Şimdi Ara

Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
8
Favori
24.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tam emin olmamakla beraber dün burada birisi çıktığını yazmıştı.
  • Uygun dönüştürücü ile çalışır. VGA To HDMI Çevirici + Ses (HDMI Dişi VGA Erkek ) şeklinde aratırsanız uygun bir şeyler çıkar.

• Teşekkürler, mi stick aldım 1 tane

• Kacirdik firsati. Yok mu alternatifi alalim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt

İşin ilginci Xiaominin hemen hemen her alanda özellikle hemşeri markalarıyla rekabet içindeyken android box evreninde pek rakibi yok.

Trye resmi gelmeyen, genelde Aliexpress ürünü no name boxlar (bende de bir tane var) ile nvidia, apple ya da firestick gibi pahalı cihazları ayrı tutuyorum tabi.

Olay bence donanım maliyetinden öte lisans maliyetleriyle alakalı. Bu tarz cihazların oynattığı medyaları ve desteklediği platformları düşünürseniz tonlarca lisans parası verdiklerini anlarsınız.

Bendeki cihazda mesela L1 lisansı yok o yüzden kıytırık bir netflix apk ile kullanıyorum. Netflixte hd desteği yok, interaktif film desteği yok, hdmi passthrough yapamıyor, hd sesleri avrye gönderemiyor, wifi sürekli kopuyor ama kağıt üzerinde 4 gb ram/32 hafıza var. Dışardan yakışıklı ama kafa basmıyor derler ya aynen öyle.

• mi box s 4k alıp da iade etmek isteyen olursa lütfen bana pm göndersin teşekkürler

• USB Ethernet tavsiyesi alayım. Modem 2,4 ghz
  • Tekrar indirime girmiş iki ürün de. Almak isteyenler kontrol etsin.

• 2. elini 450 ye alacaktım, kaptım şimdi ben de, teşekkürler bilgilendirme için!

• kod işe yarıyormu

• Amazon zorla herkesi mi box sahibi yapıyor valla.

• acey A kullanıcısına yanıt

evet. masaüstünde yemedi uygulamada işe yaradı.

• Ülen nerden girdim şu sıcak fırsatlara, durduk yere mi box aldım. Allah sizi bildiği gibi yapsın 😄

• Valla dayanamadım aldım 8k açıklanmış bekleyemedim artık, yanına da xiaomi kamera aldım, yıllardır öteliyordum
  • almayacaktım almayacaktım maalesef ben de aldım. % 20 worldpuan ile 287 liraya geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon artık bakiyeyi anında mı çekiyor karttan,eskiden kargo çıkınca çekiyordu değişti mi sistem?

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

almayacaktım almayacaktım maalesef ben de aldım. % 20 worldpuan ile 287 liraya geldi.

% 20 worldpuan nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

% 20 worldpuan nasıl oluyor?

Alıntıları Göster
    amazon hediye kartı aldım worldcard ile. 500 liraya 100 lira puan verdi. yani % 20 demek bu. bunu oranladım aldığım ürüne. :)

• xweser X kullanıcısına yanıt
    500 -50 değil miydi o kampanya?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.