Bir iki kişi daha var ben de umut yok tanısı koyarsam daha tartışmaya girmeyecem bunlarla |
MHP Demlenmeye devam ediyor: Bahçeli, Dem Partili Bakırhan'ı konuşması sonrası alkışladı (2. sayfa)
-
-
Bir kaç potansiyel tanı var bunlar için ama kesin bilmek zor. Bu dilli vs. sadece basit bir partizan değil, en azından bunu söyleyebiliriz. -
Ben hala CHP'nin Kürtlere vadettiği devlet konusunda bir şey yapmasını bekliyorum. Ortada laf kalabalığı var, icraat yok... -
Hayat hakıyor olaylar değişiyor siz hep GERİDE KALIYORSUNUZ. Muhalefet bu yüzden iktidar olamıyor işte.
Zamanın ruhu diye bir şey var. Süreç akıyor olaylar değişiyor şartlar dünya çevremiz değişiyor siz 2005 te bunu dedin 2010 da bunu dedin kafasındasınız her olayda. Böyle siyasette olmaz ülke çıkarıda güdülmez.
2019'da DEM yok HDP var başında kim var Allah bilir. Suriye'de Esad var iken bugün yok. 2019'da ABD'nin başında kim var bugün kim var. O zamanlar İsrail Gazzeye girmemiş veya HDP gitmiş DEM gelmiş Partiler değişmiş yöneticleri değişmiş konjektür değişmiş biz 2019'da Suriye ve Irak'a askeri operasyon yapıyorduk o zaman mantık sistem başkaydı. şuan gerekirse PKK'yı bitirin lav edin Öcalan ev hapsine bırakılır kafasında devlet aklı. Belki 1 yıl sonra gene ölümüne kanlı bir mücadele başlayacak YPG-PYD vurulacak veya DEM parti hatta kapatılacak belki bilemeyiz ki.
Ama sizin her olayı 5 sene önce şunu dedin 10 sene önce bunu yaptınla yorumlamanız SAÇMA şu sığlıktan çıkın artık.
-
Seçmenleri her yaptıklarını alkışladığı için onlarda uzun zamandır demleniyorlar.
Koskoca mehape ne hale gelmiş. kendinize milliyetçiyiz demeyin demciyiz deyin daha doğru. -
12 yılda 13 seçim kaybeden ve ona rağmen halka inat aday olan KK'yi ölümüne destekleyen bir kitleye ne anlatabilirsin ki :(
Siyasi kapasite veya siyaseti okuyabilme bu kadar ne yazık ki... Adamlar GÜNCEL HİÇ BİR OLAYI YORUMLAYAMAZLAR. Hep kafa geride 5 yıl önce 10 yıl önce bulamazsa 20 yıl önceye gider...
Not: Düne kadar herkes Rusya'ya karşı tavır alıyor yaptırım peşinde koşuyordu. Bakın 1 seneye Rusya ile hepsi barışacak hatta ölümüne ticarete başlayacak ve Rusya Ukrayna'da işgal ettiği 4-5 bölgenin en az 2-3 tanesinden çıkmadan olacak bu olaylar.
Ve o ülkelerdeki muhaliflerin hiç biri amaaaa abii 2 sene önce bunu dedin şimdi neden barışıyon Putin ile demiyecek. Çünkü olan ucuz gelen gaza bakacak. Rusya ile ticarete bakacak ülkenin çıkarına bakacak.
Ama bizim ülkedeki siyasetten gram anlamayan kitle aynı tas aynı hamam devam edecek... Güncel ülke çıkarı değil onlar geçmişten sığ siyaset devşirme peşinde olacaklar sadece.
-
Y-MHP -
Ti'ye alıyorlar sen de ciddi ciddi eleştiri yapıyorsun. Bir dönem hdp ile aynı çayı bile içmem diyen de Bahçeli idi. Yoksa burada aaa bahçeli alkışladı diye bir eleştiri yok.
-
Sen dürüst tartışma yapmıyorsun
-
Y-Y-Mhp oldu o.. Y-Mhp mertebesine akp ile ittifak yaptiginda eristi.. Eee sen kalk vakti zamaninda, cemaat evlerini bas, unilerde cemaatci gulenci tayfalari sıkıstir, sonra 40-50 yaslara geldiginde de onlarin eteginin dibine otur :))) iste,ozaman Y-mhp oldu. Simdide yep yepni mhp oldu :) -
Yani konjöktüre göre Dem ile konuşulabilir, bu yaptığınız takiyyedir. Genel seçim öncesi sahte kasetle bunlar demle bilmem kimle konuşuyor dediğinizi nereye oturtmak gerek?
-
rezillik...
-
hayırdır mhp demli vekilmi transfer ettti yoksa vekiline oy verdi sizin gibi.
-
Benden herkese demli çay, Özkan'a çay yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 10 Aralık 2024; 9:9:27 > -
DEM'i Ülke devlet millet çizgisine çekmeye çalışmakla DEM'in çizgisine girmeyi aynı şey sanmayın. Ben iktidar olursam ilk iş Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacam diyenler kimdi ? ( Baştan yargılayacaz adil yargılayacaz veya hızlı yargılayacaz dese anlayacam direkt serbest kasmasını istiyorsanız bize katılın demek nedir Van'da ? Veya Van'da Kürsüden Zafer işaretleri yapmaları unutmadı kimse 3-5 oy için...
DEM terörü kınasın gelsin Türkiye içi siyaset yapsın terör bitsin mantığı ile gel sana 2 başkan yardımcılığı yok 2 belediye verelim belediye meclis üyelerini sen belirle gel beni destekle 3-5 oy için ne dersen sessiz kalacam ne yaparsan laf etmeyecem kafası aynı şey değil.
DEVLET deli gibi Kayyum atıyor son 2-3 aydır neden sizce ? Bunları atamayıp DEM ne yaparsa sessiz kalsa ne derse aman abi yapma abi tamam sensin abi modunda gezse haklısınız diyecem. Ama teröristte vuruyor kayyumda atıyor terörle mücadelesini yapıyor ama bak gelin Türkiye partisi olacaksanız PKK lav edilecekse ülke çıkarı için her şeyde yapılabilir diyorlar. ARADAKİ FARKI ANLADIĞI GÜN MUHALEFET İKTİDARA YÜRÜYECEK İŞTE.
Ama siz ne yapıyorsunuz veya CHP ne yapıyor. Koşa koşa kayyum atanan yerlere gidiyor. Adamları ölümüne savunuyor Ve DEM partililer ile otobüs tepesinden ortak açıklamalar yapıyor. DEM partili isim Seyit Rıza ne yaptıysa Şeyh Said ne yaptıysa Sakine Cansız ne yaptıysa bizde onu yapacaz benzeri laflar diyor. Kos koca CHP lideri Kos koca Atatürk'ün partisi olduğunu söyleyen isimler TEK KELİME EDEMİYOR. Yetmiyor devamında bu söylemleri için hakkında işlem başlatılıp fezleke hazırlanmasını eleştiriyor CHP. Aradaki farkı anlasan işte.
Orada Erdoğan'ın yanında bu sözleri söyleyebilir mi ? Onla aynı otobüsün üstüne çıkıp böyle açıklamalar yapabilirler mi ?
-
"DEM'i Ülke devlet millet çizgisine çekmeye çalışmakla DEM'in çizgisine girmeyi aynı şey sanmayın."
Bu söze göre Dem ile ittifak yapmak onu seçimde yerel siyasete sokmak gerekmezmi ?
-
Müsavat Dervişoğlu ve Turhan Çömez'in Bahçeli'ye bakışı olay oldu
TBMM Genel Kurulu'nda, 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2023 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine başlandı. Partilerin genel başkanları da Genel Kurulda söz alarak konuşma yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bütçe görüşmelerindeki konuşmasının ardından DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ı alkışladı. O anlarda Müsavat Dervişoğlu ve Turhan Çömez'in bakışı ise dikkat çekiciydi.
BAHÇELİ ALKIŞLADI, DERVİŞOĞLU'NUN BAKIŞI DİKKAT ÇEKTİ
Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın konuşması sonrası dikkat çekici bir gelişme yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'li vekiller bütçe görüşmelerindeki konuşmasının ardından Bakırhan'ı alkışladı. Bakırhan da yerine geçtiği esnada Bahçeli'yi başıyla selamladı. Bahçeli'nin Bakırhan'ı alkışladığı esnada İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Turhan Çömez'in bakışı ise dikkat çekiciydi.
PEKİ BAKIRHAN NE DEDİ?
Bakırhan, Bahçeli'nin de uzun süre alkışladığı konuşmasında "Türkiye'nin bütün vatandaşlarının barış ve kardeşlik içinde yaşayacağı ülkeyi demokratik bir anayasayla kurabiliriz. İkinci yüzyıla herkesi kapsayan bir anayasa ile girebiliriz. Konuşmama son vermeden önce önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum: 2025 yılında, Cumhuriyetin 103. yılında yeni bir başlangıç yapabiliriz. Bu Meclis, Demokratik Cumhuriyetin kuruculuğunu üstlenme şansına sahiptir. 85 milyonun kendisini ait hissedeceği bir ülkeyi var etme onuru bu Meclis'e ait olsun. Yüz yıldır bu toprakların hasret kaldığı, yerle göğü dolduran barış sesini duymanın zamanıdır. Ufukta asılı duran barışı bu topraklara indirmenin zamanıdır. Bu duygularla hepinizi selamlıyorum. Ekranları başında bizleri izleyen tüm halklarımıza selam, sevgi ve saygılarımı yolluyorum" ifadelerine yer verdi.
Haberler.com
-
DEM aynı çizgide iken YAPILIRSA OLMAZ İŞTE. Çoğu siyasetçi söylüyor DEM'in kadroları Kandilden belirleniyor kim aday olacak kim aday olmayacak kandil belirliyor. Seçilen belediye başkanının yanına dağdan 1 tanede eş başkan gönderildiği ve belediyeyi asıl onun yönettiği söyleniyor bunlar varken nasıl İTTİFAK veya ORTAK ADAY çıkarma birbirini destekleme olabilir.
Adamlar alanen PKK'nın dağ kardosuna yardım ederken sen onlara bakanlık verirsen alenen terör propagandası yapan isimleri destekleyip belediye başkanı veya belediye meclis üyesi olmasına CHP listelerinden belediyelere girmesine izin verirsen olmaz TABİ Kİ...
Önce Terörü lanetleyecek kınayacak sonra PKK bitecek. Devamında mecliste milletvekili olarak Özerklikte tartışabilirler Eyalet sisteminide tartışabilir. ( Bunlar ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilebilir. Ama elinde silah olan bir örgütün arka bahçesi gibiyken olmaz bu işler. )
Biz Şeyh Said lerin Seyit Rıza ların izinden derlerken OLMAZ...
-
Ellerinde neyi var diye düşünüyorlar bakışı bu
-
Türkçü sandığımız adamların içinden tam bir Kürtçü çıktı.
MHP varken HDP'ye gerek yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X