu sefer ki problem su inek gibi boguren 2 ayakli mahlukatlar.real gun'i elime aliyorum veriorum atesi veriorum atesi ole gidiyor sonunda bir sayidan geriye dogru saymaya basliolar bu sirada ne yapmam gerekiyor?bir turlu cozemedim

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: zart

tekrar selam arkadaslar bu ara cok basinizi agrittim kusruma bakmayin .vamp i oldurmeye calistiktan sonra siringayi sokuverdim Allah razi olsun.yanliz bu sefer ki problem su inek gibi boguren 2 ayakli mahlukatlar.real gun'i elime aliyorum veriorum atesi veriorum atesi ole gidiyor sonunda bir sayidan geriye dogru saymaya basliolar bu sirada ne yapmam gerekiyor?bir turlu cozemedim

selamlar

onlar kendini patlatıyor.onlar kendini patlatmadan sen onları patlatıcaksın bunu yaparken hızlı olman gerekio Sonrası zaten çok eğlenceli olcak
    bu arada hallediyorum bu gün yarın eline geçer

• quote:

tekrar selam arkadaslar bu ara cok basinizi agrittim kusruma bakmayin .vamp i oldurmeye calistiktan sonra siringayi sokuverdim Allah razi olsun.yanliz bu sefer ki problem su inek gibi boguren 2 ayakli mahlukatlar.real gun'i elime aliyorum veriorum atesi veriorum atesi ole gidiyor sonunda bir sayidan geriye dogru saymaya basliolar bu sirada ne yapmam gerekiyor?bir turlu cozemedim

selamlar

o hormonlu seyleri kolayca oldurmenin en kolayi zaten rail gun dir ama dedigim gibi yaparsan

R2den rail gun i sec ve L1 e basili tut silah sarj olucak zaten rail gun yazisinin altinda bir cizgi soldan saga dogru gitmeye basliyor gorursun o sonuna dayandiginda hemen o gekkocanlarin topuguna sIkdirek ayagina ates et yani illa govdeye gerek yok genelkde ben ayaklarina daha rahat atiyorum ama sana bagli ... neyse dedigim gibi rail gun i full sarj edince gekkocanin istedigin bir yerine ates et tekte gidecektir

veya

itemlerden solid eye i sec gekkocanin 3 zayif noktasini gosterecektir govdesine ilk basta vuramassin denemeni onermem vakit kaybi once istedigin bir silahla ayaklarina ates et once birine sonra digerine eger tam yerine vurursa yere dusup tepinmeye basliyacaktir ama suda var once bir ayagina ates edip yere dusur sonra diger ayaginin nmoktasina ates edip tam duisur govdesi yada kafasi sana donecektir isin kolaylasir donunce zaten hemen kafasinandaki kirmizi halkayla gosterilen yere ates etmeye basla olur

kirmizi nokta dediklerim solid eye i kullanirken beliren gekkocanin 3 ayri zayif noktasini gosteren kirmizi halkalardir

sen benim bu kadar uzun yazdigima bakma 10 snyede oldurebilirsin tam kavrarsan

ya simdi tekrar mesajini okudumda nasil oldurecegini degil nasil patlamalarindan kurtulacagin yazmissin xD

biseyi yok aslinda dediklerimi yap sonra hemen uzaklas o patliyacaktir eger yeterli uzaktaysan sana cizik bile atmaz o patlama

@aykuterkek

eger bana tesekkur ediyorsan birsey deil kendimi mgs 4 e cok kaptiridim neredeyse her bolum aklimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 6 Temmuz 2008; 14:10:04 >

• yaa arkadslar bende bi yerde takıldım ve gecemedim deli oldum yardım edebilir misiniz??vampirli bi bölüm var ya ordaki vampiri öldüremiorum...enerjisi bitio ama tekrar kalkıo bi kaç saniye sonra..ben onu tam anlamıyla nasıl öldürebilirim yardım edebilir misiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokko

yaa arkadslar bende bi yerde takıldım ve gecemedim deli oldum yardım edebilir misiniz??vampirli bi bölüm var ya ordaki vampiri öldüremiorum...enerjisi bitio ama tekrar kalkıo bi kaç saniye sonra..ben onu tam anlamıyla nasıl öldürebilirim yardım edebilir misiniz??

yuh kardes 5 mesaj ustune baksan gorursun...

quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

quote:

yav bu vampir kilikli uyuz herifi defalarca oldurdum ama dirilip duruyor.bu bolumu nasil gececem?

kardes taa ilk sayfadan vermislerdi yapacagin sey;

vamp denen uyuz kisiligin canini boyle 1 gidim birak sonra boyle yakin bir mesafede ve o yerdeyken onu oldur hemen arkasina git ve hizli bir sekilde R2 den silahini kaldir yani none yap

sonrada L2 den syringe miydi neydi onu sec L2de yoksa items bolumunden ekleyebilirsin neyse arkasina gecip dediklerimi yapinca adam kalkicaktir kalkarkenden CQC dedigimiz arkadan tutma xD olayi olana kadar R1 e basili tut CQC gerceklesince zaten altta Press (ucgen isaretixD) diye cikar hemen ucgene basicaksin ve syringe i adama vericeksin ve insallah bogazinda kalir diye dua ediceksin ben eminim kalir o zaten onu yapinca gekkocanlar falan geliyor o gekkocanlari...gerisini anlatmayim arkasindan cok uzucu birkac sahne var hele o sahnelerden sonraki neredeyse tum bolumler acikli olmaya basliyor

• Sakın ondan sonra Raiden'ın Snake'i korumak için öldüğünü söyleme
  • YA BU NASIL BI OYUN YAAAAAAAAAAAAAA BUKAD GUZELI OLMADI SANIRIM
    SNAKE OLMEMELI BU SAATTEWN SONRA TEK METALGEARSOLID 5 KESER.....OFF YA SON SIKICI
  • puntonu küçük yaparsan sevinirim . ölmedi zaten Solid
  • GENCLER SUPER BI FORM OLMUS GERCEKMTEN YARDIMLARINIZ ICIN 109823659236592365923 KEZ TESEEKUR EDERIMMM...
  • Arkadaşlar selam.Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.Şimdi MGS1 de oyunun bi yerrinde yaptıgın seçime göre oyunun sonu değişiyordu ve bu beni cok etkilemişti o zamanlar.Acaba MGS3 de bi boss un zorluğu oyunda öldürdüğün kişi sayısına göre değişiyordu.Acaba MGS4 de de böle bişi varmı.Tercihlerimizle değişebilen bişi oyun sonu ,herhangi bi item vs..
  • küçük punto dedim adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ec010101

Arkadaşlar selam.Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.Şimdi MGS1 de oyunun bi yerrinde yaptıgın seçime göre oyunun sonu değişiyordu ve bu beni cok etkilemişti o zamanlar.Acaba MGS3 de bi boss un zorluğu oyunda öldürdüğün kişi sayısına göre değişiyordu.Acaba MGS4 de de böle bişi varmı.Tercihlerimizle değişebilen bişi oyun sonu ,herhangi bi item vs..

İtem var evet . oyun sonu rank'ına göre item hediye ediliyor.
    Ben hiç adam öldürmedim , alarm çaldırmadım görünmezliğim ve sınırsız mermim var 2. kez oynarken
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

Sakın ondan sonra Raiden'ın Snake'i korumak için öldüğünü söyleme

Raican olmemistiki vampcanla bladecegizi olmadan saavsmaya baslamisti bizim yilancikda gekkocan oldurmeye baslamiwstiki raicani rahatsiz edmesinler sonra vampi hile yapmistida raicanin bladeceginizi kullanmaya calismiti ama raican onu alip vampiyi oldurmustuhatta sonra vampi nin olmesine dayanamayip naomican da intihar etmisti ama olmemisti yilancikla
    raican rexle giderken naomican arkalarindan kalkmisti ama sanirim sonra olmustu tam aklimda kalmadi simdi belki mgs5te cikar tekrar...sonra bunlar rexcanla icinde siivi sabunun oldugu MG bilmemneyle kapisiyordu sonra Mg rexieyle biz onu yeniyorduk sonra bu sivi sabun hormonlu deniz altina binip yilanin basini ezmeye calisiyordu ama raican onune atylamisti ve raicanin elleri kopmustu sonra bu olunca sivi sabun ilerleyemedi ve geri gitti neyse bunlar gemiye bindi ve sivi sabunun deniz altisinindaki bilgisayardan butun bu nanocuklarin kullandigi insan ve robotcanlari kisadevre yaptirttirtmak ici n yola koyulkdular ve deniz altina girdiler ciglikci mantiscanla kapisti yilancik sonra yilancik ordan bilgisayara dogru kosmaya basladi ve screamin mantisin oldugu yerde merly ve akiba kalmisti ve cok zorlaniyorlardi cunku birsuru pmccan vardi neyse bunlar orda epeyi bir kaynastilar falan yilancik ta devam ediyordu ama onunda karsina pmccan lar cikti ama onlarida dezenfekte etmek icin raican agzinda kilicla geldi etrafa simsek atiyordu ama oda cok zorlanmaya basladi ve yilancik devam edip hertarafimi lazer atan parcacuxlarla dolu bir kac odadan gecip kan ve vahset iceren bir duruma eldi ama sonunda o her eve lazim olan bilgisayara ulasti ve otaconcan kisadevre yaptirmaya calisiyordu bu arada yilancigin basina bir suru dwarf gekkocan toplanmisti ama tam ybasin ezmeden once otaconcan kisadevre yaptirip yilancigimi istersin raicanimi istersin merlyyle akibacan ikilisinimi istersin bunlarin gemideki kaptancigimi istersin hepucugunu kurtardi ve naominin videocuzunu gorduler...

neyse bunlar ordan cikti yilancigin hareket edecek gucu bile yoktu otaconcan onu deniz altinin en yuksek yerinde birakip yardimla gelme vaati verdi ama o gelene kadar yilanciin yanina sivisabun geldi ve ylancikla dogru duzgu kavga edebilmek icin ona 2 tane siringa verdi ve yilancik ayaklandi

ve dovus basladi Kati Yilan VS Sivi Yilan olaya mgs1/2/3 ten alintilar ve ozelliklerde karisti sonra yilancik son yumrugu ile sivi sabunu oldurdu

bu arada sen nasil hic adam oldurmeden bitirdin yuh asmissin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 6 Temmuz 2008; 15:01:39 >

• Arkadaşlar anlamadığım birşey var . Oyunun en başlarında yerde varil gibi bişey alıyoruz ya ben o bölüme geldim, varili alır gibi oluyo ama itemlere eklenmiyo, hatta hiçbirşey gelmiyo itemlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_aysoy

Arkadaşlar anlamadığım birşey var . Oyunun en başlarında yerde varil gibi bişey alıyoruz ya ben o bölüme geldim, varili alır gibi oluyo ama itemlere eklenmiyo, hatta hiçbirşey gelmiyo itemlere

evet onu aliyor kullanmak icin;

start-->items-->drum can-->swap items(X) ve istedigin slota koy

yani starta basip items bolumune gel all items yerinden drum can i bul ve X e basip istedigin bir bos slotu sec sonra normal oynarken L2 ye basarak secebilirsin ama cok yuvarlanma adam bi yerden sonra kusuyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.