Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android TV Box HDR Dolby DTS Chromecast Medya Oynatıcı, Siyah - ₺389,00 [Kod ile 359 TL] https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-MDZ-22-AB-Mi-Box-Ultra/dp/B07K3KC5CP Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player, Siyah - ₺239,00 [Kod ile 209 TL] https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Stick-1080p-Android-Player/dp/B08B8F63XP?psc=1 |
Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon]
-
-
Ek olarak
Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player, Siyah - ₺239,00 [Kod ile 209 TL]
https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Stick-1080p-Android-Player/dp/B08B8F63XP?psc=1
-
Güzel Fırsat
-
Bu alet almaya değer mi cidden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisi 30 tl düşüyor direk kupon satın alma işleminde kullanılamaz diyor bişey anlamadım.
-
Ne için kullanacağınıza bağlı zevk meselesi
Aldım teşekkürler
Benim ses sistemine olmuyor. Şimdi baktım da. Yoksa ben de alırdım
Her ikisi de çok iyi fiyat gerçekten -
Önceden girmişsiniz kodu tekrar girmenize gerek yok indirimle alabilirsiniz -
359 lira günümüzde çok çok iyi fiyat. İhtiyacı olan taksit maksit bi şekilde alsın kaçırmasın.
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 20 Aralık 2020; 18:27:15 > -
30 tl indirim koduyla aldim. Uzun zamandir bekliyordum. Mi stick alacaktim ama mi box su anda daha mantikli geldi.
Sonunda aldik bakalim, hadi hayirlisi -
330 yapar mıyım acaba diye düşündüm de olmadı :D saolun hocam.
-
Evet bende aldım bir tane. Üzerinede bonus karttan 20 tl indirim kampanyasına katıldım. 339 da geldi gibi bişey oldu.
-
Axen marka full HD TV ye alsam işe yarar mı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: nefret2055
Axen marka full HD TV ye alsam işe yarar mı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın lütfenHdmı girişi olan her tv de monitörde işe yarar.
İhtiyacım yoktu ama aldım. Kullanmazsam da satarım😁 teşekkürler...
Tşk ederim hocam ozaman bı deneyelim ilk defa TV box deneyimim olacak:)
Aldığın kullandığın malı geri iade etmek nedir ? Sistemi suistimal etmeyin. Seri numaraları vs kayıtlı zaten. Senden sonra o ikinci el ürünü başkası alacak . |
Umarım Amazon Türkiye karalisteleri oluşturmaya başladığında ilk sıralarda olursunuz. |
Oh çok şükür bitti de kurtuldum. 350 lira kardayım gayet sıcak fırsat oldu
|
Kraldan çok kralcı falan değilim, Amazon sözleşmenin tüm gerekliliklerini yerine getirip sana sorunsuz hızlı teslimat yapıp bir de kendini rahat hisset diye uzunca bir iade süresi sunuyor sen ise bu hakkı kötüye kullanıyorsun. Elindeki üründe bir tane çizik olsa emin ol senin yanında olurdum ama herşey tıkırındayken belki aylar önce aldığın cihazı bugün fiyatı düştü diye iade edip tekrar alman sadece üç kuruşluk aklınla kendini şeytan sanman. Amazon benim şirketim değil ve Amazon özelinde değil bu savunma, kişiler veya firmalar herhangi biri yapmasını gerekeni yaptıktan sonra haksızlığa uğramamalı bu olay bu kadar basit. Kendi insanına böyle yardım ettiğinde sizin gibi bir avuç uyanık yüzünden fiyatlar şişip duracak, sanıyor musun Amazon sizler böyle yaparken seyredecek? |
Yuh be |
Sanane kardeşim amazon şubata kadar iade edebilirsin demiş sen kim oluyorsun?
Edit. Ayrıca yeni gelecek ürünü iade edeceğim. Kullandigim bende kalacak. |
tekrar indirimde Xiaomi Mi TV Stick - 239 TL
Xiaomi Mi Box S - 389 TL |
PC hem monitöre, hem de yanda TV'ye bağlı. Ancak hala alsam mı almasam mı kararsızlığı yaşıyorum Almasam 359 lira yanıma kar kalır ama alırsam ne karım olacak çözemedim |
Amazon bunları çok sıkı takip ediyor bilginize. Yakında ban yersen görürsün. Zaten 20 Aralık'ta indirim yapacağınız yazmıştı ya da hiç mi tahmin etmedin yılbaşı indirimi olabileceğini. Kuruş hesabıyla bir yere de varamazsın zaten. |
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- shell 150 tl
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- vodafone numara taşıma faturalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X