Şimdi Ara

MHP Demlenmeye devam ediyor: Bahçeli, Dem Partili Bakırhan'ı konuşması sonrası alkışladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy şu anda #5
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

şşş çok zorlama, mesleğinden etmeyelim adamı şimdi 

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Yahuu bunu forumda ciddiye alan yok hocam.

Siz bu gereksiz useri ciddiye alıp birde cevap yazmışsıznıZ. 

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Terörist olmanın ön şartı ELİNE SİLAH ALMASIDIR.

Allah'tan ahiret var da sabredip Allah'a havale ediyorum, elbet Allah'ın cezası sağlam olur ve zerre de hak bırakılmaz, peki bu 15 Temmuz filminde toplasan hepi topu 200-300 kişi bu işe kalkışmıştır, daha fazlası değil, neden bunlara selam vereni dahi öptüler de zulme karşı sesiniz çıkmadı, hatta tam tersine alkışladınız... halbuki ayet var, diyeceğim de bu ayetler tabii ki sadece müslümanları bağlar, kafir ya da münafıklar için bir önemi yoktur ve bağlayıcı da değildir. Sizin bu dediğinize bakılırsa bu elemanların hepsi eline silah almış... ki ben yıllardır diyordum bu kürtlere olan baskı daha beter ters teper, abi bırak madem demokrasi deyip parti kurmasına izin veriyorsun(yok illegal bir parti ise de kapat o zaman), o zaman oy verenleri de terörist olarak yaftalama... neyse...!

Bu şimdiki tiranlık da yıkılmaya yakın bakalım o zaman Allah'ın adaletinden şimdiki troller nasıl kaçacak... Men dakka dukka!

Maide suresi, 8.ayet

Ey iman edenler! Allah için hakkı/adaleti ayakta tutun ve adaletle şahitlik eden kimseler olun! Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin (kırgınlık ve kızgınlık), sakın sizi adaletsizliğe sürüklemesin! (Siz her zaman, herkese karşı) adil davranın! Bu (davranışınız), Allah'a karşı sorumluluk bilinciyle yaşamanın tâ kendisidir. Allah'a karşı gelmekten sakının! Şüphe yok ki Allah, bütün yaptıklarınızdan haberdardır.

Hud 11/113

“Zalimlere en ufak bir meyil göstermeyiniz, yoksa size de cehennem ateşi dokunur..." 

Al sizinkilerden bir kaynak vereyim...

FETÖ ihanet yapılanmasını güncelliyor | Nedim ŞENER Köşe Yazısı - Hürriyet Haberler

Alıntı

metni:
    Hükümlü ve tutuklu olmak üzere toplam 140 bine kadar çıkan cezaevindeki FETÖ’cü sayısı......toplam 695 bin 757 kişiye adli işlem yapıldı...

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Sen farklı bir ülkede mi yaşıyorsun bilmiyorum ama dem parti seçmeninin 2 değil 12 çocuğu oluyor bazen ortalaması da 6 dan aşağı değildir. Adamları salıversen zaten 2050ye kalmadan tek başına iktidar olurlar.

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

ben kolaylık olsun diye dedin 5 milyon x 4 çocuk desem 25 milyon

x 6 çocuk desem 35 milyon terörist sevici var demek oluyor. yukarıdaki mantığa göre bu yüzden 15 i bir tevil ettirelim 20-25 e geliriz

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Komple o kadar vatandaşa terörist demek doğru olmadığı gibi yapıcı da değildir. ama dediğim gibi 2050 de gündemimiz çok farklı olacak.

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

tabiki doğru ve yapıcı değil bunu savunuyor değilim. ancak sen bir partinin liderine terörist dersen o lider de seçime girip 1-2-3-5-15 milyon fark etmez o kadar oy alırsa demek ki oy verenler teröristi destekliyor anlamı çıkar bu kadar basit. kendi ayağına sıkmış olursun

• bunlar da sabah akşam demleniyorlar maşallah  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 11 Aralık 2024; 11:7:21 >
  • NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt

sanırım o ikili demcileri oyları ile seçilmişti bunu unutularsa. 

EtikHaberyoutube
    HDP'li Fatma Kurtulan, "İYİ Parti, size söylüyorum: Size rağmen, içinde bulunduğunuz ittifaka, HDP ve PKK'ye içinde gönül vermişlerin de olduğu insanlar oy verdi. Şu an koltuklarınızda HDP'nin oylarıyla oturuyorsunuz" diye seslendi.
    https://www.youtube.com/watch?v=XNw_ygbbMW4
  • 30 yıldır demlenen chpyi bir telaş almış olmalı konu açıp duruyon. 

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

seçimler öncesi dem dem diye kafa ütülediniz şimdi terörist apo yu hapisten çıkarıyorsunuz, ölene kadar seçimsiz başkanlık uğruna kafayı yediniz. çünkü hilesiz bir seçimde sandıktan çıkamayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 11 Aralık 2024; 15:28:10 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

CHP'nin yaptıklarının aynısını AKP yapsın aynısı AKP içinde denir ve seçim kazanamaz emin ol...

Siz inatla olayları çarpıtmaya çalışıyorsunuz.

AKP'de CHP gibi 3-5 oy için DEM ne dersen kabul etse boyun eğse sessiz kalsa abi ne olur bizi destekleyin diye gel sana belediye meclis üyeliği al sana şuradaki belediye sende veya kent uzlaşısı adı altında benim istediğim isimleri belediye başaknı yapacan dese haklısın diyecem.

Ama YPG-PKK vurulmaya devam ediyor mu ediyor. Terör ile bağı çıkan belediyelere kayyum atanmaya devam ediyor mu ediyor. DEM partiye şirin görüneyim aman ne derlerse susayım diyen mi var ! Oda yok eee nasıl CHP ve AKP'nin tutumunu bir tutuyorsunuz ?

Not: Ölene kadar seçimsiz başkanlık ne alaka ? Siz körlemesine muhaliflikten kafayı yediniz heralde. ( Hileli seçim dediğin hangisi :D KK kazanmıştı aslında hile mi yaptılar diyon. Veya Ekmek İçin Ekmelettin almıştı ama hile ile mi AKP kaldı bu kadar mı sığ sın ? Muharem İnce yi saymıyom bile o kendisi söyledi zaten ADAM KAZANDI diye... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Aralık 2024; 16:7:1 >

• Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Şurada bu demlenmeyi savunmak için üstün çabalarına bak.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Ben o terörist öcalan savunucularını blokladım, görmüyorum kafam rahat  

• Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Aslında öyle yapmak lazım. Her konuda çoştular artık. Bu kadar olmaz yahu.
  • Bu CHP ne zaman DEM'den, PKK'ya silah bırakmasını söylemesini isteyecek? CHP neden DEMli yoldaşlarına demiyor ki, "Öcalan'a gidin deyin ki PKK silah bıraksın!"

CHP habire Kürt sorunu mecliste çözülsün sakızını çiğniyor. Samimi olduğunu göstermek için DEM'i neden ikna etmeye çalışmıyor. Bir CHP'linin bir DEMliyi ikna etmeye çalıştığını gördünüz mü? CHP tek bir şey düşünüyor. DEM seçmeni CHP'yi yerel ve merkezi iktidara taşıyan asansör olsun.

Bahçeli Öcalan'a bile çağrı yapabiliyor. Ama CHP bir DEMliye bile çağrı yapamıyor. Bir CHPli de çıkıp yöneticilerinden hesap sorma cesareti gösteremiyor. DEMlenmenin hazzı buna engel galiba....

Son dönemde Suriye'de yaşanan kırılmayı gördükten sonra hala CHP'nin PKK konusunda hiç bir hamlesi olmaması kadar sığlık olur mu? Daha ne olması lazım ki CHP DEMli yoldaşlarını iknaya gidecek?!

Doğru ya, KK ne demişti; PYD terör örgütü değildir. Şu anki CHP de farklı düşünmüyor; PYD laik bir örgüt, bu bize yeter; Arada bir asker şehit etmeleri, vatandaşımızı öldürmeleri mahzur görülebilir tarzında takılıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 11 Aralık 2024; 18:5:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.