Şimdi Ara

MHP Demlenmeye devam ediyor: Bahçeli, Dem Partili Bakırhan'ı konuşması sonrası alkışladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy şu anda #5
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Partili Bakırhan’ı alkışladı - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x9ai5dk

• laf olsun diye konuşan akparti ve mhp dir. dem yeni mi 5 milyon oy almış.

5 milyon x her birinin 2 çocuğu olsa 15 milyon insan bunlara terörist diyen kimlerdi. şimdi tarasam belki sen bile şu forumda böyle sözler etmişsindir.

ben burada bir omurgasızlık görüyorum ama sen de hiç bir tepki yok

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yok bu MEHAPE

• Bizim ülkede muhalif kitle neden böyle ?

Olaylara neden hep SIĞ bakıyorlar :D Konuya bak koşunn Bahçeli Bakırhan'ın konunşmasını alkışladı :D Konuşmasında ne demiş diye bakmak yok. Konuşmanın tamamınıda vermiyorlar :D Sadece alkışı vermişler. Körlemesine sallamasyon bir haber. Körlemesine muhalifçilik adamların bakış açısı.

Meclis'te düzenlenen bütçe görüşmelerinde konuşan DEM Partili Tuncer Bakırhan, Kürtlerle diyalog çağrısında bulunarak "Bu konuda iktidarın atacağı adımlara her türlü desteği vermeye hazırız." dedi. Bakırhan'ın çağrısı sonrası Devlet Bahçeli'nin alkışlaması konu bu sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 9 Aralık 2024; 23:10:51 >
  • rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Mehape ve akepe yapmaz öyle şeyler.
  • Hani ülkeler uzayda üs kurarlar falan bizde "sakız çiğnemek orucu bozar mı", "üniversitede başörtüsü olur mu" tartışmaları yapılır ya, bu konu da onun ötesi değil.
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Demin oy verdiği hiç bir yasaya oy vermeyiz diyen bir zihniyetin ne olursa olsun demi alkışlaması komik

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Etrafımız ateş çemberi. Suriye'de Kürt devleti kuruldu kurulacak yetmezmiş gibi içimizde ayrılıkçı guruplar var. Terör örgütleri var. DEM partiye oy veren en az 5 milyon insan vbar.

Bu tarz boş söylemlerle mi muhalefet yapacaksınız ?

Lütfen LAF OLSUN DİYE muhalifçilik değil ülke çıkarı için muhalefet yapın.

laf olsun diye konuşan akparti ve mhp dir. dem yeni mi 5 milyon oy almış.

5 milyon x her birinin 2 çocuğu olsa 15 milyon insan bunlara terörist diyen kimlerdi. şimdi tarasam belki sen bile şu forumda böyle sözler etmişsindir.

ben burada bir omurgasızlık görüyorum ama sen de hiç bir tepki yok

Halen daha körlemesine boş muhabbet derdindesin.

Seçmene kim terorist dedi ya ! Seçmene neden terorist desin bir parti ? Onların oyuna talip zaten herkes.

Siz parti ile seçmeni neden sürekli karıştırıoyrusnuz ? Siyaseten HDP'ye veya DEM partiye söylenen şeyi koşunn seçmene dedi diye pompalamakta başka bir kafa. ( Ayrıca alanene ceza alanlar terör örgütü üyesi olanlar kayyum atananalar kardeşi dağ kadrosunda ölenler sanki yokmuş gibi davranmanızda garip. 2015 ten beri aman HDP küser aman HDP oy vermez diye taklalar atanların konu ülke çıkarı olunca şu modlara girmeleride saçma. )

Ama siz işi sulandırma derdine giriyorsunuz. Lütfen muhalifliğiniz ülkeye devlete hatta millete muhalif olacak seviyesine gelmesin.

Allah aşkına dürüst ol.

Bir yerde terörist biri aday oluyor bir kişi de ona oy veriyorsa o kişi terörist olur mu olmaz mı

dürüst ol ama

OLMAZ. Oy veren neden terorist olsun.

Terörist olmanın ön şartı ELİNE SİLAH ALMASIDIR.

Fikir ile veya düşünce ile terorist olunmaz. Seversin sevmesin bir insanın aykırı fikirleride olabilir. Kürt otonom yönetimide isteyebilir ayrı Kürt eyelatide isteyebilir veya kürt özerk bölgeside isteyebilir. Bunu İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA SÖYLEYEBİLİR ve tartışılabilir. Veya bunu isteyenleri destekleyebilir oy verebilir.

Ama ben bunu zorla yapacam elimede silah alacam bu ülkenin çıakrlarına ters hareket edecem askerini polisini öldürecem malını çalacam yaptıklarınızı bozacam yakacam yıkacam dediği an terorist olur.

Yoksa ifade özgürlüğü kapsamında bu ülkede sosyalizm olsun Kominizim gelsin diyen veya şeriat gelsin diyenden bir farkı yok DEM'e HDP'ye oy verenlerin. Biz kürt Eyaleti istiyoruz demek teroristlik değildir. ( Ülkede anayasa var 360 vekil imzasını bulup referandumda yüzde 50+1 alırsa siyaseten dediğini yapabilir. YOKSA YAPAMAZLAR. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Aralık 2024; 0:46:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

OLMAZ. Oy veren neden terorist olsun.

Terörist olmanın ön şartı ELİNE SİLAH ALMASIDIR.

Fikir ile veya düşünce ile terorist olunmaz. Seversin sevmesin bir insanın aykırı fikirleride olabilir. Kürt otonom yönetimide isteyebilir ayrı Kürt eyelatide isteyebilir veya kürt özerk bölgeside isteyebilir. Bunu İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA SÖYLEYEBİLİR ve tartışılabilir. Veya bunu isteyenleri destekleyebilir oy verebilir.

Ama ben bunu zorla yapacam elimede silah alacam bu ülkenin çıakrlarına ters hareket edecem askerini polisini öldürecem malını çalacam yaptıklarınızı bozacam yakacam yıkacam dediği an terorist olur.

Yoksa ifade özgürlüğü kapsamında bu ülkede sosyalizm olsun Kominizim gelsin diyen veya şeriat gelsin diyenden bir farkı yok DEM'e HDP'ye oy verenlerin. Biz kürt Eyaleti istiyoruz demek teroristlik değildir. ( Ülkede anayasa var 360 vekil imzasını bulup referandumda yüzde 50+1 alırsa siyaseten dediğini yapabilir. YOKSA YAPAMAZLAR. )

Nereye vardın buradan =?

Seçmene Terorist diyen yok dimi bunu kavradın heralde ?

Terörist olmak için eline silah almak şart dedin ya onu diyorum.

İkinci aşama bir parti lideri ya da sıradan herhangi biri terörist ise ben ya da başkası ona destek veriyorsa teröriste destek vermiş olursun. Ha evinde terörist besledin ha teröriste oy verdin ne farkı var.

Şimdi demliler yani demin başındakiler terörist ise ki erdoğana göre terörist (hoş sana göre değil ) o zaman destek verenler de terör sempatizanı olur. bunun bir adım sonrarı teröristliktir

Gene sap saman ne varsa karıştıyorsun ve gereksiz konuyu uzatıp dahada saçmalıyorsun.

Fark var işte Teröre yardım yataklık veya övmek reklamını yapmak veya propagandasını yapmak sempatizanı olmak bunlar farklı şeyler. Eline silah almak askere polise ateş etmek ile aynı kefene konmuyor. Sen koysan bile mahkemeler koymuyor.

Katil olmakla katile yardım etmenin ayrı olması gibi.

Çoğu DEM partili isim veya eski HDP'li hapis cezası alıyor mesela veya birçok HDP'li DEM li belediyeye kayyum atanıyor ama 3 yıl 5 yıl 6 yıl en babası 10 yıl alıyor 2-3 veya 5 sene yatıp çıkıyorlar neden sence ? ELİNE SİLAH ALMADIKLARI İÇİN. ( Adam içten içe terorist belki hatta biliyorsun belki teror destekçisi olduğunu ama eline silah almadıkça ifade fikir özgürlüğüne sokuyorlar çoğu söylemi ve çok ağır cezalar veremiyorlar. En baba sempatizanı dersin ondanda ağır ceza veremiyorsun.)

Şuan en ağır cezadan yatan Selahattin Demirtaş işte. Oda isyana çağrı yaptı 50 kişinin öldüğü olaylardan vb sorumlu tutulduğuna yatıyor.

Yoksa PKK sizi tukürüğü ile boğar diyen şuan ki VAN büyük şehir belediye başkanı bile 2-3 sene yattı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Aralık 2024; 1:6:10 >

Tamam senin için adım adım gidelim

Erdoğan haklı mı. Yani demin (hdp in) başındakiler terörist mi

Evet ya da hayır de ona göre sap ile sapan ayrılsın.

Arkadaşım ŞÖYLE YAPMA LÜTFEN GERÇEKTEN BOŞ MUHALİFÇİLİK BUNLAR.

2019 SÖYLEMİNİ GETİRİP 2025 E GİRECEĞİMİZ BU GÜNLERİ Mİ YORUMLAYACAN.

LÜTFEN ÇIK ŞU SIĞ MUHALİF KAFADAN.

Abicim dün terörist dediğini bugün alkislarsan bu omirgasizlik olur.

Sen soruma cevap ver ben 2025e de gelecem

2019 da terörist Tanımı farklı 2025 de farklı mı.

Ciddi ciddi bundan mantıklı bir cevap beklemiyorsun değil mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.