Şimdi Ara

Mi 5x Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona nazar deydi. Çocuk elinden düşürdü ve ekran kırıldı. Şuan bu şekilde kullanıyorum ama değiştirmek istersem orijinal ekran ve uygun fiyatlı yer bilen var mı?
  • Bende kırık şekilde kullanıyorum. Uzun sürede değiştirmeyi düşünmüyorum. Aliexpresten ekran alabilirsin ama dolar kuru yüzünden parçalar da çok pahalandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bigmagician B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, dediğin gibi dolardan işler karıştı. AliExpress'de orijinal Biel+Eggb satan bir hesap var ama fiyat çok pahalı. 46 dolardan kapı açıyor. Bir tane de yorumu iyi olan IPS ekran var 19 dolar. Bakalım, şimdilik devam :)

• Aynen 20 dolar civarı, orijinalini bulamazsın Xiaomi parça üretimi yapmıyor. Çıkma bulman da çok zor. Replika ekranlar da orijinali gibi olmuyor maalesef. O yüzden bende değiştirmiyorum. Mi 4 te çok değiştirdim ordan edindim tecrübeyi

Evet, 5X de Biel+Eggb ekran var. AliExpress'de de bir kullanıcı ekran görüntüsünde Biel+Eggb olduğunu paylaşmış aldığı ekranın. O yüzden orijinal dedim :) Valla telefonu değiştirme kararı verene kadar bu şekilde devam edeceğiz artık. Sonuçta çocuğun tekrar düşürmeyeceğinin garantisi yok.

• Biel+eggb ekran hakkında bilgim yok, bende bozulana kadar böyle kullanmayı düşünüyorum. Çünkü öyle bir düşürmüşum ki çerçeve kenarından yamukluk var zahmetli benimki

• Biel+eggb ekran hakkında bilgim yok, bende bozulana kadar böyle kullanmayı düşünüyorum. Çünkü öyle bir düşürmüşum ki çerçeve kenarından yamukluk var zahmetli benimki

*#*#6484#*#* yapıp sürüm bilgilerinde aşağıda yeşil renkli gösterir ekran tipini.

• Biel +eggb benimki de

İşte AliExpress'de orijinal olduğu iddia edilen de ebbg imiş ama o fiyata değmez.

Bu arada siz hangi romu kullanıyorsunuz? EU mu?

• Eu stabil kullanıyorum, Miui 10 bekliyorum bakalım. Miui pro romu da güzel diyorlar

Bugün Miui10 stable yayınlandı birçok alet için ama 5X e yok.

Ben eu beta kullanıyorum. Miui10 güzel, çabuk alışıyor insan.Betasi da stabil sayılır, nadiren hata ile karşılaşıyorum.

Beta kullanıyor olsaydınız bendeki bir hata sizde de var mi diye soracaktım.

• Mi 4 kullanırken global beta kullanırdım sürekli ama güncellemeler küçük boyutlu olunca kolay oluyordu. Eu da tam rom indirme falan baya uğraştiriyor stabil kullanıyorum o yüzden yoksa bende betaciyim, tahminimce eylülün sonuna doğru yayınlanır 5xe

• EU Beta romda Oreo çıktı arkadaşlar. Sadece bir konuya dikkat etmeniz lazım. Mevcut TWRP sürümü Oreo destekli değil. Bu yüzden XDA dan falan önce Oreo destekli TWRP yükleyip sonrasında 8.11.15'i flashlamanız lazım. Bir de benim düştüğüm hataya sakın düşmeyin, işlemi yaptıktan sonra kesinlikle WİPE yapmadan RESTART etmeyin. Telefon siyah ekrana düşüyor. Açılıyor ama ekran siyah olduğu için hiçbir işlem yapamıyorsunuz. TWRP ve Fastboot ekranı bile siyah oluyor :)

Sorunu araştırdım kimse bir çözüm sunmadığı için ben de deneme yanılma yoluyla Fastboot rom yükleyerek çözdüm. Aman dikkat :)

Tecrübelerimi paylaşamıyorum Oreo ile ilgili, çünkü bu sorunlardan kaynaklı bootloader kilidim tekrar kapandı ve 72 saat geçmesi gerekiyor tekrar aktif etmem için. Bu nedenle Oreo sürümünü yükleyemedim :)
  • Bazı kişilere stabil Miui 10 gelmiş ama hala nougat sürümünde. Adam akıllı yapamadılar bir işi

Hocam stabil 5X yayınlanmadı henüz başka bir romdur o :)

• bolobolo kullanıcısına yanıt
    Tester olanlara gelmiş Çin stabil, yakında eu falan çıkartır.

Hee, Çin olabilir evet :) EU da ses yok daha :)

• Bu arada hocam ekranım çatlaktı geçen dokunmatik sapitmaya başladı aliexpresten ekran siparişi verdim 122 TL, yorumları en iyi olandan aldım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.