Şimdi Ara

Mi 5x Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizin cihazlarda da oreo sonrasında şarj problemi oldu mu? benim cihaz oreo dan sonra şarj tutmuyordu, akşam yüzde 45 de bıraktığım cihaz her şey kapalı olmasına rağmen sabah kalktığımda yüzde 7 ye düşmüştü. tekrar nougat a geri döndüğüm de sorun düzeldi.
  • fatih7934 F kullanıcısına yanıt
    Oreo'da şarj problemi şöyle var. Telefonu %80 iken kapatıyorsun açılınca %55 açılıyor mesela. Ama %1 de telefon 2-3 saat gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin stabil 10.2.2.0 yayınlandı oreo lu ilk stabil sürüm. Xiaomi eu daha romu yayınlamamış yakında çıkacaktır. Ben şuan Xiaomi eu 10.1.3.0 stabil sürümünü kullanıyorum, Miui 9 a göre eksik ve hatalar mevcut. Temiz kurulum yapmadığım için de bu hatalar olmuş olabilir. 1 ay sonra ekranı değiştirirken telefonu sıfırdan temiz bir şekilde kurulum yapacağım. Arka kamerası gün ışığında süper özellikle portre modunda iphone 7 Plusi olan arkadaşımı bile mest etti. Gece ve kapalı mekanlarda yapay ışığın olduğu yerlerde video performansi berbat.

• Bigmagician B kullanıcısına yanıt
    Stabil için boşuna kastırıyorsun bence hocam. Bugün miui 10 / 9.1.3 yayınlandı. Gayet iyi. Hatta çift tıklama ile ekran kilidi geldi :)

• bolobolo kullanıcısına yanıt
    Her hafta cihazı güncellemek ile uğraşmak istemiyorum hocam :D çift tıklama ile ekranı açma mı geldi? Yoksa ekranı kapatma mı? Çift tıklama ile ekranı açma Miui 9 da da vardı.

Her hafta güncellemeyin hocam :) Puanı yüksek sorunsuz güncellemeleri istediğiniz zaman yaparsınız.

Yok kapatma geldi(LG G2deki gibi), açma vardı evet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Her hafta güncellemeyin hocam :) Puanı yüksek sorunsuz güncellemeleri istediğiniz zaman yaparsınız.

Yok kapatma geldi(LG G2deki gibi), açma vardı evet.
    O baya iyi, başka yeni neler var? Benim Miui 10 stabil de farkettigim ön kameraya portre gelmiş

Aynen portre çok oldu ön kameraya geleli. Valla öyle belirgin özellik gelmiyor aklıma uzun zamandır kullandığım için hangisi stabilde yok bilmiyorum :)

• Son güncelleme ile şarj sorununa çözüm geldi mi?

• fatih7934 F kullanıcısına yanıt
    9.1.3 gayet başarılı bir sürüm. Sorunların büyük kısmı çözülmüş.
    Hocam hangi twrp sürümünü kullanıyorsun, oreo için farklı bir twrp gerekiyor sanırım.

Hocam ben şuan sürümünü kullanıyorum. Mutlaka wipe yapın, ben dahil birkaç kişi wipe yapmayı atladığı için siyah ekran hatası aldı. Zar zor çözdük :)

Linkte twrp yok hocam, mega nin ana sayfasına atıyor

Şimdi olması lazım;

Megada sorun var galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolobolo -- 8 Ocak 2019; 14:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Şimdi olması lazım;http://dosya.co/ma5l7sa1dbyn/twrp-3.2.3_0-tiffany-mod-20181217.img.html

Megada sorun var galiba.
    kaşındım galiba , benim cihazda siyak ekran da fastboota alıp adb de cihazı görebiliyorum. Nasıl çözüyoruz , fastbootan rom kurmayız ins.
    Hoppala, geçmiş olsun hocam. Fastboot rom ile çözdüm ben başka türlü çözemedim. Wipe yapmanıza rağmen mi siyah ekran verdi?

wipe yapmadım hocam , sizin verdiğiniz twrp başta salt okunurlukla ilgili bir şey sordu sanırım siyah ekran hatası o yüzden , şimdi cihazı bağladım bir şekilde fotoları falan çekiyorum.
    Yeni TWRP lerin hepsi salt okunurluk bilgisi veriyor hocam. Wipe yapsaydiniz keşke.

hocam internetin hızlıysa mega ya tgz rom yükleyebilir misin? final haftası telefon gitti , yurttaki internet sadece mega dan indirme yapabiliyor.
    tgz romun linki :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigmagician -- 8 Ocak 2019; 17:12:52 >
    Hocam benim internet hızlı ama mega 100 kbps ile yüklüyor şuan. Anlamadım problemi, yine de yükleyip link vereceğim sana.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.