Şimdi Ara

Mİ 8 Lite 128 GB 1.999 Migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi Mi 8 Lite 128Gb Siyah 6Gb Ram Cep Telefonu (Elec) - Migros
    https://www.migros.com.tr/xiaomi-mi-8-lite-128gb-siyah-6gb-ram-cep-telefonu-elec-p-255de1c

fiyat iyi gibi

• İnternette kesilmeler oluyormuş ke fakamato makato

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktığında mavi pek yoktu bulunmuyordu 64gb olabi 1.600tl almistim sanirim cok memnunum nfc ve kablosuz sarj yok.
    sonra hepsiburada 1.450tl ye boyle bir cihazi satınca tekrar bile alacakgim lazim olmadigi halde çünkü o zamanlar kesinlikle fiyatindan daha fazlasini veriyordu. ondan sonrada xiaomi fiyat yukseltmesine gitti fiyati 1.900tl.lerde kaldi hep
    hafiza karti ucuza alirsaniz oyle yetmezsede kullanirsiniz 128 e o kadar bosuna para vermeye gerek yok
    urunden memnunum iphone 6 dan gecmistim parmak izi okuyucusu net 2/3 kat daha hızlı açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzelÜyelik -- 17 Mart 2020; 16:41:18 >
  • bir telefon almayı planlıyorum note 8 mi yoksa Mi 8 lite mı hangisi daha mantıklı arkadaşlar.
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Mi 8 Lite kullandım ince kasalı hafif güzel bir cihaz, önerim Redmi Note 9 modelini beklemeniz olurdu. Şuan Mi 9T kullanıyorum kalın ve ağır bir cihaz Mi 8 Lite'ı bazen arıyorum hafif olmasından dolayı tabii :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sattım da kurtuldum, ekran sararması oldu her iki yandan. Ayrıca kronik şebeke sorunu var. Şarjı pek de iyi dayanmıyor. Mi A3 aldım kurtuldum hepsinden. Tavsiye etmiyorum, aynı telefon 1000 tl olsun yine almam.

• Aynı fiyata Honor 10 var arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 Pro 512 GB Yeşil (TR)
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mi8 lite kullanıyorum. İnternet eziyet arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: etomon

Mi8 lite kullanıyorum. İnternet eziyet arkadaşlar.
    Neden?
  • Epey 67 puan vermiş pili berbat,1400 liralık realme5 i de 67 puan almış çok daha güzel

• Mi8 lite gerçekten şans işi bir cihaz oldu benim için gerek ön kamerası gerek kasası ilk çıktığı zaman aldığımız fiyata göre çok iyi kalitede halen alınır bir cihaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2018 aralıkta 1950 liraya almışım, pahalı çıkıp fiyatı çok düşmüştü bu telefonun. ben diplere yakın aldım sonra artmaya başladı nedense iyi fiyat ama eskidi sayılır telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzelÜyelik

ilk çıktığında mavi pek yoktu bulunmuyordu 64gb olabi 1.600tl almistim sanirim cok memnunum nfc ve kablosuz sarj yok.
    sonra hepsiburada 1.450tl ye boyle bir cihazi satınca tekrar bile alacakgim lazim olmadigi halde çünkü o zamanlar kesinlikle fiyatindan daha fazlasini veriyordu. ondan sonrada xiaomi fiyat yukseltmesine gitti fiyati 1.900tl.lerde kaldi hep
    hafiza karti ucuza alirsaniz oyle yetmezsede kullanirsiniz 128 e o kadar bosuna para vermeye gerek yok
    urunden memnunum iphone 6 dan gecmistim parmak izi okuyucusu net 2/3 kat daha hızlı açılıyor
    128 GB olanı 6 GB Ram ile gelmekte.
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Note 8 daha iyi ve daha ucuz, ama ben yine de biraz daha para ekleyip mi 9t veya a51 almanı öneririm çünkü uzun seneler kullanırsın. Bütçeni arttıramıyorsan da mi a3 derim. 720p olmasına rağmen süper amoled ekranıyla 1080p lcd ekrandan daha iyi.
  • mi a2 64 gb gördüm bende 1199 tl idi fiyat sanırım delist olmuş. 1 tane vardı sadece
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • etomon kullanıcısına yanıt
    4g de 2g gibi performans alıyor. Kamerası hızı vs on numara. Fakat internet işi kötü.

• etomon kullanıcısına yanıt
    Vodafone hat mı var ?
  • Şu zamanda telefona fazladan para vermek gereksiz bana göre...Haa ben biraz yaşlıyım,eski kafalı olabilirim ama düşünsenize bir telefon alıyorsunuz en iyisi en kalitelisi...Bir sürü para veriyorsunuz...Normal şartlarda bu telefon en az 7-8 yıl dayanabilecek kapasitede...Ama iki,üç yıl sonra bir bakıyorsunuz,işletim sistemi sahibi (android veya ios) veya WhatsApp gibi bir uygulama sahibi kafasına göre telefondaki desteği kesiyor,veya bir güncelleme gönderiyor,sizin tonla para verip aldığınız telefon ne oldu şimdi?...Pert...Haydi; git yeni telefon almaya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.