< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (12. sayfa)
-
-
Mi stick dün sipariş verdim hala kargolanmadı benim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En ihtiyacim oldugu donemde yine para cikismadi arkadas ya
M stick 209 tlye hala varmi ?
Gerçekten öyle, "Kolay Gelsin" firması dimi, nazar degmesin
Haklısınız ama arada Amazon'un olması güven veriyor. -
Kardeşim hayırdır sen yenisin galiba senin gibiler yüzünden forumun tadı tuzu kalmadı yazık sizin gibilere hep art niyet hadi kardeşim.
-
İlk mesajdaki linkten almıştım hocam, bitmiş şu an için
550 tl civarı görünüyor heralde kampanya vardı kaçırdık..
-
hadi be kaçırdık
Mi box ganratisi xiaomi Türkiye değil miydi arkadaslar. Güney elektronik diye bi kart çıktı -
Dostum ben aldım gayet memnunum. Amacın film dizi YouTube izlemekse o donanım fazla bile. 3d Oyun oynamak istiyorsan bulaşma pek.
Mi box geldi kurulum yapıyorum. Her internet ağını görüyor evdeki benim modemi görmüyor. Modem Tenda V300 2.4 Ghz. Bilen var mı ne yapacağım
Edit: Modem kanal frekansını ayarlayınca düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 23 Aralık 2020; 15:36:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: milesbroke
Haklısınız ama arada Amazon'un olması güven veriyor.@milesbroke haklısınız ama Amazon'unda yapabilecekleri sınırlı. İlk 6 ayda arıza yaşanırsa Amazon yardımcı olup kendisi değişebilir ama sonrasında servis dışında bir seçenek kalmıyor.
@alonso35 Xiaomi Türkiye garantisi için garanti kağıdında garantiyi sağlayan olarak bu dört firmadan biri olmalı;
Evofone, Genpa, Win Telekom (Turkmi) veya Ouno. İthalatçı olarak da garanti belgelerinde bu dört firmanın yanında (eğer değişmediyse) Dora ve C1'de yazabilir. Bu son ikisi (eğer değişmediyse) sadece ithal ediyor ve servisliğine bakmıyordu. Dora ve C1 ile anlaşma 2021'de de devam edecek mi bilmiyorum bu sebeple ithalat kısmı için en garantili bilgiyi müşteri hizmetlerin alabilirsiniz. 444 21 18
Bağlantıda Türkiye toplantısında açıklanan resmi distribütörler ayrıntılı şekilde görünüyor. Ouno ve Genpa ithalat yapmayıp Evofone adına servis hizmeti verdiği için listede Evofone, Win Telekom (Turkmi), Dora ve C1 bulunuyor.
* 2021 yılında bu bilgiler değişebilir, Xiaomi tarafı yeni distribütörler ve servisler ile anlaşabilir veya mevcut anlaşmalarını iptal edebilir. Bu sebeple en güncel ve en kesin bilgi 444 21 18'den öğrenilebilir, seri numarasından teyit ettirilebilir, resmi servis listesine bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
-
mi box s hakkında faydalı bir entry:
-
Arkadaşlar mi box s 4K için sayılar ve kırmızı yeşil mavi sarı renkler varya onları nasıl seçecem. Kanalı favoriye eklemem için sarı renge bas diyo yapamıyorum. 110. Kanala gitmek istiyorum yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X