Arkasalar ben de act 3 teyim bir tane adamı takip ediyorum ama pmc ler cıkıyor önüme öldürüyorum onları sonra adam south america ya giriyor ve birden beni görüp ates etmeye baslıyorlar pmcler .orayı nasıl gecebilirim.çünkü adamın gittiği heryerde pmcler var. o bölümde amaç ne anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
boss yok ondan sonra, bir iki tane ufak defek robot felan çıkıyor birde dövüş var, dövüşden sonrada zaten yaslan arkana, hazırla çerez felan ...
cok haklısın dostum bende bugun bitirdim on numara oyun valla
oyunu bitirdim süper bişi yalnız ben en son videoda tekerlekli sandalyede oturan adam vardıya adı zero galiba o adamın tam olarak oyundaki yeri neydi ben anlayamadım?
The Patriots'un kurucusu Big Boss'un Solid'in Ocelot'un , vs birlikte çalıştığı bir adam . O'nun yüzünden nükleer kriz çıktı , Big Boss'un çıldırmasına neden oldu , 3 - 1 - 2- 4'te ki tüm görevlerimizin nedeni oldu . Ben saygı duyulması gereken adam bile olmasına rağmen sevmem kendisini
hmmm olayları anladım teşekkürler yardım için
selam arkadaslar oyun ile ilgili bir sorum olacak bilgisi olan arkadaslara bir bolumde takildim.bolumde bana telsiz veriliyor telsizden frekanslar karistirilip bisiler bulunmaya calisiliyor.haritada belli bir bolge sari ile gosteriliyor sari olan bolgeye gidiyorum ama karsima bir sey cikmiyor.bolumu daha iyi anlatabilmek icin sunu soliyim.adamimiz tren garinda iniyor ve olay yerine gidiyor trenle yaptigimiz ilk seyahat yani yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
selametle
Bir direnişçi bulup onu gizlice takip edeceksin, karşısına çıkan PMC'leri de çaktırmadan temizleyeceksin (mesela bayıltıcı ile) bir süre sonra adam bir yere giriyor ve PMC elbilesi ile çıkıyor, takip etmeye devam edeceksin dikkatlice yine karşısındakileri temizleyerek. bir süre sonra bir yere geliyor ve film kopuyor. Direnişçiyi nasıl tanıyacam dersen, ıslık çalıyor kendisi sürekli ): oradan tanıyabilirsin.
cok saol arkadasim bu arada araniza yeni katildim herkeze selamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: ftorun
Bir direnişçi bulup onu gizlice takip edeceksin, karşısına çıkan PMC'leri de çaktırmadan temizleyeceksin (mesela bayıltıcı ile) bir süre sonra adam bir yere giriyor ve PMC elbilesi ile çıkıyor, takip etmeye devam edeceksin dikkatlice yine karşısındakileri temizleyerek. bir süre sonra bir yere geliyor ve film kopuyor. Direnişçiyi nasıl tanıyacam dersen, ıslık çalıyor kendisi sürekli ): oradan tanıyabilirsin.
selametle
Big Mama'yla birlikte yaptığımız motor sefasından sonra Act III'ün sonuna geldim, Raging Raven'ı nasıl halledeceğiz o yıkık dökük yerin içinde? Cephanem de bitmek üzere.
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
Big Mama'yla birlikte yaptığımız motor sefasından sonra Act III'ün sonuna geldim, Raging Raven'ı nasıl halledeceğiz o yıkık dökük yerin içinde? Cephanem de bitmek üzere.
binanın en üzt kısmına cık bolkonlu bi yere geliceksin kapıdan dışarı cıkma içerde sper alıp raven indirebilirsin cephane konusunada gelince menü den drebins shop gir inş. ordaki butun parayı bitirmemişsindir oradan bozuka ve mermisini satın alarak cok cobuk ve kolayca gecebilirsin kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: karizmajosef
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
binanın en üzt kısmına cık bolkonlu bi yere geliceksin kapıdan dışarı cıkma içerde sper alıp raven indirebilirsin cephane konusunada gelince menü den drebins shop gir inş. ordaki butun parayı bitirmemişsindir oradan bozuka ve mermisini satın alarak cok cobuk ve kolayca gecebilirsin kolay gelsin
Daha hiç harcamadımki bitireyim.
o zman drebinsden hem durbunlu bi silah ve mermisi hemde bozuka al mermisinden biraz fazla al ama önce silah almadan kendi silah menune bak orada olucak bide fazladan silaha para yatırma ilerde lazım olur
yav bu vampir kilikli uyuz herifi defalarca oldurdum ama dirilip duruyor.bu bolumu nasil gececem?
kardeş ilk sayfada cevap var
5.000 kere anlattık okuyan yok ki !
quote:
Orjinalden alıntı: Legend_3
Arkadaşlar ben MGS4 ü en zorun bir altında ki zorlukta oynuyorum, act 5 in başında o çevirerek açtığımız kapıya gelmek çok zor oluyor ve kapıya gidip kolu çevirmeye başlayıncada askerler ve gekko falan geliyor hemen ölüyorum.Kapıya gitmeden 3-4 tane gekko harcıyorum ve birsürü asker üldürüyorum fakat yinede geliyorlar.Ayrıca yanımda hiç ekstra can olmuyor.Gemide birtane buluyorum onuda kapıya gelmeden harcamak zorunda kalıyorum.Her bölümü rahatça geçtim bir burda çok zorlandım.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada saklanarak git falan demeyin o da olamuyor mutlaka görüyorlar.
Arkadaş orda can değil cephane önemli full action bi bölüm orda saklanmana izin vermezler yapacağın kapıya hemen git içerden saldıracaksın Crying Wolf 'tan aldığın silahı ve radar bozucuyu kullan Hadi kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: zart
yav bu vampir kilikli uyuz herifi defalarca oldurdum ama dirilip duruyor.bu bolumu nasil gececem?
Buldun mu cevabı kardeşim ?
quote:
Orjinalden alıntı: zart
kardes taa ilk sayfadan vermislerdi yapacagin sey;
vamp denen uyuz kisiligin canini boyle 1 gidim birak sonra boyle yakin bir mesafede ve o yerdeyken onu oldur hemen arkasina git ve hizli bir sekilde R2 den silahini kaldir yani none yap
sonrada L2 den syringe miydi neydi onu sec L2de yoksa items bolumunden ekleyebilirsin neyse arkasina gecip dediklerimi yapinca adam kalkicaktir kalkarkenden CQC dedigimiz arkadan tutma xD olayi olana kadar R1 e basili tut CQC gerceklesince zaten altta Press (ucgen isaretixD) diye cikar hemen ucgene basicaksin ve syringe i adama vericeksin ve insallah bogazinda kalir diye dua ediceksin ben eminim kalir o zaten onu yapinca gekkocanlar falan geliyor o gekkocanlari...gerisini anlatmayim arkasindan cok uzucu birkac sahne var hele o sahnelerden sonraki neredeyse tum bolumler acikli olmaya basliyor
eywallah kardes saolasin hemen is basina koyuluyorum.
analog buldum buldum merak etme yanliz elini hizli tut anladin sen oni