Şimdi Ara

Mi 5x Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, geldikten sonra arkalı önlü fotoğrafını bir de taktıktan sonraki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ben de almayı düşünüyorum, sinirimi bozmaya başladı ekran. Kırıldığı yerden kararmaya başladı.

Ben de şu sitedeki ekranı almayı düşünüyorum. Buradan daha önce yedek parça aldım sorun çıkmadı ama ekran hiç almadım.
    www.akilliphone.com
    Xiaomi mi 5x,a1 lcd ekran dokunmatik touch çıtalı
    https://www.akilliphone.com/incele/xiaomi-mi-5x-a1-lcd-ekran-dokunmatik-touch-citali-99417

Bir de çıtalıyla çıtasız arasındaki farkı anlamadım hiç :)
    www.akilliphone.com
    Cep Telefonu Yedek Parçaları ,Cep Telefonu Aksesuarları ve Baseus ürünleri | - akilliphone.com
    https://www.akilliphone.com/markalar/xiaomi-mi-5x-a1-3755

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolobolo -- 26 Kasım 2018; 11:35:54 >

• Bende aslında akıllı Phone dakini alacaktım ama daha öncesinde mi 4 için aldığım ekran bozuk çıkmıştı gerçi iade konusunda sıkıntı yaşamadım. Citali ekran daha iyi hocam amatör biri bile ekranı değiştirebilir ama çıtasız ekran değişimi daha zor ustalık gerektiriyor, ekranın kenarlarından ışık falan sızıyor, mi 4 ten tecrübe ettim bende. O yüzden citali sipariş ettim. Ekran gelsin yazarım her şeyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bigmagician B kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu açtım Brick olduğu için geçen gün. Çıta denilen şey normalde ekranın kenarında oluyor. Bunda öyle birşey de yok. Fotoğrafta da aynı ekranlar, sadece rengi değişik. Gözümde canlandiramadim :)

Bu arada benim telefonla konuşurken karşı tarafın sesi inanılmaz az geliyor. Biraz yüksek sesli ortamda karşıyı duymam imkansız gibi. Sanırım ekranı değiştirirken onu da değiştireceğim. Kirlenmedir dedim ama temizlememe rağmen düşük ses. Sizde nasıl ses durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses bende gayet iyi, ön kamera dan hiç memnun değilim leş gibi

Ön kamera kötü evet ama yapay zeka ile portre modunda iyi şeyler çıkıyor. Tabi o da düşük ışıkta kötü :)

• bolobolo kullanıcısına yanıt
    Eu beta da var mı bu özellik

Evet hocam EU betada var. Gün ışığında çok başarılı fotolar çıkıyor ön kameradan. Düşük ışıkta da arka kameradan aydınlık fotolar çekiyor :)

Bu arada Camera2API yi aktif ettiyseniz Google Pixel kamerayı da deneyebilirsiniz.

• Google kamerayı denedim de beğenmedim, ekran değişsin de eu beta ya da farklı bir roma geçecem. Umarım ekran gelene kadar Miui 10 eu stabil çıkar da ekranla beraber telefonuda sıfırdan kurarım yağ gibi olur

Valla hocam heyecanla ekraninizin gelmesini bekliyorum :) Telefon Oreo ile istediğim kıvama geldi. Bir de ekranı degistirirsek tamamdır sanki :)

Hızlı sarj gelseydi keske, A1 de olup bizde olmaması çok saçma.

• Arkadaşlar merhabalar,

Eşimin kullandığı Mi 5X 4/32 Gb Pembe telefonu yeni Mi8 Lite aldığımız için satıyoruz, telefonu sıfırdan farksız ilk alındığı günkü gibi diyebilirim. 2017 Kasım 'da Hepsiburada.com 'dan Evofone garantili şekilde almıştım daha 11 ay da Xiaomi Türkiye garantisi mevcut ihtiyacı olan varsa bilginiz olsun :)

Herhangi bir sorunu yoktur( çizik, vuruk vs )
  • srcn09 kullanıcısına yanıt
    Sahibinden'e ilan koyun hocam, bu konu pek canlı değil :) Ama fiyat ne düşünüyorsunuz yazın, eşe dosta söyleriz.

Bu arada 5X değil A1 dir sizinki, çünkü Evofone 5X getirtemez sadece Çin pazarı için satıldı bu ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Sahibinden'e ilan koyun hocam, bu konu pek canlı değil :) Ama fiyat ne düşünüyorsunuz yazın, eşe dosta söyleriz.

Bu arada 5X değil A1 dir sizinki, çünkü Evofone 5X getirtemez sadece Çin pazarı için satıldı bu ürün.
    Bende forum ortamlarını sevdiğim için gerçekten alıcına gitsin diye forum ortamına yazdım acelesi yok zaten :) Fiyat 1.100 TL düşünüyorum.

Geçen sene getirdi Evofone bende görünce direk almıştım. Mi A1 'i işletim sistemi yüzünden sevmiyordum Mi 5X Pembeyi görünce direk almıştım eşim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 22 Aralık 2018; 1:4:30 >
  • Cihaza ait fotoğraflar, çok temizdir.

Mi 5x Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• srcn09 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu sene girdi pazara resmi olarak Xiaomi. Bir karışıklık olmasın?

Gerçi çok önemli değil. Xiaomi sever birisi zaten pek uğraşmaz resmi dist. vs. Temizse yeterlidir onun için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Hocam zaten bu sene girdi pazara resmi olarak Xiaomi. Bir karışıklık olmasın?

Gerçi çok önemli değil. Xiaomi sever birisi zaten pek uğraşmaz resmi dist. vs. Temizse yeterlidir onun için :)
    Evo yeni bir şirket değil önceden ithalatçı olarak getiriyordu telefonları, şu an distribütörlüğü alınca doğal olarak öncesinde sattığı cihazlar xiaomi türkiye garantili oldu :)

Aynen katılıyorum bugüne kadar aile içinde ;
    Redmi Note 3, Redmi Note 5, Mi 5X, Mi Note 3, son olarak Mi 8 Lite bu telefonlar bulunuyor ve hiç birinde herhangi bir sorun dahi yaşamadım
  • Hocam, ekran 6 Aralık da geldi, yazmayı unutmuşum. Detaylı fotoğrafları ancak 1 ay sonra atabilirim. Ekranı o zaman değiştirmeyi düşünüyorum. Dıştan orijinali ile farkları var ahize kısmı farklı ve ekrana dokunuldugunda orijinal ekran gibi yağ gibi kaymıyor. Tabi ekranı takınca performansı nasıl olur bilemem ama bana çok iyi değil gibi geldi. Yan Sanayi olduğu belli. Bu arada konuya Xiaomi eu stabil Miui 10 geldiği için girdim. Ekranı değişince tekrar gelicem 😂

Stabil geldi ama konuştuğumuz gibi 7 ile geldi hocam. Telefon bence 8 ile daha iyi oldu. Ekranım kırık olmasa uzun süre götürür gibi geliyor beni :)

• Aynen Çin sürümü Android 7 ile geldiği için eu da öyle geldi. Ama yakında Android 8 li stabil de gelecektir

• bende de var bundan. 1 senede 3 kere ekran, 1 kere de batarya degistirdim.
    MIUI 10.1 surumu suanda. google play olmadigi icin app bulmakta ve kullanmakta cok zorluk cekiyorum.
    arkasina 2 tane kamera koymuslar ama ois koymamislar. hic bir fotografim guzel cikmiyor. nfc ozelligi de yok.
    xiaomi ekmek cikarir gibi yeni model cikariyor. yaza kadar bekleyeyim de gene orta sinif bi telefon bakarim bunun yerine.
  • makman kullanıcısına yanıt
    3 kere ekran değiştirdim derken, kendi kendine kırılmadı herhalde ekran? :) Geçmiş olsun kötü olmuş 3 kere kırılması.

MIUI10 sürümü ve Google Play olmadığı için derken ne demek istedin anlamadım. Google Play var bu telefonda, Çin olsa da yükleniyor. OIS özelliği 3000 liralık telefonlarda yokken bu fiyatta bir telefonda olmasını beklemek yanlış. Fotoğraf konusunda gün ışığında gayet iyi sonuçlar veriyor. Düşük ışık için de Camera2API yi aktif edip Pixel2-3 modları deneyebilirsin.

NFC ye de şuana kadar hiç ihtiyaç duymadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.