Şimdi Ara

Mi 5x Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
6
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mi flash ile Çin stabil 10.2.2.0 tgz romu flaşladım . Cihaz açılacak inşallah :D bu işlerden elimi ayağımı çekeli çok olmuştu ama onlar bizi bırakmıyor . Memlekete döneyim de ekranı değiştireyim artık o zamanda eu roma geçerim. Allah tan cihaz tiffany kodlu , tissot olsaydı cihaz çöpe dönmüştü.
  • Bigmagician B kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu mesajı kaçırmışım, aklım sende kalmıştı geçmiş olsun :) Özellikle Wipe yap demiştim, keşke atlamasaydın onu.

Valla benimki hardbrick bile oldu, telefonu açtım. test point noktalarını kısa devre yaptırarak miflash üzerinden rom yükleyip de çözdüm. Her gün birşey öpretiyor sistem :)
  • bolobolo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam senlik bir şey yok suç bende 😁 en son böyle kafama buyruk takıldığım da mi 4 çöp olacaktı zaten. İnsan boza boza öğreniyor, napcan işte

• google play service nasil yukluyorsunuz.
    mirror siteden apk indirdim, kuruluyor ama nereye kuruluyor nerde hicbelli degil. settingsten girince de installed apps larda gozukuyor.
  • makman kullanıcısına yanıt
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/cin-romlu-xiaomi-telefonlara-google-play-yukleme.26616/

• Hocam ekranı değiştirdim , ekran orijinal değil . Alt tuş ışıklandırması çok iyi orjinal ile aynı (genelde yan sanayi ekranların tuş aydınlatması iyi olmuyor), ahize kısmı farklı sesi daha çok veriyor , dokunmatik olarak orjinal ekran daha iyi bazen yazı yazarken tuşlar birbirine giriyor ama abartılacak gibi değil tabikide , şuan cihaz sıfır gibi oldu . Kısacası memnunum. Youtubda ekran değişim videoları var bazıları çıtalı bazıları çıtasız değiştirenler olmuş, farkı görebilirsiniz.Cihazı ilk defa kullananlar ekranın orjinal olmadığını anlayamazlar.
    Etiket olmayınca geç gördüm hocam. Eyvallah bilgi için.

Peki test bölümünde ekranın markası ne görünüyor baktınız mı?

• bolobolo kullanıcısına yanıt
    Tianma olarak gözüküyor
    Biel+TM olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigmagician -- 31 Ocak 2019; 13:38:43 >
  • Arkadaşlar Mi5X'e IMEI nasıl atılır?
    Telefon kapandı da... Yeni IMEI yüklemek gerek.

Telefonda Bootloader kilidi açık Twrp yüklü,
    Miui 9.3 by xiaomi.eu 8.1.8. l Beta yüklü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.