Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O uçan bossu öldürdüm sora mgs1'e döndü oyun kapattım direkman nabıcam ya oynamam ben o oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.

O uçan bossu öldürdüm sora mgs1'e döndü oyun kapattım direkman nabıcam ya oynamam ben o oyunu.

orada bende çok şaşırmıştım tamam kapatıyorum demiştim sonra starta basıp exit dedim birden normal mgs4 e döndü meğersem o rüyaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

O uçan bossu öldürdüm sora mgs1'e döndü oyun kapattım direkman nabıcam ya oynamam ben o oyunu.

orada bende çok şaşırmıştım tamam kapatıyorum demiştim sonra starta basıp exit dedim birden normal mgs4 e döndü meğersem o rüyaymış

Ya ben Exit felan göremedim starta basınca neyse bugün bidaha bakıcam ulan diyodum bende bu kadar çabuk oyunmu biter felan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vspec

arkadaslar bende ps3 alamayı dusunuyorum,ama ps3 aldıgın zaman hd tv de alman lazım diolar yoksa oynayamazmısım,bu konuda yardımcı olursanız bi fikir verirseniz sevinirim,yani sade makinei alsamda olurmu

Doğrudur ama ben şuan mgs4'ü 37 ekran bir tüplü tvde oynuyorum şahsen gayette memnunum işin kötü tarafı sadece kurduğum linuxu sanırım 480*540 gibi bir çözünürlükte görüyorum :) (bu arada ubuntu 8.10 kurdum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huscav -- 12 Kasım 2008; 20:52:52 >
  • quote:

mgs1'deki havalandırma deliginde girdigin anda mgs4'e dönüş yapıyor rüya görüyor o arada eski günleri hatırlıyor tabi..
  • arkadaşlar bir bölümde takıldım ayrdım eder misinz?

laughing octopusu öldürdüm
    laughing beatiful çıktı içinden onuda öldürdüm

sonra bi ormana geldim herkesi öldürdüm ama çıkış yok burda ne yapıcam?
  • Oyunu biraz önce bitirdim. Kelimelerle anlatılamiicak kadar güzel.

Bi soru, otunu bitirdikten sonra bütün oyun içi videoları izleyebileceğim bi seçenek bulamadım. Mission Brieffing leri izleyebiliyorum ana ekrandan ama ben ara videoların hepsini böle bi film gibi izlemek istiyorum. Bi bilen varsa lütfen yardım etsin.
  • arkadaşlar vamp ile kapısıyorum.canı bitiyo tekrar doluyo ne yapmam gerek uzun uzun ince ayrıntılarıyla yazar mısınız 3 saattir takıldım
  • eren35fb
    ölünce arkasına gececeksin ama elinde silah seçili olmayacak boş olacak arkasına geçip R1 re basıp wampı tutacan shrınga var oa seçili olcak wampı tutarken yani r2 basılı tutarken üçgene basacanshrıngayı wampın boynuna batıracak wamp zıbaracak
  • Eastern Europe bölümünden napıcaz.Bir türlü anlamadım.
  • Ben Naked Snake zorluk seviyesinde başladım (3. yani) ve dikkatimi çeken birşey var oyunda ölmek imkansız. 2. Boss'da geçtim ama resmen yüzümüze roket çarpmasına rağmen canımızn %10'u gidiyor.
    Şimdi çok ilgimç MGS 1 çıktı içinden onu oynuyorum ama görüntü biraz kötü oluyor 40" televizyonda
    Beni en çok zorlayan bölüm Sinyaller ile kılık değiştiren askerleri takip etme bölümü oldu.
  • sinyalli takip derken hangisi şehirde bi adamı takip ediyorsun o mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

sinyalli takip derken hangisi şehirde bi adamı takip ediyorsun o mu

Geçtim gerçi o aşamayı ama hani şu bölümün sonunda Big Mama ile karşılaştığımız bölüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

sinyalli takip derken hangisi şehirde bi adamı takip ediyorsun o mu

Geçtim gerçi o aşamayı ama hani şu bölümün sonunda Big Mama ile karşılaştığımız bölüm...

tamam anladım o bölümde heal potları harcamıştım sonraki motosikletli bölümde bayağı zorlanmıştım heal pot olamyınca zaten ps3ü yeni almıştım o sıralar fazla deneyimimde yoktu
  • Eastern Europe bölümünde napıcaz.Bir türlü geçemedim.Bir yardım etseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Eastern Europe bölümünde napıcaz.Bir türlü geçemedim.Bir yardım etseniz.

Tarif edermisin biraz
  • quote:

quote:

Tarif edermisin biraz

Şimdi bir yere gidiyoruz ama genç snake olarak maske var bir kız geliyor(ismini hatırlamıyorum) bizi arama yapılmadan alıyor içeri bizle konuşuyor.Sonra biz dışarda kontrol etmeye başlıyoz snake'i young snake maskesi var pardüse var.Signal almak için bir cihaz var.O haritadaki tüm heryere gittim ama bişey anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

Tarif edermisin biraz

Şimdi bir yere gidiyoruz ama genç snake olarak maske var bir kız geliyor(ismini hatırlamıyorum) bizi arama yapılmadan alıyor içeri bizle konuşuyor.Sonra biz dışarda kontrol etmeye başlıyoz snake'i young snake maskesi var pardüse var.Signal almak için bir cihaz var.O haritadaki tüm heryere gittim ama bişey anlamadım.

Evet işte çok sinir bir bölüm orası...
    Şimdi hatırladığım kadarı ile biraz ilerledikten sonra herhangi birini takip ediceksin (zaten askerler ve siviller olarak 2'ye ayrılır)
    Eğer takip ettiğin kişiyi öldürürsen bir askerin yanına git,ondan haritada yanıp sönen sarı bölge göreceksin ve baştan takip etmek zorunda kalacaksın herhangi birini...

Ve takip ettiğin kişileri de askerlere yakalatmamaya çalış.
    Bir kaç bölge geçtikten sonra takip ettiğimiz kişi binaya giriyor ve bu sefer de askeri takip ediyoruz. İşte en zor olan kısım bu...

Neyse heyecanı kaçmasın işin özü bereli insanları takibe al gittiği yere kadar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tarif edermisin biraz

Evet işte çok sinir bir bölüm orası...
    Şimdi hatırladığım kadarı ile biraz ilerledikten sonra herhangi birini takip ediceksin (zaten askerler ve siviller olarak 2'ye ayrılır)
    Eğer takip ettiğin kişiyi öldürürsen bir askerin yanına git,ondan haritada yanıp sönen sarı bölge göreceksin ve baştan takip etmek zorunda kalacaksın herhangi birini...

Ve takip ettiğin kişileri de askerlere yakalatmamaya çalış.
    Bir kaç bölge geçtikten sonra takip ettiğimiz kişi binaya giriyor ve bu sefer de askeri takip ediyoruz. İşte en zor olan kısım bu...

Neyse heyecanı kaçmasın işin özü bereli insanları takibe al gittiği yere kadar...

Çok kolaymış.Böyle bölümmü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

eren35fb
    ölünce arkasına gececeksin ama elinde silah seçili olmayacak boş olacak arkasına geçip R1 re basıp wampı tutacan shrınga var oa seçili olcak wampı tutarken yani r2 basılı tutarken üçgene basacanshrıngayı wampın boynuna batıracak wamp zıbaracak

kardeşim sagol ama ben r1 e basınca vamp a arkadan vuruyorum ÜÇGEN e basana kadar adam uzuyo kaçıyo şırıngada seçili.elime silahta yok r1+ÜÇGEN yapında olmadı r1+r2+ÜÇGEN mi yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.