SMU Bilişim yazıyor belgede. |
Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (11. sayfa)
-
-
Ürün kutusunda güvenlik bandı var, onu tekrar yenileme imkanları var mı ki?
-
Acayip bir indirimle almadınız ki, neden iptal etsinler? Daha dün aynı fiyattan satıldı zaten.
-
Simdi denedim mi stick ile yansitti -
tabii ki yok. açılmışsa iade edersiniz. çok da kafanıza takmayın.quote:
Orijinalden alıntı: milesbrokeÜrün kutusunda güvenlik bandı var, onu tekrar yenileme imkanları var mı ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel dijital miydi neydi demek ki o.
Tamamdır teşekkür ediyorum
forum da iyilik yapmak yardımlaşmak kalmamış herkes de bir art niyet yazık doğrusu takılın şimdi kafanıza göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuk28 -- 22 Aralık 2020; 22:59:49 > -
robinhod gibisin.
-
Garanti bonus icin herhangi bir işlem gereklimi acaba
Bonus kart ile satin aldim..
Herhangi bir işlem yapmadim..
Bonus gelecek mi?
Web tarayıcı dışında izlemek daha mantıklı. Bende yok ürün ama bildiğim kadarıyla tarayıcılar pek düzgün çalışmıyor. Kaldı ki gerek de yok zaten. Stremio gibi birçok uygulama ile sınırsız içeriğe erişim sağlanabiliyor.
Forumda konusu vardır illa, uğraşamam derseniz de ekşi sözlük başlığına gidip başlığı şükela mod'a alıp en çok beğenilen entrylerde detaylı bilgiler mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten sen almasan senin yerine kaçıran biri alırdı bu nası mantık.
-
evet bende kullandım
-
Sen ve senin gibileri zaten anlamak mümkün değil ne yapsak yaranamıyoruz. Sizi mantığınız ile baş başa bırakıyorum.
-
Taksitle alıp peşin satma olayı...
Almayı düşünüyordum konuyu anca gördüm. Umarım tekrar girer -
Xiaomi Türkiye garantili olsa alınır da paralel ithalat garantili cihazlarda garantiye işiniz düşerse genelde sorun yaşıyorsunuz.
-
Dün mi box s 4k alıp ürünü kargoya verilen var mı? Prime üyeyim ekspres kargo yazıyor ama hala kargoya vermediler.
Pazartesi akşam verdim bugün elime ulaştı mi box. İşler bitsin bi kurcalayayım
Dün akşam 10 da aldım öğlen 2 de evime geldi (şehir İzmir) hizmet diye buna ferim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X