Şimdi Ara

Mi Band 5 ile NFC özelliği tüm dünyaya sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemiz de dahil olmak üzere pek çok ülkede satışta olan Mi Band 4 oldukça beğenildi. Global sürümü Mi Smart Band 4 olarak isimlendirilen cihazın NFC’li versiyonu maalesef Çin’e özel kaldı. Ortaya çıkan son raporlara göre Mi Band 5 ile birlikte NFC özelliği tüm dünyaya sunulacak.

Mikrofon konusu belirsiz

Mi Band’in NFC’li versiyonlarının Çin’e özel kalmasının altındaki temel sebep, firmanın toplu taşıma ve alışveriş gibi konularda NFC’li bilekliği kullanabilmesi. Tüm dünyaya yayıldığında toplu taşımada ve ödemelerde bilekliğin Çin’deki kadar aktif kullanılamayacağı bir gerçek.

Ek olarak Mi Band 4’ün NFC’li versiyonunun dahili mikrofon ile geldiğini de hatırlatalım. Bu mikrofon ile firmanın sesli asistanını kullanabiliyorsunuz. Mi Band 5 ile mikrofonu da tüm dünyada görmemiz mümkün.

Ayrıca Bkz.Instagram “Grup Hikayeleri” özelliğini test ediyor

Yine aynı kaynağa göre Mi Band 5, dayanıklılık konusunda oldukça gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Mi Band 4’ün çıkış tarihine bakarak bir tahmin yürütmek gerekirse, Mi Band 5’i 2020’nin ikinci çeyreğinde göreceğimizi belirtebiliriz. Xiaomi, oldukça başarılı giden bu seriyi daha dikkat çekici yapmayı başarabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

• Duyumlara gore, Ban4 NFC li modelini Cin disindan da siparis verildigi uzerine bu karar alinmis... Bence gec kalinmisti ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yazılım Çince gelmiyor mu? NFC li şekilde dilini degistirebiliyorsak alınabilir gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olması lazım artik. NFC özelliği olmayan telefonlara NFC özelliği katarsa çok satar. Mobil ödeme büyük kolaylık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda nfc yok ama yinede band ın nfc si kullanilabilirmi?

• Akıllı saatlerde Türkçe olmalı evet ama bunlar bileklik kısıtlı birkaç kelime var zaten. Yıllarca Casioları (databanklar dahil) ingilizce bilmeden kullandık. Topu topu 15 kelime var ezberleyin onlarıda tamamdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, MiFit'in modifiye bir sürümünü gerektirmesi direkt soğuttu :)
  • SAKIN alma :)
  • Nfc özellik nedir?

• burgfb kullanıcısına yanıt
    Sorun dilden ziyade Türkçe karakterlerin düzgün görüntülenememesi...
    Dili herkes bir şekilde halleder gerekirse Çince dahi kullanılır bir şekilde ama yumuşak g işareti yerine ekranda kutucuk çıkmasını bazı kelimelerin kutucuklar sebebiyle tek seferde okunamamasına ben şahsen katlanamıyorum.

• Her gün toplu taşıma da NFC kullanan birisi olarak işimi baya kolaylaştırır.

• Nfc, ve bluetooth kulaklık takılıysa görüşmeyi cevaplama gelmeli.

• Nfc fiyatı artıracaktır ama f/p en iyisi bu.

• burgfb kullanıcısına yanıt
    Mesele menünün Türkçe olması değil. Türkçe karakterlerin bozuk çıkması. Zaten şuan menü Türkçe. Türkçe karakter desteği demek daha doğru

• sankii S kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sana, acaba bu saatteki NFC öyle bir özellik katıyor mu. Samsung'taki katmıyor, sadece samsung pay için samsung pay çalışıyormuş

• Ben Mi A2 kullanıyorum nfc özelliği yok ödemeleri kart ile temassız yapıyorum .İnşallah bilekliğe banka uygulamaları kuruluyordur.

• Sirf görüntüsüne kanip honor band 5 aldim xomia dan kat ve kat daha kötü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.