Şimdi Ara

Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
8
Favori
24.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android TV Box HDR Dolby DTS Chromecast Medya Oynatıcı, Siyah - ₺389,00 [Kod ile 359 TL]

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-MDZ-22-AB-Mi-Box-Ultra/dp/B07K3KC5CP

Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player, Siyah - ₺239,00 [Kod ile 209 TL]

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Stick-1080p-Android-Player/dp/B08B8F63XP?psc=1

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kraldan çok kralcı falan değilim, Amazon sözleşmenin tüm gerekliliklerini yerine getirip sana sorunsuz hızlı teslimat yapıp bir de kendini rahat hisset diye uzunca bir iade süresi sunuyor sen ise bu hakkı kötüye kullanıyorsun.

Elindeki üründe bir tane çizik olsa emin ol senin yanında olurdum ama herşey tıkırındayken belki aylar önce aldığın cihazı bugün fiyatı düştü diye iade edip tekrar alman sadece üç kuruşluk aklınla kendini şeytan sanman.

Amazon benim şirketim değil ve Amazon özelinde değil bu savunma, kişiler veya firmalar herhangi biri yapmasını gerekeni yaptıktan sonra haksızlığa uğramamalı bu olay bu kadar basit.

Kendi insanına böyle yardım ettiğinde sizin gibi bir avuç uyanık yüzünden fiyatlar şişip duracak, sanıyor musun Amazon sizler böyle yaparken seyredecek?

• Ek olarak

Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player, Siyah - ₺239,00 [Kod ile 209 TL]

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Stick-1080p-Android-Player/dp/B08B8F63XP?psc=1

• Güzel Fırsat

• Bu alet almaya değer mi cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi 30 tl düşüyor direk kupon satın alma işleminde kullanılamaz diyor bişey anlamadım.

• extra34 E kullanıcısına yanıt

Ne için kullanacağınıza bağlı zevk meselesi

• Aldım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt

Benim ses sistemine olmuyor. Şimdi baktım da. Yoksa ben de alırdım

• Her ikisi de çok iyi fiyat gerçekten
  • themaniak kullanıcısına yanıt
    Önceden girmişsiniz kodu tekrar girmenize gerek yok indirimle alabilirsiniz
  • 359 lira günümüzde çok çok iyi fiyat. İhtiyacı olan taksit maksit bi şekilde alsın kaçırmasın. 

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 20 Aralık 2020; 18:27:15 >
  • 30 tl indirim koduyla aldim. Uzun zamandir bekliyordum. Mi stick alacaktim ama mi box su anda daha mantikli geldi.

Sonunda aldik bakalim, hadi hayirlisi
  • Alt6nci kullanıcısına yanıt

330 yapar mıyım acaba diye düşündüm de olmadı :D saolun hocam.

• Evet bende aldım bir tane. Üzerinede bonus karttan 20 tl indirim kampanyasına katıldım. 339 da geldi gibi bişey oldu.

• Axen marka full HD TV ye alsam işe yarar mı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefret2055

Axen marka full HD TV ye alsam işe yarar mı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın lütfen

Hdmı girişi olan her tv de monitörde işe yarar.

• İhtiyacım yoktu ama aldım. Kullanmazsam da satarım😁 teşekkürler...

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim hocam ozaman bı deneyelim ilk defa TV box deneyimim olacak:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.