Şimdi Ara

mgs2 atı radeon sorunsalı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mgs 2 de grafikleri tam seçemiyorum arkadaşlar.yeşile karışık bir renkte.oyunu buna rağmen bitirdim ama bu sorunu nasıl düzeltebilirim.driver yükle dediler pek beceremedim.şimdiden tşk (ekran kartı atı radeon 9550)

• ATI nin eski sürücülerini we MGS 2 yamasını yükle.
  • http://www.konami.com/gs/patches/patch_02.zip
    Dostum bu patchi indirirsen düzelir kolay gelsin!
  • faruk abi crack olmasın o patch de
    demek istediğim crack istemesin yükledikten sonra öyle olursa 10 gb lik oyunu tekrar yüklemek zorunda kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Kirve1983* -- 31 Aralık 2005 23:44:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Kirve1983*

faruk abi crack olmasın o patch de
    demek istediğim crack istemesin yükledikten sonra öyle olursa 10 gb lik oyunu tekrar yüklemek zorunda kalırım

Tam olarak bilemiyorum bende bitirdim MGS2yide bu patchi yüklemiştim düzelmişti!

Tamam şimdi baktımda onun için c...k var!Ben sana adresi atiyim indir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 31 Aralık 2005 23:51:03 >
  • arkadaslar bosuna hic ugrasmayin ati icin normal bütün arkaslarda oluyor atinin dandikliginden kaynakalaniyor gggggeforce ile böyle bi sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafayozgat19

arkadaslar bosuna hic ugrasmayin ati icin normal bütün arkaslarda oluyor atinin dandikliginden kaynakalaniyor gggggeforce ile böyle bi sorun yok

1az sacma düsünceler bunlar farkındaysan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafayozgat19

arkadaslar bosuna hic ugrasmayin ati icin normal bütün arkaslarda oluyor atinin dandikliginden kaynakalaniyor gggggeforce ile böyle bi sorun yok

Saçmalıyorsun cehaletin bu kadarı yani... MGS 2 çıktığında ATI bu oyun için sürücülerini güncellemişti ama hangi sürücüydü hatırlamıyorum...

-Lütfen okuyun-

Dynamic Lightning, dynamic shadow, mipmapping, bumpmaping gibi birçok teknolojiyi oyuna adapte etmişler. Kartınızın desteğine göre efektlerden faydalanabiliyorsunuz. Fakat Ati ekran kartı olanlar dikkat etsin, minik bir güncelleme olmadan grafik hatalarıyla karşılaşmanız olası. Oyuna başlamadan önce buna dikkat edin.

-----Merlinin kazanından alıntıdır-----
  • dostlarim olmuyor iste yapan varsa yapsin ama cok kisi ugrasti olmuyor yesilimsi bi renk cikiyor ortaya benden söylemesi cünki arkadaslarimin cogu ayni sorundan dolayi sikinti cekti ama yanlis anlamayin ben atiye kötü demiyorum bana göre ati geforcedan daha iyi sadece oyunda takiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.