Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben online için ne yapacağım konaminin sitesinden ıd falan gerekiyomuş anlamadım tam?
  • Arkadaşlar mgo'da game id alırken dikkat edin belli bir sınır var ben ettim siz etmeyin tek karakterle kaldım
  • Beyler oyunu bitirmek üzereyim Vamp gibi karizma bir karakterin bu kadar kolay öldürülmesi beni biraz üzdü en kolay boss o olmuş bunu oyuna yakıştıramadım ayrıca ben önceki 3 boss daha çok hatunları işte kapışma bitince üzerimize üzerime geldikleri sırada öldürme yerine bayıltma silahı ile işlerini bitiriyorum önceki MGS serilerinde daha çok Mgs3 te böyle yapınca özel silah giysi vs. veriliyordu bende bu kurala uydum ama normal silah ilede öldürsek yine aynı silah ve giysiler veriliyor mu ? ayrıca Snake haşat etmişler oyunda adama resmen intahra mehilli olmuş zaten Big Mama bölümde yüzün yarısıda yandı karizma yerlerde sürünüyor benim karizmatik Snake nasıl olurdu bu acınacak duruma gelir ikincisi Mgs serinin önceki konusu pek bilmem ama Big Mama MGS3 Snake Eaterdaki motorlu hatun bunu biliyorum peki bu yönettiğimiz snake ne oluyor o dönemdeki Snake yönetiyoruz yoksa bu onun klonumu çünkü Big Mama ile sohbettede böyle konuşmalar geçiyor bu arada Akiba denilen herif ne karizmaymış be maskesini çıkarınca anladım adamda şekil var ama en salakça harketleri o yapıyor tam komedi daha oyun sonuna gelemdim ama MGS4 onlinedeki o havaya fırlatan makine ile denizl altına çıktım orda oyundan çıktım artık akşam oyunu bitirmeye düşünüyorum oyunu bitirince MGS online takılacam bek online sevmem ama deniyeceğiz.

• Evet vamp hakkaten kolay ölüyoda ona ilcı basmayı bulmak zor, gerçi bu durumda forumlar imdada yetişiyor Daha ilerde çok şey var gemide snake sürüne sürüne giderken hadi be hadii diye bağırdığımı hatırlıyorum. Ama en sevdiğim Luqidle kapışmaktı.
  • Luqidle ??!
    Liquit demek istedin sanırım .

Ben şuan The Boss Extreme'de oynuyorum düşünün
    Can artık bir haber ver ya !
  • arkadaşlar mgsde online oynamaya çalışyorum konami id ve game id ler hep hata veriyor bu id leri bizmi belirliyoz yoksa kitapcık veya başka biyerdemi var?? beceremedim lütfen yardım..
  • slm oyunda bir ölümsüz karakter var .o turu nasıl geçebilirim arkadaşlar
  • Arkadaşlar Daha Başlarda Bi Bölüm Var Tank Ve Askerler Var O Bölüm Nasıl Geçiliyo Artık Bıktım Şu Replikden...

Snake , Snake What Happend , Snake , Snakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deckard Cain

quote:

Orjinalden alıntı: burock010

Arkadaşlar Daha Başlarda Bi Bölüm Var Tank Ve Askerler Var O Bölüm Nasıl Geçiliyo Artık Bıktım Şu Replikden...

Dalmayıp adam gibi ilerlersen rahatça geçersin. Oynadığın oyun bir fps ya da action değil buna göre davran. Octo Camo'nun avantajlarını kullan vs. Baştan bas bas bağırdık burada oyun hakkında bir bilginiz yoksa/ingilizceniz az ise ya da saf aksiyon seviyorsanız oyunu almayın diye ama dinleyen kim...

Biraderim Oyunu Alıp Almamam Seni İlgilendirmez Eğer Söyliyeceksen Söyle Söylemiyeceksen Fuzuli Sosyal Mesaj İçeren Cümleler Kurma Ben Oyunu Grafikden Dolayı Aldım Bi Hideo Oyunu Olduğu İçin Aldım Bu Seni Enterese Etmez...Arkadaşlar Kusura Bakmayın Konu Dağıldığı İçin Ama Bazı Arkadaşlar Yardım Etmek Yerine İnsanları Küçümsemesi Canımı Sıktı... Saygılar İyi Eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosebros -- 29 Haziran 2008; 12:12:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Deckard Cain

blacktric ?
    sen misin ?
    Vamp'i anlatışından tanıdım
    ya da yanlış düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikolojiksilah007

bir video da izlemiştim tanegishima silahıyla ates edildiginde fırtınalar kopuyo nasıl yapacagız o işi.

Tanegashima'yı Drebin'den satın alabilirsin ki özellikle Act 5'de yarı yarıya indirim yapıldığından almak için en uygun zamanın Act 5 olacağını düşünüyorum (Aynı şey Stealth Camouflage ve Bandana için de geçerli.). Ancak silahın kötü yanı Single Shot Muskeeter olması. Yani her atıştan sonra silahın içine tekrar mermi yerleştirecek ve namluyu yağlayacaksın (Videoda da görmüşsündür zaten.)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldwolf67

quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: oldwolf67

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum.snake in sivil kıyafetleri giydiği bölümde takıldım ne yapmam lazım .teşekkürler

Biraz ilerleyip ön taraftaki sivil adamı takip et. Bunu yaparken adamın önüne çıkacak bütün PMC askerlerini, askerler daha adamı görmeden bayılt/öldür (bayıltmak ilk tercihin olsun eğer gerçek silahlarında susturucu yoksa). Daha sonra adam bir kapıdan girecek. Burada adamın artık karşında olmadığını göreceksin. Sol tarafındaki bahçeye baktığında (içeri girme sakın) bir PMC askerinin ıslık çaldığını göreceksin. Bu PMC askeri aslında demin takip ettiğimiz adamın ta kendisi. Yine izleyerek ve önüne gelen PMC askerlerini bayıltarak (böylece adamı karıştırmazsın) adamı kiliseye kadar takip et ve ara videonun keyfini çıkart. İyi oyunlar...

teşekkürler

Ben O adami Öldürdüm ne yapmam gerekiyor???

• quote:

Orjinalden alıntı: burock010

Arkadaşlar Daha Başlarda Bi Bölüm Var Tank Ve Askerler Var O Bölüm Nasıl Geçiliyo Artık Bıktım Şu Replikden...

Bu bölümleri fazla atraksiyon yapmadan ilerlemeye çalış. Ben de oyuna dün başladım bu bölümü kaydetmediğim için bugün baştan yapmak zorunda kaldım. Ortalıkta fazla çatışma çıkarmamaya çalış, şağ taraflarda kapılar var oralara girerk adamları hallet, eğer adamların arkasından ilerlerken seni görmüyorlarsa vurmaya çalışma, haritadan da gideceğin noktaya bakarak yolu bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 30 Haziran 2008; 17:47:41 >

• oyun gerçekten sanat eseri olmuş.sormak istediğim act 2 nin sonunda drebının aracının üstündeki çatışma bittikten sonra pazar yeri gibi biyerde başlıyo oyun ve dev yaratıklar gelmeye başlıyo .burda neyapabileceğimi bi arkadaşım söyleyebilirmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 30 Haziran 2008; 15:37:00 >
  • burayı nasıl gecebilirim adamlar öldür öldür bitmiyor da
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

burayı nasıl gecebilirim adamlar öldür öldür bitmiyor da

• amacın adam öldürmek değil burada, bi yere gitmek. devamlı otacon ile konuş ve haritada gösterilen yere git.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

oyun gerçekten sanat eseri olmuş.sormak istediğim act 2 nin sonunda drebının aracının üstündeki çatışma bittikten sonra pazar yeri gibi biyerde başlıyo oyun ve dev yaratıklar gelmeye başlıyo .burda neyapabileceğimi bi arkadaşım söyleyebilirmi acaba.
    benim sorumu bilen yokmu arkadaşlar ? hala gecemedim orayı.
  • quote:

quote:

oyun gerçekten sanat eseri olmuş.sormak istediğim act 2 nin sonunda drebının aracının üstündeki çatışma bittikten sonra pazar yeri gibi biyerde başlıyo oyun ve dev yaratıklar gelmeye başlıyo .burda neyapabileceğimi bi arkadaşım söyleyebilirmi acaba.

o yaratıkların hepsini vuracaksın. özellikle ayaklarına ateş et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftorun

quote:

quote:

o yaratıkların hepsini vuracaksın. özellikle ayaklarına ateş et.

teşekkürler cevap için

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.