Bildirim
mi 9 lite vs redmi note 8
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Red mi note 8 pro desen neyse de. Mi 9 lite ile düz note 8 kıyaslanamaz. Her türlü mi 9 lite.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam note 8 pronun mtk işlemcili olması düşündürüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle aşırı yüksek grafik gerektiren oyunlar oynamiyorsan zaten mi 9 lite her türlü işini görür. mi 9 lite kamera olarak bence note 8 prodan üstün. Sony imx 586 sensörü fark yaratıyor. Mtk işlemcininde 1 yıl sonra durumu ne olur bilinmez. Bende çok araştırdım. Hem şekil olarakta lite daha iyi. İkisini de inceledim.
Bende dediğiniz gibi düşünmüştüm, teşekkürler cevabınız için :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bende mi 9 lite nin fiyatının biraz düşmesini bekliyorum almak için. Red mi note 8 pro kaba biraz, birde kamera çıkıntısi çok fazla. Foto kaliteside öyle abartıldığı gibi değil.
mi 9 lite 2400, note 8 1700 lira bu nasıl karşılaştırma? mi 9 lite yerine note 8 pro alırdım ben olsaydım mtk işlemci daha güçlü -
Mtk işlemcinin uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum hocam bir de mağazadan alacağım için fiyatlar dediğiniz gibi olmuyor
Uzun ömürlü olmayabilir bunu zamanla göreceğiz ama şuan için snapdragon 730 performansı sunuyor. Mağazadan alacaksan mağaza fiyatlarına göre seçim yapmanı öneririm
Bence de kamera pek iyi değil hocam
Cevabınız için teşekkürler :)
Kendime mi 9 lite alıcam da hanıma mi a3 mü alsam redmi note 8 karar veremedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi 12 imei atma
- poco x6 pro imei atılıyor mu
- imei repair
- redmi note 12 pro kendi kendine kapanıp açılıyor
- xiaomi bildirim sesi kapatma
- xiaomi 14t ile 14t pro arasındaki fark
- en çok satan telefon markaları
- redmi note 13 pro güncelleme
- redmi 14 ne zaman çıkacak
- mi 15 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X